Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
https://www.youtube.com/watch?v=2F46tGeh...e=youtu.be buna denk geldim ama nedir bilgisi olan var mı ?
@isa alptekin41
Konuda 4. ve 9. mesajlarda açıklamış arkadaşlar.
Şu an gördüm ayrıca Pokemonun 20.yılına ait tweetlere baktım ayrıca fanların tweetlere baktım. 20. Yıla gerçekten ayrı önem veriliyor ve videolar var buna özel oyunlar zaten olacakmış. Ama animeyi katarlarsa çok değişik şeyler olabilir kafamda bir sürü teoriler oluştu yorumlara bakınca gerçekten bu sene Ash'in şampiyonluğu fikri oluştu ve nedense Serena'nın bir seri daha Ash ile devam edebileceğini düşünmeye başladım bunlar öncelikle aklıma gelenler kısaca güzel günler yakındır diye düşünüyorum. :D  :charizard:
(03-02-2016, 02:52 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi AG serisinde Charizard, Bulbasaur ve Squirtle'a işimizin düşmesini FireRed/ LeafGreen tanıtımı olarak düşünecek olursak; BW'de neden Ash'in Charizard'ı geldi bu konuda bir fikrin var mı? Yani X/Y oyunları için tanıtım diyeceğim ama o Origins ve ACT serileri sayesinde başarıyla tamamlandı. Zaten Charizard geldi pek bir şey de yapmadı. Bir iki flashback ve Dragonite ile savaş. Onun dışında boş geldi gibi bir şey. Ben başta Charizard'ı yeni yetmelere tanıtmak sonra da X/Y'de mega için çağırmak olarak düşünmüştüm ama o ihtimal de bayağı azaldı son zamanlarda gözümde. O zaman bu adamların derdi neydi Charizard'la da geri çağırdılar durduk yere? Eski fanları mutlu etmek? Zannetmiyorum. Charizard'ı geri vererek Ash'in güçlendirmek? Yapılmadı. Maziyi yad edelim? Bunu da sanmıyorum çünkü BW başlı başına diğer bölgelerden uzak, yeni bir seri gibiydi. Ash'in yad edebileceği bir sürü Pokémon'u var fanların da istediği üstelik (Primeape, Pidgeot vs.) Peki o zaman neden? :D Aklımı acayip kemirmeye başladı bu soru son zamanlarda.

Piknik yapmaya gelmiş :D 

Neden olacak filmde gözüksün diye.Posterleri anımsıyorsundur; Mewtwolu, Charizardlı...Biz de bir şey sandık filmi tabii -_-
@Firebender Alıntı yapmayı beceremedıgımden ss aldım. Bırkac gundur eskı konularda yorumları okuyordum bunu buldum ve hatırlatmak ıstedım. Yorumunu gorunce aklıma geldı.

[Resim: qzrdah.jpg]
@Torkoal93 hala o yazdıklarım gibi düşünüyorum.Zaten hiçbir zaman keşke gelmeseydi BW'de demedim.Dediklerim benim aklımdadır hatırlatmana gerek yok ;)
(08-02-2016, 09:43 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neden olacak filmde gözüksün diye.Posterleri anımsıyorsundur; Mewtwolu, Charizardlı...Biz de bir şey sandık filmi tabii -_-

Evet, bu biraz daha tatmin edici. Ama yine de düşüncesi iğrenç bence. Yani Charizard'ı hem animede, hem filmde referans aldırarak fanları sevindirmeleri, umutlandırmaları ve bunu sadece filme ilgi çekmek için olan bir malzeme olarak kullanmaları. Evet iyi hatırlıyorum Pokémon'un animesini hızlı hızlı bitirmeye ve güncele yetişmeye çalıştığım zamanlardı. O şaşalı Charizard'lı Genesect'li, Mewtwo'lu poster. O Charizard'ın Ash'in oluşu, geri dönebileceği ve Mewtwo'nun yeni formu aylarca konuşulmuştu. Genesect'le kapışılacağı falan konuşuluyordu. Charizard geldi de Genesect filminde ne oldu? Dragonite ile basit bir sahnede gözüküp Mewtwo ile Genesect'in düşüşünü yavaşlatmaya çalışmasıyla kazındı aklımıza. Savaş falan olmadı. Yani bunu film reklamı olarak kullanıp, koca malzemeyi hem film olarak, hem anime olarak çöpe attılarsa yazıklar olsun diyorum ben. Son filmlerde düşük izlenme almalarına şaşmamalı.
Geçende ben de eski yorumlara denk geldim.Üst üste önce Chikorita tartışması , Mudkip ve Pikachu - Eevee konuşmaları ve sonra tabi 2 gün süren Charizard tartışması. Eğlenceliydi tekrar okuması :)
pocketmonsters.net resmi "return goodra" başlığıyla paylaşmış.Geliyor valla Shout Yalnız o Audino ne ayak yav Question

[Resim: yLg6ay.png]
Sonunda be sonunda :D Goodra gelsin başka da bir şey istemem özledik valla Goodra'yı Ash'in onu bırakmasına bile anlam verememiştim hadi diğerleri kendi sürüleri ile gitti ama Goodra'yı bağlayacak hiçbir şey yoktu ortada Ash onu bir anda gözden çıkardı ama gelecek ya ki umarım gelir geçmiş hiç önemli değil :)

Şimdi bir yandan da düşünmeden edemiyorum ya Goodra gelir Noivern giderse asla istemem böyle bir şey olmasını ama işte Hawlucha'nın onu bulması doğada tek başına olması ve bir anda Ash'in Pokemon'u olması hikayesi Goodra ile aynı onun da ailesi ya da bakıcısı çıkmazsa iyidir çünkü gitmesini istemiyorum Noivern'in büyük kayıp olur ama bu saatten sonra gideceğini düşünmesem de senaristlerin işine belli olmaz :/