Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yeni gelen/gelecek olan shiny Dragonair sahibi kız master classa katılır ve gösterinin ortasında yanlışlıkla Dragonitea evrilir. Hoş olurdu. Ama Serena kraliçe olacak hayali birazcık uçuk. Nasıl İris Ash'in yanından Dragon master , Misty water type master olarak ayrılmadıysa Serena da başarısızlıkla elveda edecek Ash ve elektirik kardeşlere. Master Classa tamamen yeni şeyler isteyecektir o ana kadar ki bütün gösterileri izleyemis olacak juriler ki bunların icinde mega audino kullanan nurse joy olursa neden lig arkına koyulduğu da belli olur.

Bu gidişle Avalugg da Sawyer a gidecek diyorum. Onunla da talonflame savaşır mis.
Zapdos bölümünde yandan Froagadier gibi kalacak pokemon büyük ihtimalle Hawlucha olur. Articuno için diyebileceğim tek şey Hawlucha olmaz yeni yakalanacak pokemon olabilir veya eskilerden Goodra ya da Charizard Y olabilir eğer sadece Ash'in pokemonu olursa diye yaptım bu varsayımı fakat Alain ile Charizard'ı da karşılaşabilir. Ben şahsen Articuno görmek istemem geçmişte çok gördük. Shiny Dragonair lafı geçiyor lakin o pokemon pokemon tarihinin en ihtişamlı pokemonlarından biridir shiny olması kötü olmuş. Serena için seviniyorum sonunda güçlü bir rakibi oldu. Chesnaught ile ilgili tahminim ise önceki Eevee'ye aşık olan Quilladin evrimleşmiş olarak karşımıza çıkar ama Sylveon yine reddeder. :D  8D
Bölüm özetlerini yazdım ama bir şey daha ekleyeyim. Orada Amelia için "Yerel Usta" denmiş. Bunun açıklaması olarak serebiide  başka bir açıklama eklemiş çevirmen. O köyde, kasabada veya bölgedeki en iyi performer anlamına geliyormuş. Tanınmış biri kısaca. Cidden Serena için rakip olacak. 

Noivern evrimi bölümünde de sağlam bir hamle öğreneceği konuşuluyor ki Talonflame Moltres ile dövüşünde Brave Bird öğrenmişti. Hatta Clemont Ash'e "bu hamle Uçan tiplerin en güçlü hamlesi olan Brave Bird" demişti. Noivern de Ejder olmanın hakkını verecek sağlam bir Ejder hamlesi öğrenecektir bence. Ancak sırf tanıtım için Boomburst da öğretebilirler özel hamlesi sonuçta. Ve daha sonra Tackle'ı unutup Ejder hamlesi öğrenebilir başka bölümde.
(01-02-2016, 08:17 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Noivern evrimi bölümünde de sağlam bir hamle öğreneceği konuşuluyor ki Talonflame Moltres ile dövüşünde Brave Bird öğrenmişti. Hatta Clemont Ash'e "bu hamle Uçan tiplerin en güçlü hamlesi olan Brave Bird" demişti. Noivern de Ejder olmanın hakkını verecek sağlam bir Ejder hamlesi öğrenecektir bence. Ancak sırf tanıtım için Boomburst da öğretebilirler özel hamlesi sonuçta. Ve daha sonra Tackle'ı unutup Ejder hamlesi öğrenebilir başka bölümde.
Noibat'ın şuanki movesetine bakacak olursak iki yeni saldırı anca kurtarır onu. Boomburst'ün yanında ejder türü bir hamle de öğrenecektir. Draco Meteor yakışır (aylardır bu Pokémonlara moveset arasak da yazayım dedim yine).



(01-02-2016, 08:17 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bölüm özetlerini yazdım ama bir şey daha ekleyeyim. Orada Amelia için "Yerel Usta" denmiş. Bunun açıklaması olarak serebiide  başka bir açıklama eklemiş çevirmen. O köyde, kasabada veya bölgedeki en iyi performer anlamına geliyormuş. Tanınmış biri kısaca. Cidden Serena için rakip olacak. 
Yerel şimdi belli bir yerin halkı için kullanılan ifade olduğundan acaba sadece bir bölümlük mü diye düşünmüştüm başta. Ama bu açıklama iyi oldu bayadır bakmadığımı fark ettim serebii'ye :D Ve bu kızdan gelmeden korkmaya başladım. Shiny Pokémon'u da pek sevilmemiş sanırım ama shiny her zaman için değerli ve önemlidir. 
Haftaya dragon pulse öğrenirse evrildiğinde moveset tamamlanır.

Yerel ustaya gelince benim hayal ettiğim olay Ash ve tayfanın cesaretlendirip yolculuğa çıkmasına sebebp olması. -_-
(31-01-2016, 01:03 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Amourshipping desteklemeyi de bıraktım bir süredir zaten -_-

Hadi ya kötü olmuş :(


Amourshipping'i hala destekleyenler için bir sürprizim var bu arada.Galiba geçen tag battle da bir elektriklenme olmuş  =D
Spoiler:
[Resim: 28zmXq.jpg]

Amelia olayına gelince nedense hiç tırsmadım kendisinden :D
Amelia Serenaya bide Ash konusunda rakip olursa o zaman olay olur artık Serena kaç kez kızarır bilemeyiz.
Amelia umarım Paul'un dişi versiyonu olur. :D
(01-02-2016, 08:52 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-01-2016, 01:03 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Amourshipping desteklemeyi de bıraktım bir süredir zaten -_-

Hadi ya kötü olmuş :(


Amourshipping'i hala destekleyenler için bir sürprizim var bu arada.Galiba geçen tag battle da bir elektriklenme olmuş  =D
Spoiler:
[Resim: 28zmXq.jpg]

Amelia olayına gelince nedense hiç tırsmadım kendisinden :D

Hayallerimle oynadınFire

Bu arada Amelia bana da ürkütücü geldi :)
Amelia flashback olarak hatırlanır bence ve bu kişi de tabi ki Palermo olur. Serena'yı uyarmak ve bazı tiyolar vermek için söyler. Ya da kendimi avutuyorum. Ya Serena'm Kalos queen olsun.

Ama 2. teori daha mantıklı geliyor. Serena'nın em güçlü rakibi olacakmış gibi bir his var içimde. Aklımdan çok fazla şey geçiyor. Neyse bölüm gelince göreceğiz.

Chesnaught konusunda da XY&Z bölüm 2 deki quilladin dir büyük ihtimal. Yakında kendi yolculuğuna çıkan litleo yu da gösterirler.

Sylveon ve Pikachu konusu ise sanırım beklenen eevee pikachu ilişkisi sylveon pikachu olarak başlayacak, bunnelby umarım yeni birini bulur.

Ve sonunda Giovanni de gozukecek roketlere büyük görev düşüyor. Artık James de 2. Pokémon unu yakalasin o konuda da rahatlayalim. :D

Ayrıca buneary mevzusu da 7. Gym deki mime Jr. Gibi bir şey çıkar o bölümden sonra böyle resimlerde umudu kesmeye başladım.

Serena nin rakipleri de her geçen gün çoğalıyor Shauna, Jessie, Nini, Miette şimdi bir de Amelia çıktı.

Sawyer konusuna girmiyorum çok yazdım zaten :D