Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
O aksesuarların mega evrimden sonra kaybolması da hep garibime gitmiştir.Şu koskoca aksesuar mega lucarionun hücrelerine karışıyor harhalde :D 

[Resim: 2ZNb4j.jpg]
Belkide MegaAksesuarlar'da kullanılan özel organik bir malzeme vardır.Tüm bileklikler, kolyeler, bantlar o malzemeden yapılıyordur.Kaybolmasını mantıklı bir şekilde ancak böyle açıklayabiliyorum.Benim çok hoşuma gidiyor.Özellikle MegaGarchomp'un kolyesi çok hoştu.Eğitmenlerde de dediğim gibi Astrid'in küpesi ve yeşli saçlı MegaVenasaur eğitmeninin cep saati.Çok yaratıcıydı.Steven'in MegaBroş'u da iyiydi.Bende onu seçerdim.
Pokémonlar savaşırken zemin genelde parçalanıyor ama sonraki hamlede veya maç sonunda mekan tertemiz duruyor veya Poké Ball'un içinde yaşıyorlar bu kadar inanılmaz olay varken Mega Taş'ın bir süreliğine kaybolması mı anormal :D Fusion, Burst, Synergy veya Synchron mu ne denecekse bu yeni kristalli evrim'e, Mega Evrim'e bağlanacak bence. Ayrıca 7. nesil efsanevileri ve Zygarde'ye bağlanacağını da düşünüyorum.
Serebii'ye bakıyorum da herkes Alain için Metagross Pangoro ve Tyranitar bekliyor genelde, Metagross ile görüldü mü? Herkes ondan baya emin. Metang olarak da kalabilir bence o.

Ben bir şekilde Sycamore'dan da Garchomp'u alabilir diye düşünüyorum.
Tierno'da Blastoise varken neden mega sceptile vs raichu buda ayrı bir soru işareti :D
(06-06-2016, 12:45 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tierno'da Blastoise varken neden mega sceptile vs raichu buda ayrı bir soru işareti :D

Asıl soru Raichu ölsün mü Pokémon değil mi o?
Mega Sceptile'ın zaten Lightningrod'u var,nasıl savaşcak o Raichu onla.
Lig 30 Haziran'da başlıyor, 7'sinde Sawyer VS Tierno var. Ondan sonraki hafta ise film olduğundan dolayı bölüm gelmez. Fletchling evrim bölümünü ayarlayamamalarından (filmde Fletchinder, ancak Fletchling'in evrimi filmden bir hafta sonraki bölümde idi) kronoloji olayına çok girmek istemiyorum ancak film herhalde ligden öncesini anlatır. Ligin ortasında birden rotamızı mekanik krallığı çevirelim demiyeceklerine göre :D Sonrası da olabilir (Fletchling olayında olduğu gibi) ama bence öncesi olur :D Anlatıcı Satoshi ve arkadaşları Kalos Ligi yollarında falan der :think: 
Ligden hemen önceki bölüm mekanik bir festival ile alakalı =D Magearna bir şekilde sızar bölüme bence. Belki resim olarak falan... XD Bence yerini çok uygun seçmiş olurlar böylelikle.
Dünden beri lig ile ilgili yayınlanan fragmanı çeşitli video sitelerinde gördüm. Yorumları okudum bol bol. Büyük bir çoğunluk Ash'in eski Pokémonlarını çağırmasını isterken (beklerken) belli bir kısım da Kalos Ekibi ile devam etmesini yeterli buluyor. Kazanacağı inancı olan da bol ama herkesin 19 yıllık kaybediş tecrübesi ve yeni bölgeye gitme ihtimali endişesi var. Kazanaır diyenler bir sonraki yorumda dönüyor sözünden biraz. Çimen eksikliği olduğu için Sceptile gelir, Mega için Charizard bir ihtimal gelebilir (evet Trevor'da Y olmasına rağmen hala Ash'e Y isteyen gördüm), Greninja tek başına o kadar Mega'ya yetemez, yeterse de abartı olur bu yüzden ekip eşit güçte olmalı diyenler var. Olası bir yarı final, final takımı için full evriminde olan 3-4 eski Pokémon gelir diyen de var. İlginç bulduğum bir yorum ise Ash'in ligi kazanmasından sonra e4 yenmesi veya tekrar doğrudan şampiyon ile karşılaşma durumu. 1vs1 olmayacaktır öyle bir durum olursa. Bu fırsatı bilerek eski ve güçlü Pokéleri görürüz demişti biri ama düşük ihtimal vermiş o da. Gerçi düşüncesi bile güzel.
Bölümü daha yeni izledim. Umarım ligde bu tarz saçmalıklar olmaz. Türkiye Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan maçlarını böyle çevirmedi be abi. 2 hafta önce poşet olan adam şimdi ezici galibiyet alıyor. Ligde bu tarz savaşlar yerine şampiyonla olan gibi daha gerçekçi savaşlar görürüz umarım.