Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
Salamance muhtemelen goodra ile savaşıyor. Resimlerin arasında ice beam ile vurulmuş Salamance var ne yazık ki -_-
Spoiler:
Hawlucha bu maçta fall poke olacaktır.Çünkü Mega Absol'u yendiği için bir şey ispatlamasına gerek yok ve ilk tur maçları atlandığı için ekibin geri kalanının galibiyet görmeye ihtiyacı var.Sawyer'a Slaking vermeleri çok güzel olmuş.Aslında bir ateş pokemonu bekliyordum ama böylesi daha iyi.Yarı Hoenn yarı Kalos oldu böylece.

Alain'ın takımı da her nesilden bir pokemon mantığıyla seçilmiş gibi.İki pokemonu var bilmediğimiz bakalım onlar ne çıkacak.Chandelure ve Dragalge görmeyi isterim.
Her pokemon bir kazanıp bir kaybetmezse Slaking veya Salamance Sinnoh'ta Paul'ün Drapion'unun yaptığını yapıp 2 pokemon birden yenebilirler diğerlerine'de hasar durumu olabilir.
Ash'in karma takım yapmaması çok daha iyi
Ash'in Greninja ve Pikachu dışında yanında bulunan pokemonları laboratuvardakilerden daha mı iyi?
Evet daha iyi o takım Kalos ligi için çok uğraştı şu ana kadar kurduğu en iyi bölgesel takımdır...
goodra bence ligde çok güçlü olacak ash charizardını getirirse ve mega x olursada güçlü olur 25. bölümde şampiyonun gardevoir'ı greninja ile berabere kaldıysa ligde yenebilir bence en sonda onu kullanmalı bu arada ash greninja modundayken buz saldırısı yapıldığında ash üşümüyor mu?
Alain'a havalı ve türü iyi Pokémonlar verilmiş. Gerisi de iyi olmalı. Tyranitar, Weavile, Metang (Metagross), Charizard (Mega X) ve bilinmeyen son iki Pokémon. Ash'in bu takıma karşı elindeki en güçlüleri kullanmasını isterdim. Kalos Takımı son evriminde ve gymlerde iyi iş çıkarmış olabilir ama kimse lütfen bu takım eskilere göre çok daha iyi demesin. Bu x2 vurur x4 vurur, avantaj dezavantaj o bu şu muhabbeti animeye uygun değil. Bu yüzden anime gidişatına göre şu an Kalos Ekibinde Ash'in bazı eski Pokémonlarına göre çok zayıf olanlar var. Heracross, Gliscor, Snorlax, Sceptile, Infernape, Krookodile, Kingler vb. çok sağlam Pokémonlar bunlar. Kendini fazlasıyla kanıtlamışlar. Diyelim Ash şampiyon oldu. Elit 4lü ve şampiyonla maç için eskileri çağırırsa o zaman çok daha iyi olur. Zaten o kadar güçlü Pokémonların bu kadar basit bir ligde ön elemelerde (tam maç bile göremediğimiz ligde) yer almasını beklemek hata olmuş. En azından final dedik o da olmadı. Demek E4 veya şampiyona saklanıyorlar. Başka bir mantık arayamıyorum. 
Ligin son maçında Mega Charizard X vs Ash-Greninja maçı yani bir sürpriz olup maç berabere biterse şampiyonu nasıl seçerler acaba XD
(17-07-2016, 03:01 PM)raiçuuu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet daha iyi o takım Kalos ligi için çok uğraştı şu ana kadar kurduğu en iyi bölgesel takımdır...

Ash'in kendisi de öyle diyor, şu sahnede "best members" ifadesini kullanmıştı.

[Resim: QMolqj.jpg]

Final gören ilk takım olarak tarihe geçtiler.Umarım final söz verildiği gibi Ash'in hayatındaki en iyi maçı olur.Alain gibi bir karakter kırk yılda bir gelir.

Bu arada Prism Tower'ı sarmaşık gibi bir şey mi sarmış  23emu