Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yalnız buz tipi hamleler Steelix üzerinde süper etkili mi?
Buz tipi hareketler 1x vurur normal yani. Normal tip saldirilara ise Steelix dayanıklıdır.
Heatran'a ne kadar vurur. Ben şundan bir anlam çıkarmaya başlıyorum bazen mesela Aurorus yapacağı hamleler yer türünde etkili olmaz sonuçta olarak yer türlerine karşı zayıf yada Empeleon gibi örnekler.
Chesnaught ve robon bölümünden sonra yarın ki bölümüde aynı heyacanla bekliyorum ihtimal film fragmanından kaynaklı düşük ama yarın görücez bakalım :D ash'in yeni bir pokemonu olucak mı.
Biraz uçuk bir düşünce olabilir ama ben o salamence'in Sawyer'ın, tyranitar'ın ise Alain'in olduğunu düşünüyorum. :D
Ash haftaya birazcık abartacak gibi. Şampiyonun baş pokemonu gardevoirin shadow ball saldırısını umursamadan karşılayacak TMNK .
Ama mega formunda moonblast ile baş edemez gibime geliyor.

Ve fragmana bakarsak yumuşyumuş şampiyonu görünce de saklanıyor. İki mega evrim kullanıcısı olduğu için böyle yapıyor hissini aldım. Onlarda xerneasın enerjisini hissediyor olabilir. Sanmıyorum pek iyi anlaştıklarını...
Arkadaslar Ash uzun zamandır pikachuyu sahaya sokmuyor En Son bitane gitarcıya maç yaptılar ondada Serena yaptı ve tam maç degildi Sizce Pikachu Ashe surat yaparmı aralarında sorun olurmu Düşüncelereniz neler.?
Fragmanda gördüm TMNK2 yolda galiba :D
(28-04-2016, 11:09 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni bilgilere göre Sawyer 8 rozeti toplamış.Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Sawyer artık Ash'i yensin istiyorum, bu ne yavaşlıktır yav -_- Çocuktan kaç rozet öndeydi önceden, şimdiyse çocuk Ash'i geçmiş. Ama bizimkilerde suç, her bölüm yardım kurumu gibi sağa sola yardım dağıtırsanız ligi de kaçırırsınız siz. Sawyer son rozeti Clemont'tan alır hayallerimiz de suya düştü şimdi Cry Bu bilgiyi hiç mi hiç sevmedim. Önümüzdeki maçta beraberlik ihtimali bir tık öne çıktı gözümde. O bir şey değil bizim Ash-boy 8. salonda ilk denemesinde de rozet alamayacak. Sawyer Snowbelle tarafında olduğuna göre oradan almıştır bir de rozeti. Cidden bu Ash-boy Greninja ile uğraşacağım, Serena'nın showcaselerini benim gymlerimin arasına sıkıştırabilirler, hatta durun ben ona hakkımı devredeyim, önce o master class'a girsin, sonra hastalanayım biraz da öyle vakit kaybedeyim, bayılayım, ayılayım, sağa sola yardım dağıtayım dedi ve ahanda böyle durumlara düştü görüyor musunuz? Spook
Sawyer bile 8 rozet topladıysa Alain lige 1 hafta kala başlasa tüm rozetleri toplar.