Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Thunder Punch'ı Wing Attack ile karşılayan yiğit geldi aklıma. Hem Greninja için haksızlık olmuş Charizard X'in bunu öğrenmesi ama Sceptile'ı duvara yapıştırdığını düşününce o olduysa bu da olur diyorum.
Bana gore tobias tan sonra en torpilli karakter sawyer.
Bu torpil(uzulerek soyluyorum)charizard Y icinde gecerli olabilir.
Tabi sadece bu bir teori cokta olma ihtimali yok ama sonucta teori.
Ancak Y ashe gelmezse uzulurum.
Şu trailerda gözüme batan bir nokta vardı. Bir kaç fikrim var ama saçma gelebilir diye anlatmıyorum -_-

Spoiler:
 [Resim: attachment.php?aid=194]
Şimdi Victininin paylaştığı fotoğrafta ve trailerda bi ayrıntı var Ash'in üstü degişik acaba neden öyle?Bana Serena'yı kurtardığı o kamptaki andaki t-shirt gibi geldi.Acaba Charizardı görünce geçmişteki anılara yolculuk mu yapacak?
Fikir belirtmek, teori sunmak, alternatif şeylerin olacağını belirtmek veya kıyaslama sorun değil ama hiç alakası olmayan bir şeye takma ad vermek "bence" sacma. Ayrıca perşembeden itibaren animenin gidişatı belirlenecek. Uzun zamandır dönüm noktası olacak bir bölüm yoktu. Animeyi güncel takip etmeyen bile sağda solda görünce "vay bu izlenir işte" diyecek.
(31-01-2016, 06:25 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi Victininin paylaştığı fotoğrafta ve trailerda bi ayrıntı var Ash'in üstü degişik acaba neden öyle?Bana Serena'yı kurtardığı o kamptaki andaki t-shirt gibi geldi.Acaba Charizardı görünce geçmişteki anılara yolculuk mu yapacak?
Ash'in geceliği o, benim de aklıma takıldı. Ama olayı kavradım sanırım.
Ash-Sawyer maçını izleyen Alain hemen ortaya çıkmayacak, ertesi gün Ash'le tanışıp Ash'in Sawyer'le çarpıştığı yerde maç yapacak. Bu da Sawyer'in Ash VS Alain'de seyirci olmamasını açıklar. Bu Sawyer de geldi mi bir bölümü dolduramıyor yarım yarım, ara ara olaylarla geçiştiriliyor :D

O değil de savaş roketler tarafından bölünürse çok epic olur.
Victini dostum mobilden video gozukmuyor link atabilme ihtimalin varsa sevinirim..):)
Ash bu maçı kazanır kaybeder o önemli değil elbette rövanşını alacak seviyeye gelir bunu başaracağına ve şampiyon olacağını düşünüyorum. Diğer konu da Sawyer'a ligde yenileceğinden korkuyor herkes bende ilk başlarda böyle ihtimal olacağını düşünüp korkanlardan biriydim fakat artık böyle yenilgiye uğramayacağını ancak ligden önce Greninja olan sorunlardan dolayı kaybedebilir o kadarı da olsun ilk kez Ash bu kadar ard arda galibiyet aldı ve bu gidişle gelecek bölümde Sawyer da ilk olması koşuluyla bir rivalini bu kadar ezmiş olacak.
Videonun benim söylediğim noktası ekteki yeri.

Ben çok çılgın şeyler düşünmüştüm ama sanırım Alain bunları gece beklemiş , sabahın köründe kalk Ash savaşalım demiş.
Firebender'ın son paylaşımı ile Dragonair için beklentilerimiz sona erdi :(

Ash ve Greninja arasındaki sorun da bir süre gündeme gelmeyecek sanırım.

Mart başında Noivern'e kavuşuyoruz :D  (Darısı Mingo'ya,  Doflamingo'unun KO olmasını da görelim inş)