Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
pokemon xy 18. sezon ve 19 sezon ne zaman eklenecek bilen varmı?
ligte bende eski pokemonlarıda kullanıcağını düşünüyorum çünkü goodra yı sayarsak 6 pokemonu var . 6-6 lık maçlara geçince bu çok zorlar ashi ve pokemonları bu yüzden tüm pokemonları kullanır ama bir maça mutlaka kalos pokemonları ile çıkar 6-6 lık maçta . Charizard a mega evrim gelirsede bu ligten sonra gelir bence Team Flare olaylarıda lig sonrasına kalır. Alain'in chaziradını ancak ashin chaziradı durdurur bu yüzden Y evrimi verirlerse ligten sonraya ancak :D
Mega Charizard Y kullanışlı ve Xten daha iyi ama teketekte Hain Alain'in megasını Ash'in Charizard'ı yenemez mega evrilse bile. Zaten Y'nin tek numarası sunny day. Ve bu H. Alain'in işine gelir. Fazla oyuna girmeden sakince sürüyorum.

TMNK2 formu Alain'i yenecektir. Bu yakın zamanda olmaz ama sudan silahlar girince işin içine Ash gereksiz güçlü hale gelmiş olacaktır. O kadar ki finalde başına gelecek problem olmasa şampiyonu yenebilecek seviyeyi bulmuş olabilir.

Zaten Ash'in mega Charizard kullanacak kadar siradanlasacagini sanmıyorum.
Neden Charizard yenemesin Greninja'dan ne eksiği var Belki bu form olayı sadece Zygarde'den dolayı olabilir ayrıca.
charizard'a mega evrim gelmesi zor. hem greninja hem de mega charizard'a sahip olamaz. aşağıda ashin bilekliğinin fotosu
mega ring
Bence Ash'in Charizard'ının en büyük eksiği Mega olmayacak olması.
Hmm... Mega Charizard Y sadece Drought ile mi ön planda? Sadece oyun mantığıyla düşünmemek lazım. Dex bilgilerine bir bakalım. Anime açısından önemli yanlar daha farklıdır. 

Charizard X Taşını tuttuğunda Mega Charizard X’e evrimleşir! Ateş/Uçan tip olan Mega Charizard Y’den farklı olarak Charizard Mega Charizard X olduğunda Ateş/Ejder tipi’ne dönüşür. (Yani X'in Ejder'e dönüşmesinden başka bir özelliği yok. Renk veya vücut değişiminden bahsetmedim).

Charizard Y taşını tuttuğunda Mega Charizard Y’ye evrimleşir! Sivri boynuzları ve uzun kuyruğu Pokémon’a ince ve keskin bir görünüm verir. Mega Charizard Y’nin inanılmaz uçuş becerisi ile kendi sınıfında ulaşılabilecek inanılmaz yükseklere çıkabildiği söylenir, rakibi yoktur. (Efsaneviler dışında en iyi uçuşa sahip diyebiliriz). 

Ve Mega Charizard Y'yi ilk ne zaman gördük? Uçuş ve hızı jetlerden bile hızlı olan Mega Latias ile aynı karede (evet Mega Latias, Latios'dan hafif olduğu için daha hızlıdır). Yani mesaj verilmiş. O kadar hızlı ki Mega Latias'a kafa tutabilecek seviyede. Ayrıca bu sahnede bu Charizard'ı seslendiren kişi Ash'in Charizard'ını seslendiren kişidir (19 yıldır sadece o adam seslendirmiş Ash'in Charizard'ını). 2 yıldır yayınlanan animede Alain'ın Charizard'ını seslendiren kişi neden bu Charizard'ı da seslendirmemiş acaba XP  Ayrıca bu sahnede neredeyse Ash'in olduğu her filmde olan anne-kız ikilisi de vardı. 

Spoiler:
[Resim: tumblr_nf2x32kaf71rd4ymxo1_500.gif]

Bir de şunu söylemek istiyorum. Alain'ın Charizard'ını büyük görmüyorum. Anime öyle gösteriyor. Greninja onu yenemez de demiyorum. Ama Alain Act4'deki halinden sonra ve 14. Bölümde Zygarde'yi yakalattırdığından sonra ezdirilecek bir karakter değil. Normal maçtaki tepkisi farklı, Ash'in ve yol arkadaşlarından Z'yi çalma savaşı farklı olacaktır. Ash-Greninja eşsiz, benzersiz, dünyayı kurtaracak güçte değil tabii. Sadece Ash'e özel bir şey olmadığını ninja köyündeki antik çağlarda yaşamış o "hero" kahraman Greninja'da gördük. Üstelik aynı Ash'in Greninja'sı gibi kafasında kırmızı bir şey, sırtında dev shuriken açıkça görülüyor. Ve Sanpei'nin abisi "diğerlerinin lideriydi" dedi, yani tek başına savaşmamış. Üstelik yanında Staraptor ve Heatmor da vardı. Froakie'nin geçmişinden bahsedilmesi (yumurta halinden) onun belki de o kahramanın soyundan gelebileceği mesajıydı. Bunu tam olarak neye bağlayacaklar bilemiyorum ama tonlarca teori var. Ash'e gelecek olursak bir Pokémon Master hem Ash-Greninja'yı yönetecek, hem de Mega Evrim yapabilecek seviyede olabilir. Bu çocukda o potansiyel var ve Ash'in yakaladığı tüm Pokémonlar arasında buna en yakını yüzde yüz olarak Charizard. Alain'ın Charizard'ı olması, sürekli en güçlü olmaktan, tepede yer almaktan bahsetmesini hatırlayın. Peki Ash'in Charizard'ının hayali neydi? Neden yıllarca Charicific Vadisinde kaldı? Dünya'nın en güçlü Charizard'ı olmak için. Bunu gösterebileceği, buna yaklaşabileceği en mantıklı nokta burada olur. Mega Evrim duyurulmadan önce BW'de Ash'in yanına döndü, hızının müthiş olduğu, ve güçlendiği ve en önemlisi uzunca geçmişi gösterildi. O bölümde Iris'in onu Ejder tipi sanması bile bir mesajdı. Israrla Ateş/Uçuş dendi. Bugün Ash'in bileğinde araştırma bilekliği gördüysek, yarın mega ring de görürüz. Israrla 6. Pokémon ortalarda yok (kimse Goodra yakaladı demesin şu anki boşluktan bahsediyorum). Film'e kadar 5 Pokémon var. Sonrasında ne olur şu an bilinmezlik var. Satış ürünlerinde Goodra'yı görenler, showcasede Goodra'yı görenler "ooo geliyor" diyorsa ben de Charizard geliyor diyebilirim. Çeşitli satış ürünlerinde hele ki "XY&Z Anime Japan 2016" yazıyorsa artık bunda bir beklenti oluşur elbet. 
Greninja ve Ash'in kullanacağı bilekliğin adı ve nasıl ulaşıp kim tarafından verilecek çok merak ediyorum Undecided
Yeminle şu Greninja-Charizard muhabbetlerinden dolayı iki Pokemondan da soğuyorum. Misty-Serena olaylarından farksız. Tamam fikrinizi ifade etmeniz hoş da her seferinde aynı yerde dönüp dolaşıyoruz. Şu iki karakteri (misty, serena) ve şu iki pokemonu (charizard, greninja) kıyaslamaktan vazgeçin gözünüzü seveyim.