Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dikkatli bakınca alt tarafı Poke Ball'a benziyor  -_-
Ciddi ciddi bunu saklamışlar ya helal olsun :D

Genel kanı 7. jenerasyon olduğundan yana.
Victini nin paylaştığı fake mi gerçek mi mesajından anlayamadım.

Serebii'den baktım şimdi. Güzelmiş ben beğendim ama hangi nesile gelcek onu merak ettim...
Benim tahminimce de 7. jenerasyona ait bir pokemon. Aynı Victini gibi yeni jenerasyonun ilk ve küçük efsanesi olabilir. Diancie den esinlenerek yapılmış gibi belki de hikaye ona bağlanır. Kim bilir.. :D
Ben tasarımını fazlasıyla diancie ye benzettim. Sanki bunu 500 yıl önce yapan kişi kendi diancie sini yapmak istemiş. Ama ben pek beğenemedim. Bence de tipi çelik/peri. (Mawile yeterdi )

Bir de bence garanti 6. Nesile geldi. Çünkü Pokedex nosu 722 ve 5. Nesil hariç bütün nesiller çimen tipi başlangıç pokemonuyla başlıyor. Bu durumda 7. Nesil pokemonu olma olasılığı çok az. Ve hatta benim şu şekilde bi umudum var. 4. Nesilde diamond/pearl de olmayan bir çok pokemon platinum da gelmişti. Kalos bölgesiyle de az pokemon tanıtıldı belki gelecek yeni oyunla 6. Nesili genişletebilirler.
(10-02-2016, 10:51 PM)burakela Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben tasarımını fazlasıyla diancie ye benzettim. Sanki bunu 500 yıl önce yapan kişi kendi diancie sini yapmak istemiş. Ama ben pek beğenemedim. Bence de tipi çelik/peri. (Mawile yeterdi )

Bir de bence garanti 6. Nesile geldi. Çünkü Pokedex nosu 722 ve 5. Nesil hariç bütün nesiller çimen tipi başlangıç pokemonuyla başlıyor.  Bu durumda 7. Nesil pokemonu olma olasılığı çok az. Ve hatta benim şu şekilde bi umudum var. 4. Nesilde diamond/pearl de olmayan bir çok pokemon platinum da gelmişti. Kalos bölgesiyle de az pokemon tanıtıldı belki gelecek yeni oyunla 6. Nesili genişletebilirler.

O tarz bir olasılık yapmak doğru olmaz, hele ki Victini gibi bir örnek varken :)
Tasarım açısından bu nesile ait olduğu kesin. İnternette klink ve diancie Fusionı diyenler var ve çok eğlenceli paylaşımlar şimdiden yapılıyor. Ama bana sürekli bakuganı çağrıştırıyor. Bir anda gerçek haline geçecekmiş gibi geliyor.

Bu arada Steam pokemon Volcanion ve Magiana arasındaki bağlantıyı düşünürken ~500 yıl önesinde teknolojinin steam engines üzerine kurulu olduğu fikrine kapıldım pokemon dünyasında. Belki de takımda Volcanion ve Magiana beraber iken yeni bir forma geçecek bizim robot prensesimiz.
Bu nedir ya daha neler neler görmez bakalım resmen ilkleri yaşatıyorlar bize
Şuan da ilgi odağı Magiana ve güzel bir Pokemon. Ben Binacle'den bahsetmek istiyorum XY&Z'nin 18.bölümde yani 110.bölümde görünecek. Ne zamandır anime de görünmesini istediğim Pokemon'lardan acaba yine Litleo,Quilladin,Audino,Floette gibi Pokemon tanıtmak için bir bölüm mü olacak yoksa bizimkilerden biri mi yakalayacak?
(10-02-2016, 10:51 PM)burakela Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]4. Nesilde diamond/pearl de olmayan bir çok pokemon platinum da gelmişti. Kalos bölgesiyle de az pokemon tanıtıldı belki gelecek yeni oyunla 6. Nesili genişletebilirler.

Kısmen iyi bir tespit. Ben de gündüz vakit bulabilsem benzeri bir şey yazacaktım. Platinum olarak değerlendirmek tam doğru olmaz çünkü Platinum'a sonradan yeni Pokémon eklenmedi, Diamond Pearl'de (4. nesilde) olmayan Pokémonlar eklenmedi yani. Eski Pokémonlardan eklendi bölgenin Pokédex'ine o kadar. Ancak bu seride, tahminimce yeni Pokémonlar ekleyecekler. Zaten 6. nesilde az Pokémon çıkmıştı. Çoğunu da anime tanıttı sayılır. Sanırım enerjileri ve ilhamları tükendiğinden yavaş yavaş, yaya yaya eklemek, çizmek istediler ve bunu altıncı nesilin üçüncü oyununda değerlendirecekler. Kısaca national Pokédex uzayacak yakın zamanda benim kanımca :) Başka yeniler de görürüz. Efsanevi olabilecek olması korkutuyor beni. Bu seriye normal Pokémon lazım, efsanevi değil. Statları 500'lerde olsun, güzel moveset'i, uygun stat dağılımı ve ability'si olsun, bizim olsun kısaca :) Yedinci nesil için ise daha çok var bence. Daha 6. nesilin üçüncü oyunu çıkmamışken böyle bir adım atmazlar. Pokédex numarası 722 olduğundan Munchlax gibi bir durum olacağını da zannetmiyorum. Listeyi devam ettirecekler anlaşılan.