Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tierno'da 5 Pokemon var, Sawyer'da 4 yani bu adamların elini altıya tamamlaması lazım ki Ash ile 6'ya 6 maç yapsınlar.Lig konusuna gelirsem Ash ya 2 tane 6 vs 6 yapacak ya da 3 tane, ilk turlarda bir tane tek maçlık sistem bir kaç tane de 3 vs 3 sistemi olur top16 ya da çeyrek final maçlarından sonra zaten 6 vs 6 oluyor.Şimdi neden Tierno ile Sawyer'ı örnek verdim onu da söyleyeyim, Ash'in Sawyer ile 6 vs 6 yapacağı garanti her ne kadar elinde şu an 4 Pokemon bulunmuş olsa da, bir de Tierno var onun da 5 Pokemon'u var ve lig için rozet topluyor yani onun da bir Pokemon'u eksik bunlar büyük ihtimal lige yakın tamamlanmış olur.Bir de Trevor var onun lige katılıp katılmayacağı da meçhul ve Ash için ya 2 tane ya da 3 tane 6 vs 6 maç yapar dedim ya büyük ihtimal üçüncü 6 vs 6 Ash'in son rakibi olabilir yani Ash ya Tierno ile Sawyer'ı 6'ya 6 maçta eleyecek ya da Sawyer Ash'in son rakibi olacak.Hani bir korkumuz var ya Ash Sawyer'ı eziyor eziyor sonra ligde Sawyer Ash'i eler korkusu işte bu yüzden Sawyer Ash'in son rakibi olabilir olmazsa da Ash ya şampiyon olur ya da bir rakip çıkagelir o Ash'i eler.

Biraz uzun yazdım :D Ha bu arada şunu da ekleyeyim Victini8989 lige Pikachu eğitmeni lazım demişsin bu bölümdeki eğitmeni örnek göstererek ama Tierno'da zaten bir Raichu var hem Ash'in elinde böyle bir kadro varken ve Mega evrimleri de hesaba katarsak Ash'i elemek için Pikachu'dan fazlası lazım :)
Ligde süpriz bir isim görürsek şaşırmayın xd içimde iyi bir his var :D
Ash lig finalinden önce hastalanacakmış :D 

Çare Serena Ketchum
Serena zaten Ketchum olmaya aday :D
(30-01-2016, 02:47 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Son olarak daha önce yazacaktım ama unuttum galiba Clawitzer Sawyer'a gidecek.Şimdiye kadar gösterilmedi üstelik Sawyer'da su eksiği var.Umarım Sawyer'ın olur Clawitzer sevdiğim bir pokemon :D 

[Resim: a3vWm2.png]

Bir hayalim daha gerçek oldu :D Sawyer'ın takım çok iyi gidiyor.
Yeni XY&Z Bölümlerinden Bilgilerdeki Firebender'ın spoiler içinde paylaştığı dergi sayfasını inceledikten sonra okuyunuz.

Spoiler:
Sonraki bölüm Olympia gözükecekmiş (Alain'li bölüm yani) ama flasback olma ihtimali de var. Dün yazacaktım, unutmuşum

Sawyer'in takımı daha ne kadar güçlenecek? Clawitzer'ı da varmış.
Çocuğun final takımı şöyle olacak herhalde;

Aegislash, Salamence, Slurpuff, Clawitzer, Sceptile. Bir tane daha bulur artık güçlü bir şey. Büyük ihtimal Hoenn Pokemonu olur. Bir arkadaşı tebrik etmek istiyorum. Sawyer ilk geldiğinde 3 Hoenn, 3 Kalos Pokemonu olacak demişti, doğru çıktı sayılır. 1 eksik var şuan.

Hawlucha ile Avalugg savaşı gözüküyor arka planda. Yani Avalugg favorisi -sona sakladığı- değilse (ki umarım favorisidir) Talonflame tek Pokemonda yenilmiş olabilir. Geçi son salonda 2'ye 2 maç olacağını sanmıyorum. Avalugg'dan önce bir Pokemon çıkmıştır ve Talonflame onu almış olabilir. Hawlucha da Abomasnow'u alır. İkisi de Avalugg'a karşı yenilir (son Pokemon Avalugg'sa) Noivern de noktayı koyup salonun yıldızı olur. Ya da Talonflame ilk Pokemonu alır, Avalugg'a yenilir, Hawlucha Avalugg'u alıp Abomasnow'a yenilir, noktayı yine Noivern koyar.
Spoiler içindeki yoruma spoiler ile cevap vermek gerekli mi bilmiyorum ama genede yazdım işte :D

Spoiler:
Bence olympia nın flasback olması ihtimal bizimkiler Ash ve Greninja ile uğraşırken ya Ash hatırliyacak yada Serena söyleyecek Olympia böyle demişti diye yazın bir kenara :D
(16-04-2016, 12:15 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]XY&Z 26 - Rival Showdown! Ash VS Sawyer!!
XY&Z 27 - Snowbelle Gym Battle! Battlefield of Ice!!

Serebii ve Bulba'da başlıklar girilmiş.

Acaba Ash ile Sawyer, 23. bölümde karşılaştıktan sonra 8. salon yolunda (tabii Sawyer'ın 7. rozeti olabilir) beraber mi ilerleyecekler diye düşündürdü bana. 26'da Abomasnow'un, 27'de de Carbink'in gözükeceğini hatırlatayım.
Hadi Sawyer yav indir artık Ash'in bir pokemonunu.

Son gym 2'ye 2 gibi duruyor.Noivern'i hem Alain hem de Sawyer ile savaştırırlar.Gym'de Talon ile Lucha savaşır.Wulfric'in ana pokesi Abomasnow, rozeti getiren Lucha olacak muhtemelen.
Ama Hawlucha iki Pokémon alırsa Talonflame ne yapacak? Yazık bu kuşa. Ash evrildiğinden beri az kullandı zaten. Bir Zapdos'a yenildi, şimdi bir de Avalugg'a yenilirse karizması iyice çizilecek. Umarım 3'e 3'tür ve Talonflame bir Poké götürebilir.  Bu XY&Z Talonflame'e yaramadı. Evrilince gözden düşen yeni kuşa merhaba diyin Sweat