Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Anime yeni nesile oyundan sonra gidecektir doğal olarak. Ne kadar geç gider bilmem ama bize Team Flare'i de atlarsak iki aydan fazla kalır. Bence TF arcı 2 bölümü geçmemeli. Zaten ligden yeni çıktık çok uzun süre sıkıcı bölümler bana fazla. KAlan sürede ne yapacaklar acaba. Benim istediğim şeyler olmayacak. Elite Four falan da olmayacak gibi. Filler olsun iki-üç sorun çıkmaz XD
(31-07-2016, 12:51 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-07-2016, 12:38 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rayquaza bencede taşın peşine düşecektir belki olayların sonunda o taşın yok olmasıda bir ihtimal. Lyasandre Ash ve Greninjanın çok farklı ve özel olduğunu söylüyordur büyük ihtimalle ve Ash'e final için başarılar dilemiştir. 10 bölüm içinde animede muhteşem olaylar olacağı kesin 8D

Ben de bir aralar onu düşünüyordum, parçalar Kalos'un dört bir tarafını saçılıyor, Rayquaza onları arıyor bir sezon, Ash ve saz ekibi kendilerine Kalos'ta yeni bir hedef buluyor bir sezonluk ve o sezonda Rayquaza ve taşı ile uğraşıyorlar bir yandan, Zinnia'yı, Deoxys'i ve Iris'i de bu sırada görürüz diye de düşünmüştüm hatta ama bu saatten sonra hepsi için geç ne yazık ki. Şimdi taş parçalansa ya da yok olsa, hikaye yarım kalabilir. Gerçi parçalansa ve Rayquaza kontrolden çıksa, öfkeden deliye dönse bir bölümlük güzel malzeme çıkar. Bir de Rayquaza, hala animede adam akıllı bir çıkış yapmadı Pikachu_09

Belki bir sonraki filmin konusu da bu olur ?
(31-07-2016, 08:07 PM)Trafalgar D. Water Law Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belki bir sonraki filmin konusu da bu olur ?
Rayquaza sinema ekranında iki kez gözüktü, eskilerden Ho-Oh gözüksün bence. Şu yıllardır yapmadıkları Ho-Oh ve Lugia savaşını yapsınlar mesela. Hem Alola'nın Ho-Oh ve Lugia ile ilgili olacağı söyleniyor, Rayquaza'yı OR&AS döneminde (bu dönemde yani) iyi değerlendirmeleri lazım.
(30-07-2016, 09:15 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash ikinci olursa rahat rahat senaristler Ash'i yeni bölgeye yollarlar. Asıl soru Ash şampiyon olursa yeni bölgeye neden gitmek isteyecek.
Şampiyon olduktan sonra da yolculuğa çıkar unutmayalım Satoshi'nin hayali sadece bir ligi kazanıp şampiyon olmak değil dünyanın en büyük pokemon ustası olmak bunun için çok gezmesi öğrenmesi gerekiyor
Yani Pokemon 40 sezona kadar devam eder

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Poke Fusion sun ve moon da olucak.
Spoiler:
[Resim: tumblr_ob7ixd9wno1tf388eo1_500.jpg]
Pikachu vs Metagross. Maçın sonucu pek önemli değil benim için artık. Bu karşılaşma bana yeter.
Bügün bir rüya gördüm rüyanın tam içeriğini unutum fazla hatırlamıyorum ama Ash ile Alain birlik olmuşlar Teamflare karşı savaşıyolardı ve şimdi biraz daha hatırladım Greninja birisini yendimi o Ateş takımının başkanı ismini unutum o enerjiyi unutum bana verirsin diyordu saçma ama böle olma ihtimalide var.
Ash bu sene şampiyon demek isterdim fakat Alain'in daha 4 tane daha pokemonu var ve bunların hangi tür pokemonlar olduğunu bilmiyoruz.Ash bu konuda hazırlıksız.
(01-08-2016, 02:52 PM)EseslyPikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash bu sene şampiyon demek isterdim fakat Alain'in daha 4 tane daha pokemonu var ve bunların hangi tür pokemonlar olduğunu bilmiyoruz.Ash bu konuda hazırlıksız.

Alain'nin 4 Pokemon'u belli

Charizard
Tyranitar
Metagross
Weavile

Sırasıyla ilk 4 nesilden.

son 2 pokemonu da 5. ve 6. nesilden olacak diye düşünüyor çoğunluk...