Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Saizo sensei in hakkı ödenmez.Kendisi evrimleşemeyen su pokesi lanetini kaldırmıştır.Pek muhterem bir zattır.Kendisine hürmetler...
Buldum arkadaşlar buldum. Noibat'ı neden göstermediklerini buldum. Çünkü çok sevimli ve izleyicileri evrilmemiş haline çok bağlamak istemiyorlar. Sadece evrilsin ve savaşsın diye verildi. Kullanıldığı savaşta 1/2 rakibi devirip giden pokemon olacak.


Tabi bu salamence ile rekabete tutuşup biraz karakter katmazlarsa. Ki ikisinin de uçmakla alakalı hassasiyetleri var .Bence çok hoş bir uçan ejderler savaşı olacak.
Yalnız bir XY25'teki Serena'ya baktım geçende, bir de son salon savaşındakine. Serena'da dağlar kadar fark vardı. Hayır yani GYM'den GYM'e olgunlaşması gereken Ash, Serena değil XP Bakınız Serena'nın Ash VS Grant'taki endişesi ile Serena'nın Ash VS Olympia'daki endişesi.


Ama bu bölüm Serena'nın endişeleri geri döndü. Ligde migde sahaya atlama değil de heyecandan bayılma falan bekliyorum ben XP Bu kızı Kalos Kraliçesi falan da yapmasınlar mazallah kalp krizi falan geçirir :D
(03-12-2015, 10:56 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Buldum arkadaşlar buldum. Noibat'ı neden göstermediklerini buldum. Çünkü çok sevimli ve izleyicileri evrilmemiş haline çok bağlamak istemiyorlar. Sadece evrilsin ve savaşsın diye verildi. Kullanıldığı savaşta 1/2 rakibi devirip giden pokemon olacak.


Tabi bu salamence ile rekabete tutuşup biraz karakter katmazlarsa. Ki ikisinin de uçmakla alakalı hassasiyetleri var .Bence çok hoş bir uçan ejderler savaşı olacak.

Burdaki Salamence Sawyer'ın Bagon'u mu?Eğer oysa evrimleşeceğini nerden biliyoruz?Bir bilgi var mı szıdırılma falan?Sawyer'ı severim çok iyi çocuk Hoenn de Treeco seçen nadir insanlardan mümkünse eline Hoenn'in en sağlam pokemonlarını versinler XP XP
Yanılmıyorsam ligde tam evrilmemiş (o anda evrimi olmayanlar hariç) pokemon kullanan çok az rakip var.
(05-12-2015, 12:33 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yanılmıyorsam ligde tam evrilmemiş (o anda evrimi olmayanlar hariç) pokemon kullanan çok az rakip var.
Ash var o yether!
Bencede bu ligde evrimleşmemiş pokémonlar nadiren bulunuyor. Ve evrimler çok seri oluyor nedense. Diğer sezonlara nazaran biraz da dandik bölümleri yani '' çerez '' bölümleri kaldırsalar iyi olacak. Her bölüm elbette güzel olmaz. Ama biraz Pokémon yakalasa Ash, iyi olur. Noibat yakaladı göremedik doğru dürüst. Korkuyorum Noibat'i kayıp yumurtadan buldular,  sonradan Annesi çıkıp dramatik bir Lapras olayı yaşamayız umarım tekrar. Daha da güzel bölümler görmek umuduyla.
XY&Z 6. Bölümde görülen 3 Pokemon çiziminden ikisini rahat şekilde anlayabildik. Biri Greninja diğeri de Staraptordu. Diğer anlaşılmayan çizim de Heatmormuş. Bulbapedia öyle diyor. Greninja dışında bu iki Pokemon ne alaka onu anlayamadık ama ilerde Mega gelebilecek Pokemonlar olarak yorumlayan kişiler çok yabancı forumlarda.
Yeni fragmandan anladığım kadarıyla Ash-Greninja Greninja'nın savaş formu. Çünkü Greninja'ya evrimleşiyor savaşırken form değiştiriyor. Zaten Ash-Greninja'yı da sadece savaşırken gördük.  Daha önceden de söylemiştim bunu bakalım tahiminim tutacak mı. Böyle olunca da Mega'dan farkı kalmıyor. Ash'in mega taşı hakkını başka bir pokemona (Charizard) saklamak için yaptılar bence bunu( Edit : Mega taşı olmadan Mega evrimi)
Bence mega evrim verecekler Ash'e Sawyere bile veriyorlarsa, Ash'e vermezlerse gerçekten ayıp ederler.