Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sanmıyorum çünkü birden Ash-Greninjaya evrilmesi saçma olurdu önce Greninjaya evrim geçirdi sonrada Ash-Greninjaya evrim gecirecek ve bu kalıcı olacak gibi
Bizim teenage mutant ninja kurbağanın ikinci evrimi ilkiyle neredeyse aynı olduğu halde beni heyecanlandırdı. Yine pikachu ve greninja yerde ve bizimkisi son çare.  XD Hatta fiziksel ve temas içeren saldırıya karşı evriliyor.


Bu arada evet haklıymışım sanırım bizim greninja burst moda geçince diğer ninja kardeşler "Çok güzel pokemon , keşke benim olsa" der gibi bakıyor 8D

Evrim aynı derken ilk evrilişinde de aynı olaylar oldu demek istedim.
(07-12-2015, 03:50 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bizim teenage mutant ninja kurbağanın ikinci evrimi ilkiyle neredeyse aynı olduğu halde beni heyecanlandırdı.

Bir an için Frogadier ve Greninja'yı kastediyorsun sandım ama sanırım Greninja ve Ash-Greninja'yı kastediyorsun. Şunu söyleyeyim bu savaş içinde form değişikliklerinde genelde görünüş olarak pek bir şey değişmiyor. Örneğin bir ton MegaEvo'da çok fazla değişiklik olmuyor. Ama güçleri inanılmaz değiştiği için bunu görecek olmak seni de bizi de heyecanlandırıyor.
Bu sene yılbaşının Perşembe gününe denk gelmesi herhalde öğrencileri ve memurları memnun etmiştir ancak iş Perşembe günü olunca fena sakata bindi :D Hadi yılbaşında bölüm yok yılbaşından sonraki hafta bölüm olmaması kötü oldu ama olsun güzel bölümler gelmesi dileğiyle :D Sonunda beklenen an geldi çattı bugün Greninja geliyor heyecanla bekliyorum bugünkü bölümü :)
Bu sezon Ash efsanevi takıma yenilirse hiç üzülmem. Tobias gelip Mega Lati@s kullanırsa hiç şansımız yok zaten. Sonrasında gelsin bize battle chateau...
Şuana kadar şampiyon olucağından emindim lakin yine ligi oldu bittiye getirecekler galiba
(10-12-2015, 07:27 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merak ettiğim konu ise Greninja'nın bu yeni formu mega evrim gibi mi olacak yani dönüşüp sonra eski haline mi gelecek yoksa sürekli o formda mı kalacak ? Sürekli o formda kalması daha güzel olur bence.
Geçici bir evrim gibi görünüyor.
Altyazı gelene kadar (ne olup bitti anlayana kadar yani) Greninja hakkında bir yorum yapmak yersiz olur. Ash sanki "az önce ne oldu yahu" der gibi Greninja'ya dönüp baktı bir ara ama o da farkında değil tam. İlk defa bir evrim sahnesinde opening müziği yoktu. Herkesin tek tek mücadele sahnesini görmek de iyiydi. Yalnız sıkıntı şu ki önce çok ezildiler, Sanpei, Ash, diğer ninjalar köy baskınında anında dağıldılar sonra birden adamları duman ettiler. Oldu bittiye geldi sanki.  
(10-12-2015, 02:10 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anime oyunla içli dışlı fakat Kalos Ligine bunu yansıtmazlar bence. Efsanevi veya Mega Pokemon karşısında Ash zorlanmaz hem. Daha 6. Pokemon'u yok. Mega olacak bir Pokemon gelebilir de belli olmaz. Çoğu kişinin hemfikir olduğu Charizard Y veya bir ihtimal olursa yeni oyunla gelecek bir Z hic fena olmaz.

Ash'in megasına daha çok var arkadaşlar.Şöyle diyeyim; yeni opening'den önce gelmez.Ash-Greninja'yı öğrenmemizin üstünden bile 3 ay geçti ki hala animede tam olarak göremedik.
(10-12-2015, 03:47 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2 saatlik yılbaşı özel gösterimi olacak.

Yeni yıldaki mevzular şöyle:

Ash vs Alain
Team Flare vs Team Rocket
Patates

Yılbaşı özel olması hepimizin beklentisiydi. Güzel olacak. Mega Charizard vs pikachu maçından bir kesit görmek hoş olacak.
Team Rocket vs Team Flare olayları umarım bu sefer de iptal edilmez. Savaşlar mega evrim amaçlı olacak büyük ihtimalle.
Şimdi Ash ve team rocketin beraber savaştığı döneme yaklaştığımızı kabul edersek Looker'ın gelme vakti gelmiş demektir.