Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Koskoca Charizard Y yeni eğitmen Trevora giderse gerçekten büyük hayal kırıklığı olur benim için hele ligin açılışını Charizard X ile yapması. :/ hiç tanımadığımız birinin alması en azından daha hoş karşılanabilir  XD
Alain lige katılmayacagim dememiş miydi.Ben mi yanlış anladım?Ne ara topladı bu adam rozetleri öyleyse .
Y'nin Trevor'a gitmesi açıkçası hiç hoş durmadı.Onun yerine Alain tarzı güçlü bir yeni rakip surseler sahaya daha iyi olurdu .Trevor'un Alain 'i yenmesini gormek isterim,ama belli ki Ash'in yeni bir Tobias'ı var artik.
En çok sevindiğim kısım Astrid'in dönüşü oldu.Seri boyunca gym leaderlar dışında sağlam bayan antrenörler gormuyorduk hic Astrid bu probleme bir son vermişti .Ligde de savascak olması gerçekten iyi bir haber.
Ash'in 6.pokemonu kim olacak mevzusu da bir nihayete kavuşuyor.En büyük ve olası aday goodra gibi duruyor.Ama eskileri kullanma gibi bir durum da söz konusu.Bu yüzden belki de ilk 6vs6maci için Prof.Oak'i caldirabilir.
Team flare olaylarının ligden sonraya kalması sürpriz oldu.Diamon pearl serisi misali kötü takımı halledip lig ile kapanış yapılır diye bekliyordum .Belki de team flare olayları sun moon anime serisi ile bağlantı kurularak bitirilir.Xy oyununda sun moon oyununa ithafen birçok detay vardı strange souvenir,sundial ve moondial gibi.Bekleyelim görelim.
Umarım Ash en az bir yarı final yapar.
Raichu kimin acaba Tiernoda bir raichu vardı ama blastoise varken ve büyük olasılıkla oda mega taşa sahip olacak raichuyu kullanmaz sanırım mega sceptile karşı.
Bi de bakıyoruz ki Mega Charizard X Ash'inmiş ve ilk turda Trevor'ı Ash yeniyormuş falan filan :p şaka bir yana Ash Greninja bu lig ile efsaneleşecek, bize resmen mesaj olarak önden bunu verdiler. 6. Pokemon da Goodra olacak onu da netleştirdiler resmen.

Bu arada Trevor'ı nerede gördünüz?
(28-05-2016, 05:21 PM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bi de bakıyoruz ki Mega Charizard X Ash'inmiş ve ilk turda Trevor'ı Ash yeniyormuş falan filan :p şaka bir yana Ash Greninja bu lig ile efsaneleşecek, bize resmen mesaj olarak önden bunu verdiler. 6. Pokemon da Goodra olacak onu da netleştirdiler resmen.

Bu arada Trevor'ı nerede gördünüz?

Ash-greninja da bir mega oldugu için mega vermezler sanmıyorum :) Goodra da hala süphelerim var cünkü iki dragon olurmu takımda emin degilim
@delpiero Bulpedia bölüm bilgilerinde yazıyor.
@delpiero MCY'nin arkasındaki Trevor'ı andırıyor sanki :D 
[Resim: db5WDp.png]
Tabelada açık şekilde Trevor görünüyor.
[Resim: 2lu6qyo.png] 
Tam olarak anlamadığım bişey var. 29. Bölümden sonra Turnuvalara mı başlıcaklar
(28-05-2016, 07:46 PM)emre.iscen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tam olarak anlamadığım bişey var. 29. Bölümden sonra Turnuvalara mı başlıcaklar

Gelen bilgiler önümüzdeki bölüm için değil, önümüzdeki bölümler için. XY&Z 32'de başlıyor lig.