Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(02-11-2015, 03:32 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bi bekleyelim o charizard oyuncakları çıksın ortalık karışsın , o zaman anlarız.

21'inde çıkacaklarmş ama pek bir esprisi kalmadı gibi onların.

https://sg.carousell.com/p/30228817/
https://sg.carousell.com/p/30228646/
Ash'in Litleo yakalamasını neden istemiyorsunuz ki fazladan Poke işte ne güzel :)
Biraz uzun bir yazı olacak gibi. Öncelikle sadece filmleri izleme fırsatı bulmuş biri olarak yazmam pek doğru olur mu bilmiyorum ama XY bana biraz sönük gibi geldi. XY&Z serisinden ilk beklentim daha geniş bir konu yelpazesi. Aynı zamanda takım iyi ama bir Yer Tipi güzel olabilir (özellikle Flygon). Son iki nesil (Unova ve Kalos) tabuları yıkan nesiller oldu. Iris'in Şampiyon olması; Ash'in yumurtadan çıkan pokemonu yetiştirmesi... vb. Yani bu; Iris'in Serena'yı yenmesinin imkansız olmaması demek. Ayrıca bu seri gelmesi ihtimali olan Absol'un olası hallerini ölçeyim. Kötü savunma statları yüzünden Gible'ye (büyük ihtimal Gabite hatta Garchomp olmuştur) gidecek. Aynı zamanda Iris Super Training veya Pokemon Amie kullanmışsa acemi bir Absol'un Gible'yi yenmesi iyice zorlaşacaktır. Ayrıca Serena son sıralar final telaşı içinde; yani ben Absol'a çok fazla savaş eğitimi verebileceğini düşünmüyorum. Eevee ve bu sezon olması olası Svyleon evrimi hakkında ise şunlar olabilir. Serena'nın Eevee'sinde Gary'nin Eevee'si potansiyeli var. Yani iyi bir savaş eğitimi alırsa Şampiyon bile olabilir Onion021 . Ki bu hiç olasılıksız değil çünkü bence Serena Eevee'deki yeteneği görüp güzel bir savaş eğitimi verecek. Ayrıca Svyleon olunca güzel Sp. Attack statlarına sahip olacak. Savaşta Excadrill'i yenecek büyük bir güce sahip ama Dragonite onu hızı ve Iris'in Peri Tipi'ne karşı önlem olarak öğrettiği Demir Kafa ya da Demir Kuyruk saldırılarından biri ile karşılayacaktır. Bu savaşların sonucu büyük ihtimal beraberlik olur. Herkeste muhteşem kadrolar var; XY&Z'yi izlemek için sabırsızlanıyorum Slobber .
Absol iki sene içinde gelecek Erdi'nin hesaplarına göre eğer gelirse Shout Ama gelirse böyle havalı burnu havada ve güçlü bir pokemon olacağını düşünüyorum. Hatta belki Serena'yı dinlemez(ben de dinlemedim) ve İris ile olan günlerde beraber çözmeye çalışırlar beraber =3 Sonra bölüm sonunda 3vs3 maç yaparlar olay mutlu biter -_-
Ash'in Litleo sahibi olmasını çok isterdim ama yüksel ihtimal yakalamayacak. Diamond & Pearl serisinde bir tane küçük Hippopotas vardı o bölümleri izlerken Ash yakala şu Hippo'yu demiştim ama yakalamadı aynısı Litleo için de geçerli sanırım :D
(02-11-2015, 03:32 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bi bekleyelim o charizard oyuncakları çıksın ortalık karışsın , o zaman anlarız.
O da olmadı haftaya hoopa filmi ıngilizce yayınlanmaya baslicak japonya dışında , yeni filme yeni fragman çıkar n belki Ash'in şapkasında key stone olur.
Şapkasını belki spoiler olmasın diye gostermezlerse ışte o zaman kesin mega evrim olur.

Filmde şapkasını kaybeder mega evrim yapamaz gibi şeyler olur mesela dimi :D
(30-10-2015, 08:54 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O değil de acaba Greninja ne zaman gelecek.Openingdeki Ash'in üzüldüğü Greninjanın form değiştirdiği sahneyi nasıl işleyecekler acaba?

Bunu bende çok merak ediyorum ^^ o sahneyi görünce bende meraklanmıştım,en ilk önce hüsrana uğramış gibi sonra? Angel  Bir an önce Ashinja gelse artık Blush Bu sezon bende fazla heyecan var :chipachipa:
Opening sözlerinin ilk bölümünde Greninja ve Hawlucha'nın hidden ability leri geçiyormuş.Bunun bir işaret olduğunu söyleyenler var.Ash-Greninja protean çıkarsa harbiden süper ötesi olur.


Hey! Just like the morning sun shining upon Kalos
(Rush in hot like a Flame Charge)
Come on! Just head on, as we're ready anytime
(Be a Protean Mold Breaker)
(03-11-2015, 09:20 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Opening sözlerinin ilk bölümünde Greninja ve Hawlucha'nın hidden ability leri geçiyormuş.Bunun bir işaret olduğunu söyleyenler var.Ash-Greninja protean çıkarsa harbiden süper ötesi olur.


Hey! Just like the morning sun shining upon Kalos
(Rush in hot like a Flame Charge)
Come on! Just head on, as we're ready anytime
(Be a Protean Mold Breaker)

Hevesini kırmak gibi olmasın ama biraz geç bir haber oldu :D 
#137
(03-11-2015, 09:43 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hevesini kırmak gibi olmasın ama biraz geç bir haber oldu :D 
#137
Hehe görmemişim onu ama sizler de pek az muhabbetini yapmışsınız yav :D 

(29-10-2015, 06:11 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada Protean, Greninja'nın form değişikliği ile gelen yeteneği olabilir. Gerçi form değişikliğinde yetenek değişmiyordu diye biliyorum ama bu tam form değişikliği de değil. Mega Evrim gibi bir şey. O yüzden Mega Evrim'deki gibi yetenek değişmesi olabilir.

Evet böyle olması mantıklı olur.Alain'ın Charizard ve Sawyer'ın Sceptile mega evrimle yeni yetenekler kazanırken bizimkinin aynı kalması hoş olmaz.Burada özellikle Mega Sceptile'ın Lightning Rod çok iyi olacak çünkü Sawyer'ın otomatikman Pikachu'yu saf dışı bırakmasını sağlayacak.Hatta Ash ligde kazara Pikachu ile elektrik saldırısı yaparsa Mega Sceptile normalden de güçlü bir hale gelebilir.Böyle bir şeyi görmek isterim açıkçası çünkü Sawyer'ı her ne kadar sevsem ve güçlenmesini istesem de normal şartlar altında Ash'e yetiştiğini görmek istemiyorum.

Protean'a dönersek, savaş sırasında türünü değiştirebilme özelliğinin sağlayacağı stratejilerin haddi hesabı yok.Water-Ice-Dark-Normal den oluşan bir saldırı kombinasyonu ortalığı dağıtır.