Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
@Firebender koskoca mekan ne yahu Sawyer taşa dayanıp uyumuş, Clemont yayılmış zaten. Ash de aralarında uyusun daha mı iyi? Birilerinin kızları koruması lazım :P O değil de o çadır Shellder çadırıymış yeni fark ettim kuş bakışı görünce :/
(21-11-2015, 07:53 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O değil de o çadır Shellder çadırıymış yeni fark ettim kuş bakışı görünce :/

Hadi ya :D İyi vesile olmuş oldu.
Misty Ash'in hislerini anlamayacağını anladı Delia'ya sardı bence XP "Hani annesini ikna edeyim bari" der gibi :D 

[Resim: Spurt_Card_Ash_loves_Misty.png]

O değil de uzun süredir Misty hakkında konuşmadık ya birisi şu 'Ash kimle evlensin' gibi konuları diriltse mi acaba? ;D 
(21-11-2015, 07:48 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]PokéShipping de bir başka tabi XP AmourShipping neyse PokéShipping de o'dur benim için :) Ahahah Misty severlik günüme denk geldi yine. Şu imzama bir el atayım bari :D 

Misty'i çok sevdiğini bilmiyordum ^^ bende PokeShipping'i desteklerim hatta çocukken komik oyunlarım vardı evcilik oyunu gibi neyse daha fazla batmadan en iyisi yazmayayım  :)
Ben aslında shiplemeleri severim çok abartılmadığı sürece. Her fana da saygı duyarım ve çoğunu da desteklerim. Bir gün Serena'cı olurum bir gün Misty'ci, bir gün Dawn'cı... Değişik bir durum :D Her seride de bir ship desteklemişimdir AG'de ContestShipping, OG'de PokéShipping, DP'de LagomorphShipping ile her ne kadar benim gözümde kanka olsalar da PearlShipping ( eşeğin aklına karpuz kabuğunu Lyra sokuyor biz n'apalım :) ), BW'de NegaiShipping (sadece BW'nin ilk bölümlerinde ve "BW131 - The Path That Leads to Goodbye!"de yakıştırdım birazcık)... Ve şimdi de AmourShipping. Abartılmadığı sürece bir sıkıntı yok bence dediğim gibi :) Tabi güncel bir seri olduğu için (başka sebepler de var ama) Amourshipping baya ön planda şu anda. Genelde beni de Amourshipping'i desteklerken görür herkes ama bugün üzerimde bir nostalji havası var neden bilmiyorum :D

Konudan daha fazla sapmadan XY&Z ile bağlayayım. Amourshipping hakkındaki beklentileriniz neler bu sezonda?Nasıl sahneler bekliyor sizce bizi?
En büyük beklentim olursa Serena Ash arasında olmazsa Clemont ve Bonnie ile ayrılırken olur.
(21-11-2015, 09:27 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konudan daha fazla sapmadan XY&Z ile bağlayayım. Amourshipping hakkındaki beklentileriniz neler bu sezonda?Nasıl sahneler bekliyor sizce bizi?

Pokémon veya başka bir anime fark etmez, ben bu amourshipping gibi şeyleri animeye komedi katarsa seviyorum.Beklentim amourshipping'i bilen insan sayısının artması yönünde.Ayrıca Bonnie olaydan haberdar olduğunu belli etmeye başlarsa daha komik sahneler görebiliriz.

Bunun haricinde olaya stratejik açıdan bakıyorum.Pokémona böyle bir şey getirmişlerse yazarların bir planı olmalı bence.Aklıma şu an için tek gelen şey ise Serena'nın 6.nesil bitse bile Ash'le birlikte devam etme ihtimali.
Ben pek fazla anime de bu tarz şeyleri sevmiyorum.ayrıca da amourshippingi saçma buluyorum.Ancak yazarlar böyle bir şey yapmışlarsa bence bir anlamı olmalı.Mesela ilk bölümden itibaren Ash'in ne babası ne büyük babasını ne de kardeşinin lafı dahi geçmedi.Rakiplerinin bile aile üyeleri gösterildi ama bizim bildiğimiz Ash'in sadece annesi belki de Ash'in çocukluğundan birinin gösterilmesi flash back de olsa çocukluğunun gösterilmesi babasını falan göreceğimiz anlamına geliyordur.Bunu bir yerde okumuştum.Ash'in babası, büyük babası Kalostaymış kardeşi de Kanto E4lüsüne girmiş.Ne kadar doğru bilemem ama neden olmasın.Sonuçta Serena'nın gitmesiyle ya da kalmasıyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Çünkü Hoenn de de May ve Maxden ayrılmıştı.Ama Prof.Birch Kantoya giderken Max'i de götürdü ertesi sabahta May kendisi gelmişti ve Battle Frontier de beraber gezmişlerdi.Serena da öyle gelebilirdi.Hoeen remake yani belki Kalos liginden sonra gene Battle Frontier tarzı birşeyler olur.Çoğu fan bunu bekliyor.Bence Serena'nın bu aşık tavırları devam eder ama Ash'ten umudum yok.Iris gelince kıskanabilir, utangaç tavırları devam eder falan.BEnim asıl merak ettiğim Iris ne zaman gelecek ? Ash'in son pokemonu ne olacak ? Mega evrim alacak mı almayacak mı ? Mega evrim alacaksa hangi pokemonuna gelecek ? Serenayla ilişkisi pekte umrumda değil yani.
(21-11-2015, 10:42 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BEnim asıl merak ettiğim Iris ne zaman gelecek ? Ash'in son pokemonu ne olacak ? Mega evrim alacak mı almayacak mı ? Mega evrim alacaksa hangi pokemonuna gelecek ? Serenayla ilişkisi pekte umrumda değil yani.

Bence de kanki ya bende böyle düşünüyorum ^^
sanki giovanni ashin babasıymış gibi geliyor bana ayrıca ashin bir kardeşi olduğunu sanmıyoruum...