Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kaç dakika kaldı efsane bölüme :D
Yeşil Zygarde'da neyin nesi?
Ash'in Sceptile mi yolda mı yoksa?
[Resim: Rkl3Xn.jpg]
Haftaya phuntump kafasına düşecek. Ve elinden yemek çalacak Ash'in. Bilmiyorum ama yakalama ihtimalini Bonnie'nin ilgilenmesi düşürüyor sadece. -_-
Z2 denmiş belki bizim mavi olan olabilir o. Sceptile konusundaysa yan tarafta Abomasnow , MCX ve Gardevoir var muhtemelen Sawyer'ın Sceptile'ı.
sanki ağzında dal var gibiydi bu seferki ashin olabilir sawyerin sceptilei olduğunu zaten biliyoruz belki bu sefer ashinkini koymuşlardır.

ayrıca tekrar söyleyeceğim ashin megaya ihtiyacı yok hele ki bu sezondan sonra
Ash'in Sceptile'ı değildir ya keşke o olsa ama zannetmiyorum Sawyer'ındır o Sceptile Onion011
Ash in rakiplerinin pokemonları solda sceptile neden sağda ? Ash'in 6. Pokemon u olabilir mi ki? Biliyorum çok çok düşük bir ihtimal ama neden olmasın. ( aslında kesin Sawyer'ın ama gönül Ash'in olsun istiyor)
Olaylardan sonra Z1 ve Z2 birleşip yeşil Zygarde oluscak gibime geliyor
(21-04-2016, 12:49 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(21-04-2016, 11:45 AM)scyther_adam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar az önce Mega Evolution I'i yeniden izledim de acaba Alain'ın bulduğu mega stone Mega Charizard Y gücüne mi sahip? Böyle bir şey açıklandı mı? Eğer böyle bir şey varsa aklımda üç teori var:
1) Belki de o dönüşümü de Alain'ın Charizard'ıyla görebiliriz. (Bunu Mewtwo'nun iki dönüşüm yapabilmesinden yola çıkarak söylüyorum)
2) Trevor belki de Lysandre'nin oğludur ve Y evrimi ona verilebilir bir ihtimal. (Evet Lysandre de Trevor da turuncu saçlı olduğu için söylüyorum bunu  XP )
3) Olaylar Alain'ın Alev Takımı'ndan ayrılmasını gerektirirse belki de o taşı Ash'e verebilir.

Tabi bunların hepsini o taşın Mega Charizard Y dönüşümü için olduğunu varsayarak söylüyorum. Aynı şey daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama öyleyse kusura bakmayın  =D  XD  XP 

Alain'nın charizadında mega charizarite x var mega charizard y'nin evrim taşı farklı böyle bir mega evrim söz konusu değil sadece mewtwo'ya ait bir özellik bu. Trevor ve Lyasandre sadece benzerlik ve animede %75 trevor mega charizard y'ye sahip olucak. Alain taşı ash'e vermez çünkü mega evrim konusunda dünyanın en iyisi olmak istiyor.

Ben Alain'ın, Mega Charizard'ının Mega Garchomp ile dövüşmeden hemen önce harabede bulduğu taşı kast ediyorum. O taşın Y evrimi taşı olabileceğini düşünüyorum. Kendisinde hali hazırda olan X evrim taşını kast etmedim. Ben o yeni bulduğu taş ile ilgili varsayımlarda bulundum.
(21-04-2016, 08:52 PM)scyther_adam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(21-04-2016, 12:49 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alain'nın charizadında mega charizarite x var mega charizard y'nin evrim taşı farklı böyle bir mega evrim söz konusu değil sadece mewtwo'ya ait bir özellik bu. Trevor ve Lyasandre sadece benzerlik ve animede %75 trevor mega charizard y'ye sahip olucak. Alain taşı ash'e vermez çünkü mega evrim konusunda dünyanın en iyisi olmak istiyor.

Ben Alain'ın, Mega Charizard'ının Mega Garchomp ile dövüşmeden hemen önce harabede bulduğu taşı kast ediyorum. O taşın Y evrimi taşı olabileceğini düşünüyorum. Kendisinde hali hazırda olan X evrim taşını kast etmedim. Ben o yeni bulduğu taş ile ilgili varsayımlarda bulundum.
Pardon ben yanlış anlamışım bir taşla iki evrim olabiliyor mu diye alain mega taşları araştırıyor ve bildiğim kadarıyla bulduğu taşları lysandreye veriyor.