Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ayrı yerlerde iki Mega Charizard X gördüysek neden ayrı yerlerde iki Mega Venusaur göremeyelim? Zaten birini gözükmesi basitti biraz. Kaybetti üstelik. Kesmedi o tanıtım beni. Opening yakın bir zamanda değişebilir. Sanırım Alain ve Sawyer yine aynı bölümde yer alacak. Alain yine kazanır diyorum. (Önce o maç yapar Ash'le) Daha Ash ve Greninja pratik bile yapmadılar. Bir de Sawyerin Sceptile'ı ile beraber kalır ya da yenilir. Sonra da Diantha vurur düşene bir tane. Ve openinteki Greninja'nın çöküş dönemi başlar... GYM savaşı da Diantha'lı bölümden sonra sanırım. Phantump'lu bölümde Avalugg'un gözükecek olması komik çünkü ikisi de Ash'e fanlar tarafından altıncı nesilde en çok yakıştırılan iki Pokemon. İkisi de aynı fiilerda kullanılacak ve Avalugg kötü rolünü üstlenecek gibi geliyor. Belki bizim salon liderini görürüz o bölüm ve o Avalugg onundur belli mi olur. Neyse salon maçından sonra openingin bize anlattığı şeyler tükenecek biraz. Yeni versiyon gelse güzel olur. Kanto üçlüsü ile de daha vedalaşmadık bence. Profesörün onlara mega taş vereceğine inanıyorum ve Serena ile Shauna arasındaki rekabetin de henüz bittiğini düşünmüyorum. Diğerleri de Ash'in rakibi zaten. Aslında Trevor'un Clemont'un rakibi olmasını tercih ederdim. Belki sadece kendiai gibi fotoğrafçı Viola ile karşılaşmak istemiştir ve o da ödülüdür ama zannetmiyorum. Ligde göreceğiz sanırım. Ve uzun süredir göremedik kendisini. Kanto üçlüsü mega alır mı almaz mı bilemeyeceğim ama o Charizard ya Trevor'ın, ya da Alain'in. Ben Trevor'un olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca artık farklı megaları tanıtsınlar, Mega Slowbro mesela. Hep aynı şeyleri görüyoruz. Lucario, Greninja, Charizard, Sceptile... Tamam belli bir kitleleri var, anlıyorum ama farklı şeylerin filler olmayacak şekilde tanıtılmasını istiyorum artık ben. Şuan bunlara sahip olanları kullansınlar ama umarım artık bunlara sahip başka eğitmenler görmeyiz.
29. bölümde ki charizard Alain in değildir bence zaten bilenen sürekli gözüken şeyleri neden bölüm ismi yapsınlar ki. Bu charizard bu seride gösterilmemiş bir charizard olucaktır buda ash in veya trevorundur. Ama ben ash daha ağır basıyor diyorum çünkü lig yaklaşıyor elde 5 pokemon var 6. olarak benimde charizard ım vardı deyip takıma alabilir :D mega evrimin gelmesi şart değil en azından yanında bile durması çok yardımcı olur. Zaten yanına da gelirse ilerki süreçte Y evrimide alır.
Mega Charizard Y, Trevor'a giderse Pokemon izlemeyi bırakabilirim  XP Şaka bir yana bu kadar zaman Mega Charizard Y'yi bekletmelerinin daha büyük bir anlamı olmalı bence. Ash'e saklanması gibi. Ayrıca Erdi'ye katılıyorum animede gösterilmemiş mega evrimler görsek hiç de fena olmaz. Ben Mega Beedrill ve Mega Sharpedo'yu animede görmeyi çok isterim. Özellikle Beedrill'a mega evrimi neden tasarladıklarını merak ediyorum.
Ash'in charizardı fenomen ve bence charizardların reisidir. mega evrimin ash'e verileceğini sanmıyorum gelirse ligden sonra gelir mega charizard x veya mega charizard y farketmez ash'in charizardını her zaman tek geçerim :D
(09-04-2016, 05:10 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in charizardı fenomen ve bence charizardların reisidir. mega evrimin ash'e verileceğini sanmıyorum gelirse ligden sonra gelir mega charizard x veya mega charizard y farketmez ash'in charizardını her zaman tek geçerim :D

aynı fikirdeyim çünkü ashin charizardı bir sürü charizardla eğitim aldı. ve şu anda %500 üstünde bir seviyede ve alainin charizrdının mega haline bile tek atacağını söyeleybilirim
Arkadaşlar charizarda karşı görüşlerimi bildirdim. Olay kırıcı bir hale girecekse lütfen okumayın. Ya da okuyun maksat muhabbet olsun.
Spoiler:
Arkadaşlar Çarizard yok. Unutuyoruz onu. Ash kullanmayacak bi süre. Anca ligde tek maça falan katılır. Yok mega alacakmış hihihiihi. Yok animede sınırsız potansiyele sahip pokemondan (Anime en güçlü Charizard deyince hemencecik inanıyoruz...) daha güçlüymüş ve onun rakibini yanlışlıkla yenecekmiş koluyla çarpıp. Tamam güçlü falan ama Ash'in ateş saldırıları olarak daha güçlü pokemonu var. Ejder saldırısı kullanıyor baş tacı gönüllerin sultanı Çarizard ya o ejder saldırılarını çok daha mantıklı kullanan pokemonu da var. Flying olarak da en kötü flying pokemonu uçabilme açısından. Ciğerlerim çürüdü artık anlamıyorum neyini seviyorsunuz bu pokemonun diğerlerini(diğer charizardlar ve ash'in diğer pokemonu) yok sayacak kadar.Tamam backstorysi falan var da bence çok daha kaliteli yazılmış olanlar var. Tamam çocukluktan kalma bir sevgi deyip geçiyorum çünkü ben pokemonu küçükken sevmezdim ve sonra izleyince Charizard'ın Ash'e hiç kazanç getirmediğini düşünen bir hale geldim. Kendisi sahibi tarafından terk edilip aramıza katılar tek pokemon değil. Ve sıkıcı bir kişiliği var. Yok canım bunları şu anda ilk nesil lig maçlarını izlediğim için söylemiyorum canııım X_x
Aman neyse...

Ayrıca Trevor'un elinde oyunda mega stone ile verilen charzard var ve bu eleman bunu sadece fotoğraf çekmek için kullanacak. Yok daha neler.

Bu arada sanırım yeni nesiller animeye oyunlardan çok daha sonra geliyor. Böyle olacaksa çok zamanımız var bu nesille. Pokken Arc'ı olsun lütfen. Son zamanlarda tek beklentim bu oldu animeden. O arada Mega Charizard X kullansa bile razıyım. o derece =D XD
Arkadaşlar hangi hayvan türünde pokemon görmedik?
ben zürafa fil görmediğimizhatırlıyorum gergedanda yok başka var mı hatırlayan?

mamoswine bir mamut eski çağlardan
Zürafaya benzeyen Girafarig var. File benzeyen Phanpy var, gergedanı andıran da evrimi Donphan geliyor aklıma.
Eğer yeni nesilde beklediğimiz Pokémonlara kayacaksa muhabbet sanki şuradan; tıklayınız, devam etmemiz daha uygun olacak gibi duruyor.


-
Yeni fragmanı izlediniz mi? Shiperlar için güzel sahneler var ama benim dikkatimi çeken Ash'in eğitim günlerinin geri döndüğü. Alain öncesi Greninja ile eğitim yaptılar demeye getiriyorlar belki de yapımcılar ama Ash'in Sinnoh'taki gibi sürekli eğitim yaptığı günleri özledim.
Bu sene pyroar'ı gördük aslan pokemon. Gelecek nesilde kaplan örnek olarak bir pokemon olsa iyi olur. Pokemon tasarımcıları pokemon üretiminde çok detaylı çalışıyorlar gelecek nesilde kaplan tasarımı dışında ''çita'' örnek alınarak bir pokemon tasarlansa süper olur hızı ile öne çıkan :D
Arkadaşlar sohbet içerikli yorumlarımızı buradan yapalım. XY&Z Bölümlerinden Bilgiler'de sadece anime ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Sonra bilgiler arka sayfada kalıyor ve hoş olmayan durumlar oluyor.

Genelde 2 fragman çıkıyor. 3. Fragman nadir oluyor ve olursa bizim saatimize göre çarşambayı perşembeye bağlayan gecede çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama dediğim gibi çok sık olan bir şey değil.