Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(30-07-2016, 09:15 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash ikinci olursa rahat rahat senaristler Ash'i yeni bölgeye yollarlar. Asıl soru Ash şampiyon olursa yeni bölgeye neden gitmek isteyecek.

Portakal Adaları'ndan sonra neden Johto'ya geçtiyse veya Sınır Beyni olmayı neden reddetiyse, bu sebeplere benzer bir sebepten gider yeni bölgeye. "A, şu bölgede değişik Pokémonlar varmış." "Bu bölgenin lig sistemi de değişikmiş." gibi cümleler duyabiliriz. Ama kazanırsa Ash için farklı olacaktır çünkü diğerleri tam bir lig havasında değildi, onlar için 6 bölge dolaşmadı sonuçta :think: 

Bir de XY'nin bitimi yakındır. Eylül sonunda Flare olayları bitse, Ekim'de bu çocuk elit dörtle mi ilgilenecek, yeni bölgeye mi gidecek? Yine karamsara bağladım, kazanamayacak 23emu 


Original seride, Indigo Ligi ve Portakal Adaları Maceraları dışında hepsi Japonya'da, Sonbahar'da başlamış. Yine aynısı olur herhalde. Kafadan Ekim'e kadar bölümler dolu zaten. Ash bir lig kazanırsa da bunun Şampiyonlar Ligi'ne hazırlığı, antrenmanı olur, mücadeleleri olur. Hadi dört bölüm de ona desek yeni seri, en geç Kasım'da başlayacaktır.
@_Erdi_ Benim Ligi kaybetmesinden daha çok üzüleceğim bir şey Ash'in greninjayı kalosta bırakması XY serisinin sonuna yaklaştıkça acaba bırakacak mı diye düşünüyorum.
Herhalde Ash'in kaybedeceğine beni yalnızca bölümün kendisi inandırabilir.Ash'in şampiyon olacağına dair tam bir inancım var.
Sonuç sır gibi saklandı bu zaman kadar. Pokémon da hep yakındığımız önceden spoiler alma işi bu sefer olmadı. Bunun sebebi belki de Ash'in şampiyonluğu olabilir. Ama az zaman kaldığını gözardı etmemek lazım. Benim çok umudum yok. Savaş esnasında eskileri TV başında görmek isterim. Eğer görürsem savaş bitmeden şampiyonluğa olan inancım artar.
Alain'in diğer iki pokesinin Scolipede ve Trevenant olmasını çok isterim:
-Charizard/MegaCharizardX
-Metagross
-Tyranitar
-Weavile
-Scolipede
-Trevenant... enfes!! Eğer bir alternatif olacaksa sadece Trevenant yerine Serperior olabilir o kadar.
Meyer de geliyormuş, ilginç. Ligde bir süper kahramana ihtiyaç olacak demek ki O.O Bu arada Bonnie ile Clemont öğrensin artık onun Blaziken Mask Man olduğunu.

Şimdi Lysandre Ash'e gelip "Ben maçta seni tutuyorum." diyormuş, ya da taktik veriyormuş Shout 



Aklıma ne geldi, bu Lysandre hala Rayquaza'nın taşını kullanıyor değil mi? Bu taş bir şekilde Zygarde ile bağlantılı, ama aynı zamanda Rayquaza'nın Mega Evrim geçirmesini sağlıyor. Flare de zaten bunu Rayquaza'dan çaldı bildiğimiz. Rayquaza bu taşı geri isteyecektir. Daha önce de yazmışımdır; Rayquaza Kalos'a gelecek, diye. Böylece işler daha da karışır. Büyük bir savaşta fazladan efsane görmek iyidir :D (Her ne kadar 18. filmde gereksiz olduğunu düşündüğüm efsane kalabalığı görsek de, 18. filmi yorumlamamıştım değil mi ben) Daha önce şunu da demiştim, o Rayquaza, Iris'in özel bölümünün sonunda gördüğü Rayquaza olabilir. O halde Iris'i de bu işlerin içinde görebiliriz. Yapımcıların onu bu kadar geciktirmesinin sebebi bu olabilir, gücünden Flare olaylarında yararlanmak. Fazla bir istek olacak ama Zinnia'yı da bu Rayquaza'yı görsek fena olmaz mı? Eğer bu dediklerim olursa ama Flare olayları uzar, 6 bölüm falan sürer.

@mst19071 ,
Her zamanki gibi, Perşembe günü çıkacak.




Spoiler:
[Resim: l1ny4l.png]
Rayquaza bencede taşın peşine düşecektir belki olayların sonunda o taşın yok olmasıda bir ihtimal. Lyasandre Ash ve Greninjanın çok farklı ve özel olduğunu söylüyordur büyük ihtimalle ve Ash'e final için başarılar dilemiştir. 10 bölüm içinde animede muhteşem olaylar olacağı kesin 8D
(31-07-2016, 12:38 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rayquaza bencede taşın peşine düşecektir belki olayların sonunda o taşın yok olmasıda bir ihtimal. Lyasandre Ash ve Greninjanın çok farklı ve özel olduğunu söylüyordur büyük ihtimalle ve Ash'e final için başarılar dilemiştir. 10 bölüm içinde animede muhteşem olaylar olacağı kesin 8D

Ben de bir aralar onu düşünüyordum, parçalar Kalos'un dört bir tarafını saçılıyor, Rayquaza onları arıyor bir sezon, Ash ve saz ekibi kendilerine Kalos'ta yeni bir hedef buluyor bir sezonluk ve o sezonda Rayquaza ve taşı ile uğraşıyorlar bir yandan, Zinnia'yı, Deoxys'i ve Iris'i de bu sırada görürüz diye de düşünmüştüm hatta ama bu saatten sonra hepsi için geç ne yazık ki. Şimdi taş parçalansa ya da yok olsa, hikaye yarım kalabilir. Gerçi parçalansa ve Rayquaza kontrolden çıksa, öfkeden deliye dönse bir bölümlük güzel malzeme çıkar. Bir de Rayquaza, hala animede adam akıllı bir çıkış yapmadı Pikachu_09
Aslında Rayquaza'yı unuttum desem yalan olmaz. Şu an ligde durum, Ash'in seviyeei, rakipleri, Lysandre ne yapacak, roket takımı (giovanni) ne zaman gelecek neler olacak vb. düşünürken Rayquaza detayını cidden unuttum. Bir iki ay önce ColarFX ile Zygarde olayları nasıl olacak muhabbeti yapıyorken şey demişti sanırım. "Zygarde tam formu tek durduracak olan Mega Rayquaza". Aslında öyle güçlü bir Pokemon'u gerçekten Rayquaza durdurabilir. Mega Evrim Özel serisinin efsanesi VS XY&Z nin efsanesi. Üstelik ikisi de Mega Evrim ile alakalı. Steven ve Diantha'dan da buyuk isler bekliyorum. Bilgilerini ve guclerini kaos ortaminda nasil kullanacaklar gorecegiz. Meyer Korrina Sycamore Sawyer falan da olaylarda yer alacaktir. Birkac ay onceden konustugumuz gibi olabilir.
Rayquaza ortaya çıkarsa rolü büyük olacak kesinde peki Greninja. Form ilk gözüktüğünde kurtarıcı olarak nitelendirildi. Team flare olaylarında bu formun etkisi olacak mı acaba.