Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yalnız Miette James hiç olmamış Miette kardeşi gibi olmuş yanında zaten Jessieden baskası yakışmaz fizik olarak tabi animenin en karizmatik karakteri olması da ayrı konudur. :D
Yalniz fotograftaki Pokémon Inkay'den daha zayif durmuyormu? Bana daha cok Klefki'yi andirdi. Degilse ben kor olmaya basladim galiba yavastan. Her dusundugum yanlis cikiyor :D
Bakın bugün aklıma ne geldi? Iris bir özel bölümün sonunda Rayquaza görmüştü ya, o sakın ACT II ve III'de gözüken Rayquaza olmasın? Hatırlarsanız Flare Ekibi çalmıştı o Rayquaza'nın mega evrimini sağlayan taşı. Zaten Rayquaza da ACT II'de uzaklardan, sakladığı taşı almaya çalışanlar yüzünden gelmişti. Iris'in geliş olaylarını bununla bağlayabilirler. Ancak hala Flare Ekibi'nin o taşla ne yapacaklarını tam çözemedim ben.
Rayquazanın mega gelişmesi için taşa ihtiyaç yok. Dragon Ascent saldırısını kullanarak kendi kendine gelişebiliyor . ( 5. nesil ve sonrasını izlemedim, yanlış biliyorsam vurmayın.)
(09-01-2016, 04:34 PM)Falkner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rayquazanın mega gelişmesi için taşa ihtiyaç yok. Dragon Ascent saldırısını kullanarak kendi kendine gelişebiliyor  . ( 5. nesil ve sonrasını izlemedim, yanlış biliyorsam vurmayın.)

Bahsettiğim bütün şeyler beşinci nesilden sonrasıyla alakalı dostum :D 

Anime'de o taş (meteorumsu bir şey) sayesinde Mega Evrim geçiriyor. Ama üzerinde tabi diğer Mega Evrim geçiren Pokémonlar gibi bir taş taşıması gerekmiyor. O meteorun etkisiyle Mega evriliyor.

Ahan da bahsettiğim o taş;
[Resim: Z7YkVa.jpg]

Tam olarak işlevi söylenmemişti yanlış hatırlamıyorsam ama Rayquaza bunu korumaya çalışıyordu ve Flare Takımı ACT III'de bunu alınca Mega Evrim'den çıkmış ve uzaklaşmıştı. 
Iyi hemen açıp izlemeye başlayayım ben. Sağ ol :D
Ben şuna inanıyorum Pokémon'un openingi tekrar karıkeçilmon şarkısı olduğunda Ash şampiyon olacak.
(10-01-2016, 01:54 AM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben şuna inanıyorum Pokémon'un openingi tekrar karıkeçilmon şarkısı olduğunda Ash şampiyon olacak.

17. Sezon?
Bana kalırsa o taşa ihtiyacı yok mega evrilebilmek için. Yanılmıyorsam göktaşlarından alıyordu o gücü. Yani diğer mega evrimler gibi savaşta ölmüş pokemon ve insanların ruhlarını kullanmıyor.

Ben hep böyle diyorum ama mega evrim uzaydan gelmiş olabilir. Yine meteorlara bağlamaları beni üzer. Her nesilde aynı şey gibi olacak. Bu göktaşları size ne etti.
Victini, dördüncü ve beşinci jenerasyondan bahsediyorsun galiba.