Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ash hep rivallerine yolculuğu boyunca yenilip ligde yenmiştir. Acaba bu Sawyer da bizim Ash'e sürekli yenilip ligde yener mi? Ash-Greninja vs. Mega Sceptile savaşını görmek isterim ama yolculuğunun henüz başında olan yeni bitme bir çocuğa direkt Mega verilmesine anlam veremiyorum.
(26-10-2015, 01:07 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(26-10-2015, 12:05 AM)galaxymercury14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence ash sceptilesini 6. pokemon olarak yanına alacak ve onun mega evrimini kullanacak. Ayrıca goodradan umudunuzu kein o eski dostlaının yanından gelmez


çünkü başlangıç reklam fotoğrafında sawyeri görmedim ama sceptileyi gördüm.

Bence o Sceptile'ın Ash'in olduğunu iddia etmek bu saatten sonra mantıksız. Sawyer Grovyle'ı ile birlikte XY&Z'nin ilk bölümlerinde gözükecek ve Ashinja ile Mega Sceptile savaşıyorlar. E biz biliyoruz ki Frogadier'in rivali Grovyle. O yüzden artık banko bence Mega Sceptile'ın Sawyer'e ait olduğu.

Sawyerin grovyle olduğunu biliyorum. ve greninja ve sceptilenin maç yapacağınıda biliyorum ama resimdeki mega sceptilenin ashin sceptilesi olduğunu düşünüyorum. ayrıca profil resminde bulunan adam ve lucariosununda ashle seyahat etmesini isterdim. çünkü lucario ile o adam çok yakışıyorlar ve harika bir ikililer demir ada bölümünde izlemiştim...
Ashin sceptilenin ağzında hep bir dal parçası olur ta-ki treecko döneminden beri ben bu fotoda göremedim onu o yüzden bende Sawyer in olduğunu düşünüyorum.Hepimiz isteriz eski takımından gelen bir pokemonu mega evrim geçirsin ama olmuyor ne yazıkki :)
(26-10-2015, 01:39 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash hep rivallerine yolculuğu boyunca yenilip ligde yenmiştir. Acaba bu Sawyer da bizim Ash'e sürekli yenilip ligde yener mi? Ash-Greninja vs. Mega Sceptile savaşını görmek isterim ama yolculuğunun henüz başında olan yeni bitme bir çocuğa direkt Mega verilmesine anlam veremiyorum.

Sawyer'ın Ash'i ligde yeneceğini hiç sanmıyorum.Lig bir yana, Sawyer Mega Sceptile'ına rağmen Clemont'tan bile rozeti kolay alamaz.Greninja ve Sceptile arasında karşılıklı galibiyet ve yenilgiler görürüz ama Sawyer Ash'in seviyesini yakalaması için kırk fırın ekmek yemesi lazım.

Yeni bir trainer olmasında karşın mega alması garip bir durum değil aslında.Mesela önümüzdeki bölümlerde Mega Audino göreceğiz.Nurse Joy trainer bile değil ama mega pokemon kullanacak.Bu savaş tecrübesi veya güçten ziyade mega taşlarına sahip olup olmamaya bakıyor.Kaldı ki bu çocuğun hayali zaten Steven'dan olayı öğrendiğinden beri Mega Sceptile yapmak.
(26-10-2015, 04:07 AM)xenesthis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ashin sceptilenin ağzında hep bir dal parçası olur ta-ki treecko döneminden beri ben bu fotoda göremedim onu o yüzden bende Sawyer in olduğunu düşünüyorum.Hepimiz isteriz eski takımından gelen bir pokemonu mega evrim geçirsin ama olmuyor ne yazıkki :)

sceptilenin ağzında dal olmaması ağzı açık çıktığı için görünmeyen elinde tutuyor olabilir ve hatta resimdeki sceptile mega henüz dal takmamış veya sonra takar. ayrıca resimde sawyer yok ve ashinde henüz çimen tipi yok hızından dolayı sceptileyi istemiş olabilir...
O değil de Ash mega sceptile'ı grünce ne der? Heveslenip kendi pokemonunu hatırlar mı -_- (Aaaa bir bu pokemon ne . En iyisi sceptile diye bağıran pokemonun adını öğrenmek için pokedexime bakayım ^.yan^ ) Gerçi yeni Ash o kadar kötü durumda değil. Belki Serenacık bakar...

Bana kalırsa Ash bu saatten sonra pokemon yakalamaz =)
Belki Ash yeni bir Pokemon yakalamaz ama 6. Pokemon boslugu mutlaka doldurulacak.
Ayrıca Ash(satoshi)' nin efsane olduğunu biliyoruz. çünkü efsanevi pokemonların çoğu ash ve pikachuyu seviyorlar
ho oh, moltres, zapdos, articuno, lugia, mewtwo, mew, suicune, celebi, latias, latios, jirachi, deoxys, uxie, mesprit, azelf, dialga, palkia, heatran, regigigas, giratina, cresselia, phione-manapy, shaymin, arceus, victini, cobalion, terrakion, virizion, tornadus, thundurus, reshiram, zekrom, landorus, keldeo, meloetta, xerneas, zygarde, diancie, hoopa ve volcanion çünkü ash onları savundu ve onların yanında oldu. Ash aslında pokemon ustası olmakta herkesten daha çok yol kat etti.
Şimdi Zygarde core Zygardenin temel hücresi yani özü . Ve onun adı Puni-chan. Yani bu sezonun ilerleyen zamanlarında ve filminde Perfect zygardeı o devi Puni-chan diye mi çağıracaklar XD Daha neler göreceğiz bakalım -_-
(26-10-2015, 06:06 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana kalırsa Ash bu saatten sonra pokemon yakalamaz =)

Eheheheh... Sende kendimi gördüm. =) Bir günkü fikrin ertesi günkünü tutmuyor çabuk değişiyor sanırım. Geçende Ash'in kafasına düşen Avalugg olabilir görüyordun oradan çıkardım bu çıkarımı. :D