Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(08-09-2016, 06:51 PM)DmagnetiC Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-09-2016, 12:04 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Clemont'un GYM'ine ise kimin geldiğini merak ettim, tanıdığımız birisi mi? 

Gym'e ne amaçla geliyor biliyor muyuz? Belkide Hau'dur gelen.
Cinsiyetinin erkek olduğu dışında henüz bir bilgi yok.
Gelen kişinin Alola bölgesinden gelme ihtimali de var aslında sonuçta Ash'in bir şekilde Alola bölgesi hakkında bilgi alması lazım.
(08-09-2016, 06:57 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gelen kişinin Alola bölgesinden gelme ihtimali de var aslında sonuçta Ash'in bir şekilde Alola bölgesi hakkında bilgi alması lazım.
Misty haberlerde Ash'i görür.
Aaa bizim kara oğlan Kalos'ta kahraman olmuş bak der.
Tatilini yarıda kesip Ash'i aramaya gelir.
Ardından Misty ve Alola Maceraları Başlasın
Kalos ligini izlerken size normal geliyor mu bilmiyorum ama pokemonlar savaşırken ekran çoğu zaman pokemonları çok yakından gösteriyor ve çok hızlı oluyor saldırıları anlayamıyorum sizede öyle geliyor mu ? (bazı savaşlarda da öyle)
(09-09-2016, 04:14 AM)Legendery Ash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kalos ligini izlerken size normal geliyor mu bilmiyorum ama pokemonlar savaşırken ekran çoğu zaman pokemonları çok yakından gösteriyor ve çok hızlı oluyor saldırıları anlayamıyorum sizede öyle geliyor mu ? (bazı savaşlarda da öyle)

Cevabınız aslında iki yere de uygun ama madem buraya yönlendirilmiş, ben de buradan cevaplayayım :)
Evet, dediğiniz gibi oluyor, Pokémon hareketlenince zoom yapıyorlar ona, sonra saldırısını gönderiyor ekran birden uzaklaşıyor. Aslında bunu dikkat çekmesi için yapıyorlar. Pokémonların karşılıklı aynı ekranda saldırı kullanması, dikkat dağıtıcıydı biraz. Böyle dikkatimizi toplamaya çalışıyorlar sanırım, grafiklerdeki gelişme yani bu, iyi bir şey :)
Aslında bu sezon farklı olarak birde lig şampiyonunun Elite dörtlü ve Bölge şampiyonu ile olan maçlarını izlesek Alain şampiyon oldu son gelişmelerden sonra bir amacıda kalmadı. Alain vs Diantha maçı keşke izleyebilsek.
Diantha iki sarmaşıkla başa çıkamıyor, onun tahtı gidici zaten, ben uyarayım. Steven geldi, gerçek bir Şampiyon gördük (.D 
Steven ve Metagross'u hakkında gerçekten söylenecek söz yok. Alain kalos şampiyonu olup Diantha tahtını ona devretse harika olur. Bölge şampiyonluk karşılaşmaları sadece Sinnoh'ta oldu kısa da olsa izleyebildik Kalosta da görmek umutlarıyla artık 8D
Yeni fragmanın son sahnesinde AMAN TANRIM didim :) alayı orada neler olacaksa artık
Alain'in, şampiyon olmasını birazda Siebold'dan intikamını almaı için istemiştim.