Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Eğer Ash'i şampiyon yapacaksalar hızlı bir pokemon garanti bence fakat ne yazık ki eğer Ash'i şampiyon yapma gibi bir fikirleri yoksa takımı geriye çekecek yavaş veya zayıf bir pokemon gelmesi olası. Bknz; torterra, torkoal

Edit: torkoal a da fazla yüklendik yazık garibana.
1 Pokémon yüzünden kaybedecekse Ash zaten Eğitmenliği bıraksın. Demek istediğim o ki Ash'in Pokémonları hızlı, hamleleri de hızlı ve türlerine rağmen dayanıklı ve kazanabiliyorlar. Öyle oyun mantığıyla bir Pokémon'a "tank-kale" falan demeye gerek kalmıyor. Öyle olsa üç kez Future Sight hamlesinden hasar alan (hatta Dark Pulse bile yediler) Talonflame ve Frogadier nasıl ayakta kaldı? Veya Greninja Charizard'ın Flamethrwoer'ından nasıl hemen yere çöktü (senSu tipisin, nasıl çökersin o hamleden gerçi de neyse). Anime daha farklı ve bu serideki maçları, Spor Salonu maçlarını baştan sona izleyen Ash'in nasıl bir yol izlediğini anlar. Evrim sahnelerinin hepsi mükemmeldi ve Hawlucha'nın da yakalanma sahnesi fena değildi. Hepsinin hikayesi farklı, karakterleri farklı. Ancak maçlarda hırsları ve güçleri aynı. Yavaş bir Pokémonun geleceğini sanmıyorum ama gelirse de Ash sayesinde canlanır. Eğitmene bağlı bu iş. 
(02-03-2016, 02:17 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veya Greninja Charizard'ın Flamethrwoer'ından nasıl hemen yere çöktü (senSu tipisin, nasıl çökersin o hamleden gerçi de neyse).

@Victini8989 Hmm... Dublaj hatası ile bir yorumu kıyaslamak -_- . Üstelik teee kaçıncı sezondan o.
(02-03-2016, 02:30 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Victini8989 Hmm... Dublaj hatası ile bir yorumu kıyaslamak -_- . Üstelik teee kaçıncı sezondan o.

Ne diyeceğimi bilemedim. Trolse çok komik, ciddiysen patates kızartması...
@Victini8989 Vay, patates kızartması. En sevdiğim.
Eğer 6. pokemon gelirse ve bu pokemon Goodra olmazsa kesinlikle hızlı pokemon olmalıdır. Fotonun altında Ash'in pokemonları anlattım takım harika eskiden Avalugg gelsin diyordum ama gerçekten gerek yok artık başka bir örnek vermem gerekirse biraz değişik olacak ama bu takımı altta olan fotoğraftaki silah gibi varsayalım beş mermi gibi pokemonu var kaldı bir tane mermi gibi bir pokemon o da gelirse tamam olur. :D 8D 
[Resim: resim-kucult.php?ktgr=1&k=65722-6999.jpg&en=500&boy=400]

Greninja: Greninja gücünü fark edip Ash ile uyumu yakaladıktan sonra müthiş bir hıza ulaşacaktır openingde olan hali olsa (Mega Sceptile'a ard arda hamleler yapan) mükemmel olur. 

Pikachu: Hız konusunda expert olan pokemondur. Electro Ball saldırısı bu seride de devam edecektir tahminimce gelecek seri de yeni saldırı verirler.

Talonflame: Herkesin bence daha çok görmek istediği pokemonların başında geliyor. Moltres'e karşı durması bile hayranlık uyandırmaya yetti. Umarım daha çok görürüz ve harcanmaz. Hız olarak ise çok iyi olduğunu hatta kuş pokemonlarında elinde olan en iyi pokemon olduğunu düşünüyorum.

Hawlucha: Bence hızı çok iyi ve kendinden bekleneni verdi diye düşünüyorum. Ayrıca çok iyi bir abi pokemon oldu Noibat ile yakaladığı uyum ve sayısız gife sebep olan anlar animeye tat kattı diye düşünüyorum. Ligde çok işe yarayacaktır.

Noibat(Noivern): Çok hızlı olacağını ve değişik hamlelerle animeye farklı bir yerden katkı sağlayacaktır. Bu evrimle Ash'in takımı müthiş bir seviyeye çıkacaktır. Heyecanla evrimini bekliyorum.
Yalnız Torkoal93'ü yedirmem beyler ve bayanlar kimseye.
Noivern en hızlı dragondu son bıraktığımda sanırım. Tam Ash'lik Ama evtilince direk korkunç olmasın mümkünse. Şu anki kişiliği harika. Gerekirse ağlamayı bilsin. Fire blast ogrenebiliyorsa öğrensin bence.

Son 1 gün, 22 saat, 32 dk sanırım.* Bir hesap bu kadar yanlış yapilabilirdi-_-
An itibariyle son 21 saat =D