Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(30-05-2016, 11:58 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yapılan saçmalıklar altında mantık arayacak kapı bile bırakmayan, tamamen japon bebelere yönelik bir animede hala ısrarla aşk beklenmesi çok manidar. Demek romantizm&ecchi anime izleseniz çıldıracaksınız. Ayrıca unutmayalım: Futbolda en az yuvarlak olan şey toptur. Kimse kimseden objektif, tarafsız, kısaca eyyamcı yorum beklememeli.

Öncelikle madem japon bebelerine yönelik bir anime madem bu konuda sıkıntılısın niye izliyorsun sonra ayrıca kimsenin kimseden objektif yorum beklediği yok ama bazı arkadaşlarımız olaylara o kadar subjektif bakıp o kadar subjektif düşünmeye alışmışlar ki belli bir süre sonra bu düşünceler zihinlerinde netleşmiş her kim ne derse desin artık o kadar benimsemişler ki isteyerek yada istemeyerek herhangi bir kişinin sevdiği bir karakteri kin içinde çok ağır ithamlarda bulunarak eleştirir olmuşlar ve bundan da rahatsız olanlar sizlere bu yüzden biraz daha objektif olun diyorlar  ben burada Serena hayranı olaraktan Misty ile bir alıp veremediğim yok ama Misty Fan boy ların Serena ile ne alıp veremediğini anlamıyorum Misty'den sonra üzerinde en çok durulan kız karakterlerden biri olduğundan mıdır ? yoksa başka bir şey için midir ? bilmem ama gerçekten artık o kadar kin beslemişsiniz ki sanki sizin düşmanınızmış gibi yorumlar/eleştiriler geliyor ve bizlerde böyle şeylerden hoşlanmıyoruz şu ana kadar durup dururken Misty e bulaşan birini görmedim ama her Serena ile ilgili konu açıldığında Serena Hater ların ağır ithamları sonucunda konu Misty ye kayıyor ister istemez ve buda şu yüzden artık arkadaşların tarafı belli kimi sevip kimden hoşlanmadığı ona göre ona karşı yorumlar geliyor sonra ben objektifim yok işte düşünce özgürlüğü vs. vs. yapmayın Allah Aşkına
Valla onu bilmem ama Misty'i hiç sevemedim kaba bir tip olduğu için. Jessie'nin çocuk versiyonu.
Konu Serena iken bunu Misty'ye çeviren kim? Misty ile ilgili en ufak birşey yokken, Serena eleştirildiğinde, ortaya Misty sürülüyor. Afedersiniz ama bende sizin objektif olduğunuzu düşünmüyorum. Sürekli kıyaslama yapan siz ve sizin gibiler. Ondan sonra objektif ve Serena sevicisi yorumlar bekleyen yine aynı grup.
(31-05-2016, 11:22 PM)pokefan123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu Serena iken bunu Misty'ye çeviren kim? Sürekli kıyaslama yapan siz ve sizin gibiler

Bir kere şu kısımdan kaybediyoruz. Bu ne demek şimdi? Sizin gibiler... Siz kim, biz kim? Bu yorum direkt dışlamaya, ayrılmaya iter. 
Bu yorum direkt forumu ikiye bölmeye iter. Bu yorumla, Misty'ciler ile Serena'cılar gibi yeni bir kavram getirmiş oldunuz.

Burada Misty ile ilgili gönderi paylaşan kim? Ben. Bendeniz efendim. O zaman siz ve sizin gibiler bunu yapıyor kısmı direkt çürüyor. Burada bireysel konuşalım. Bir eleştirimiz varsa kartları açık oynayalım. Biz ne batuhans'la, ne Firebender'la ne RidvanuUcanKS ile ne de burada benzeri fikirlerimiz olduğu birisiyle/birileriyle bir takımız, bir biz'iz. Her birimiz ayrı bireyiz. (isim vermediğiniz biliyorum ama 'siz' ve '-ler' deyince birden fazla kişiyi işin içine koyuyorsunuz ve bu isimler de benim kafamdan attığım örnekler) Konuyu ben çevirdim oraya, o zaman benden başka birisine bu ifadeyi kullanmanızda anlam yok. RidvanUcanKS veya bir başkası veya onlar gibiler çevirmediler konuyu, ben çevirdim. Ben onlar gibi değilim, onlar da ben gibi değil.

Gönderiye gelince, oradaki mizahı anlamamak ayrı bir problem, detaylı açıklayayım sanırım neyi kastettiğimi anlamayan olmuş; kavgaymış kar topuymuş, bağırmaymış bu detaylar öne sürüldü ve buradan doğan sevginin sevgi olmayacağı söylendi. Ben de gayet doğabileceğini gösteren bir örnek olarak Misty'yi öne attım. Misty ile Ash herhalde çocukken çoğu fanın shiplediği ikili. "Birisi birisine vurdu, kar topu attı, bağırdı diye ne sevgi bozulur, ne de bu o karakteri hoşlanır kılar" demeye getirdim kendi fikrimi öne atarak. Yoksa gönderide tuhaf bir durum yok. Öne sürülen çerçeveden baktım ve eğer bu çerçeveden bakarsam, yakıştırdığım Misty ile Ash'in de yalan sevgi olacağını belirttim. Ama koca bir eğer var ortada. O çerçeveden bakarsam eğer. Baktım ve beğenmedim ve bana mantıklı gelmedi. Gönderi bunun mizaha dökülmüş hali. Ortada sıkıntı oluşturacak bir şey olduğunu zannetmiyorum.
(31-05-2016, 11:22 PM)pokefan123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu Serena iken bunu Misty'ye çeviren kim? Misty ile ilgili en ufak birşey yokken, Serena eleştirildiğinde, ortaya Misty sürülüyor. Afedersiniz ama bende sizin objektif olduğunuzu düşünmüyorum. Sürekli kıyaslama yapan siz ve sizin gibiler. Ondan sonra objektif ve Serena sevicisi yorumlar bekleyen yine aynı grup.

yazdığımdan pek bir şey anladığını sanmıyorum farkındaysan ilk olarak tahrik edici olarak direk Serena için sert ithamlarda bulunuyorsunuz bizde bu tip yorumlardan memnun olmadığımız için bazı arkadaşlarımız hepimiz demiyorum direk madem sen Serena'ya laf atarsın bende Misty'ye laf atarım tarzında düşünerek konuyu Misty'ye kaydırıyor elbette bende bunun çok sağlıklı bir kıyaslama olduğunu düşünmüyorum sonuçta geçen sefer durup dururken Serena'ya kezban denildi ondan sonra konu Misty'ye kaydı :D istemezdim böyle olmasını ama dediğim gibi bunu bu duruma getiren yine sizler oluyorsunuz
Bu işi artık nihayete erdirmenin vakti geldi.Ben savaşı baslatiyorum.Saflarinizi seçin.
(31-05-2016, 08:47 PM)RidvanUcarKS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle madem japon bebelerine yönelik bir anime madem bu konuda sıkıntılısın niye izliyorsun sonra ayrıca kimsenin kimseden objektif yorum beklediği yok ama bazı arkadaşlarımız olaylara o kadar subjektif bakıp o kadar subjektif düşünmeye alışmışlar ki belli bir süre sonra bu düşünceler zihinlerinde netleşmiş her kim ne derse desin artık o kadar benimsemişler ki isteyerek yada istemeyerek herhangi bir kişinin sevdiği bir karakteri kin içinde çok ağır ithamlarda bulunarak eleştirir olmuşlar ve bundan da rahatsız olanlar sizlere bu yüzden biraz daha objektif olun diyorlar  ben burada Serena hayranı olaraktan Misty ile bir alıp veremediğim yok ama Misty Fan boy ların Serena ile ne alıp veremediğini anlamıyorum Misty'den sonra üzerinde en çok durulan kız karakterlerden biri olduğundan mıdır ? yoksa başka bir şey için midir ? bilmem ama gerçekten artık o kadar kin beslemişsiniz ki sanki sizin düşmanınızmış gibi yorumlar/eleştiriler geliyor ve bizlerde böyle şeylerden hoşlanmıyoruz şu ana kadar durup dururken Misty e bulaşan birini görmedim ama her Serena ile ilgili konu açıldığında Serena Hater ların ağır ithamları sonucunda konu Misty ye kayıyor ister istemez ve buda şu yüzden artık arkadaşların tarafı belli kimi sevip kimden hoşlanmadığı ona göre ona karşı yorumlar geliyor sonra ben objektifim yok işte düşünce özgürlüğü vs. vs. yapmayın Allah Aşkına

Varsayımlarla yaşamaya devam et. Bu konudan sıkıntılı olduğumu söylemedim. Misty fanboyu değilim ama sen öylesin serena için. Bir şeyden nefret etmek için onun karşısında olan bir şeyin fanı olman mı gerek illa? Ki misty ile serenanın karşılaştırılmasını her zaman saçma bulmuşumdur. Tartışılan konu memleket meselesi sanki serenadan delicesine nefret etmem neden seni bu kadar çok ırgalıyor ? Demek ki hayali bir karaktere delicesine bağlanmışsın ki bu kadar rahatsızlık hissediyorsun. O zaman bende şimdi kalkıp mistynin lafı bile geçmemişken neden ortalığı karıştırmak için onu söyluyorsun misty hateri misin yoksa diye ithamda bulunmamda hiç bir sakınca yok ki bu sen ve senin gibi bir anime karakterine tapmaya başlayan, başka insanların ağır da olsa yaptığı eleştirilere köpüren ve bu insanlara düşman gibi yaklaşan şahısların yaptığı şey. Sorun yok ben ağır eleştirilerimi yapmaya devam edicem. En azından bunu bir anime karakterine yapıyorum. Başkaları gibi hayali bir karakteri sevmemesinden ötürü bir insana; evet evet, bir insan, tanıdık gelmiştir umarım anime karakterlerine tapanlara; sallamıyorum. Dalganıza bakmaya devam edebilirsiniz.
(31-05-2016, 11:58 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Varsayımlarla yaşamaya devam et. Bu konudan sıkıntılı olduğumu söylemedim. Misty fanboyu değilim ama sen öylesin serena için. Bir şeyden nefret etmek için onun karşısında olan bir şeyin fanı olman mı gerek illa? Ki misty ile serenanın karşılaştırılmasını her zaman saçma bulmuşumdur. Tartışılan konu memleket meselesi sanki serenadan delicesine nefret etmem neden seni bu kadar çok ırgalıyor ? Demek ki hayali bir karaktere delicesine bağlanmışsın ki bu kadar rahatsızlık hissediyorsun. O zaman bende şimdi kalkıp mistynin lafı bile geçmemişken neden ortalığı karıştırmak için onu söyluyorsun misty hateri misin yoksa diye ithamda bulunmamda hiç bir sakınca yok ki bu sen ve senin gibi bir anime karakterine tapmaya başlayan, başka insanların ağır da olsa yaptığı eleştirilere köpüren ve bu insanlara düşman gibi yaklaşan şahısların yaptığı şey. Sorun yok ben ağır eleştirilerimi yapmaya devam edicem. En azından bunu bir anime karakterine yapıyorum. Başkaları gibi hayali bir karakteri sevmemesinden ötürü bir insana; evet evet, bir insan, tanıdık gelmiştir umarım anime karakterlerine tapanlara; sallamıyorum. Dalganıza bakmaya devam edebilirsiniz.

Öncelikle Misty fan boyu olmayabilirsin tamam benim için sıkıntı yok ama bende Serena'nın fan boyu olacak kadar sevmiyorum sadece diğer kızlardan biraz daha fazla seviyorum ayrıca o kadar saçmaladın ki işi tapma boyutuna getirdin benim için Serena'dan nefret edip sevmen de önemli değil sadece laflarına dikkat etmeni istiyorum senin için normal olan bir şey başkaları için kaba sert gelebilir ve bu insanları kırabilir şahsen ben böyle yorumlar gördükçe buraya yazasım gelmiyor ayrıca sadece Serena için de söylemiyorum ben şurada sevdiğim bir karakter içinde kötü bir yorum gelse gene yazasım gelmiyor ondan sonra ben şu ana kadar Serena eleştirilirken asla Misty konusunu açmadım açmamda bencede eleştirmek çok saçma ben hep şu ana kadar hep alttan aldım almayada devam edecem kaç keredir yazıyorum benim sorunum Misty ile değil sadece kullandığınız kelimelere dikkat edin diye ama :D maalesef olmuyor bu nedense herkes anlamak istediği gibi anlıyor bu konuda forumda büyük sıkıntı var :D ve aynı zamanda ben sana Misty Fan Boy demedim :D
Laf olsun diye konuşanlar, yanlış anladığı 4 kelimeye milyonlarca boş kelimeyle cevap verenler ve dil dersi verenler. Bu milletten daha fazla mı biliyorsunuz ? Yaptığı bir hareketten ötürü eleştirdik o günden beri kin mi tutuyorsunuz anlamış değilim. Eleştiri yapıyoruz burada benim hoşuma gitmeyen bir durum olmuştur. Diğer kız karakterlerin yaptığı hatalarda olmuştur ağır eleştirmişimdir. Ama burada bir karaktere yapılan eleştiriyi sanki sizin şahsınıza yapılmış gibi üzerinize almayın. Mesela kezban denilmiş neden denilmiş onu burada tartışabiliriz hiçbir problem yok. Ama bu tutum sizi bilmem ama bana çok yanlış geliyor.
İnsanların kullanacakları kelimeleri kontrol etme yetkisine sahip olduğunu sana düşündürten nedir peki ? Beni de insanların kullandığım kelimeleri benim yerime seçmesi rahatsız ediyor. Sana iyi görünmek için serenaya çöp demekten vazgeçemeyeceğim malesef. Benim için normal olan kelimelet başkaları için de normal olmalı çünkü ben bu kelimeleri insanlara söylemiyorum, burada bir türlü anlaşılmayan yada anlaşılmak istenmeyen konu bu. Kardeşim ben sana mı eleştiri yapıyorum sana mı çöp diyorum neden üzerinize alınıyorsunuz ? Ya bunu yapmanızın altında farklı bir sebep var ki gerçekten bu olasılık çok çok düşük, yada gerçekten yazıları okurken farklı şeyleri düşündüğünüz için yazılan şeyin ne olduğunu anlamıyorsunuz. Sırf ağır eleştiri yapıyorum diye, kullandığım kelimeler kimsenin kullanmaya cesaret edemediği, eğer kullanırsam üzerime üşüşürler diye korktuğu kelimeler diye forumda adımı kaba terbiyesiz kişi diye çıkarttınız adımı. Herkes iyilik meleği forumda. Kimsenin kalbı kırılmasın. Aman ali rıza bey ağzımın tadı kaçmasın. Daha fazla konuşmak istemiyorum yoksa sert konuşucam. Derdi olan öm atsın derdini anlatsın konuşalım. Merak etmeyin öm den hakaret iceren crvaplar vermem adminlerimiz hassas bu konuda ömlere bakarak ban atabilirler.