Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Greninja'nın ayrıca Protean yeteneği var. Yaptığı saldırının türüne dönüşebiliyor. Tabi Ash'in Greninja'sı bu yeteneğe sahip mi bilmiyoruz ama Ash-Greninja formu bir nevi Mega formu olduğu için büyük ihtimalle forma geçtiğinde Protean yeteneğine sahip.

@Turkuaz oyunlar , anime ,showdown , biraz araştırma . Yavaş yavaş akılda kalıyor
@Turkuaz serebii bulbapedia gibi sitelerden istediğin pokémonu aratarak onunla ilgili özelliklere ulaşabilirisin.
@batuhans @ColarFX Ben sadece animeyi izlediğim için pek bilmiyom :D
Arkadaşlar bence Garbador ve Trubbish dışında hiçbir pokemon çöp değil, yani kısacası hiçbir pokemonu gereksiz, işe yaramaz gibi nitelendirmemeliyiz. Bakın ben mesela Meowth için benzer bir düşünceye sahiptim, hiçbir işlevi yok diye düşünüyordum sonra çizmeli Meowth ağır şovlar yapınca dedim ki her pokemonun seviyesi ve paralel olarak da gücü inanılmaz yerlere gelebiliyor. O günden sonra her pokemonun ileride ne kadar iyi bir yere gelebileceğini öngörerek devam ettim. Sizlere de tavsiyem bu yöndedir. 

Sevgilerimle (Bu tarz sevgi sözcükleri ile biten yazılarımda kesin mesaj vermeye çalışıyorum ondan yumuşatarak bitirmeye uğraşıyorum :) )
Ya bide şimdi onları incitmek gücendirmek için demiyorum ama iki üç tane arkadaş var (adlarını söylememe gerek yok) olaylara çok subjektif çok ön yargılı çok kısıtlı ilkeler ile bakıyorlar sizden ricam biraz daha objektif olmanız ön yargınızı yenmeniz görüşünüzü kısıtlamamanız biraz daha hoşgörülü mü desem ne desem bilemedim biraz daha kibar cümleler kurmak ;D böylelikle birbirimizle iletişim daha sağlıklı olur ;D

                                                                                         
                                                                                 
         Sevgilerimle
(19-05-2016, 09:02 PM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bakın ben mesela Meowth için benzer bir düşünceye sahiptim, hiçbir işlevi yok diye düşünüyordum sonra çizmeli Meowth ağır şovlar yapınca dedim ki her pokemonun seviyesi ve paralel olarak da gücü inanılmaz yerlere gelebiliyor.


Çizmeli Meowth'ın ağır şovlar yaptığı doğru, fakat bu Roket Takımı'nın çöp Meowth'ı için geçerli değil bence. Ama ileride güçlenip çöp konumundan kurtulursa bilemem. Dediğim gibi şu anda Ash'in pokémonlarının %60'ı çöp konumunda. Ama bu ileride güçlenmeyecekler anlamına gelmiyor. Tıpkı Serena'nın güzel başlayıp çöp konumuna düşmesi gibi, zamanın neler getireceğini bilemeyiz. 

Ya bide şimdi onları incitmek gücendirmek için demiyorum ama iki üç tane arkadaş var (adlarını söylememe gerek yok) olaylara çok subjektif çok ön yargılı çok kısıtlı ilkeler ile bakıyorlar sizden ricam biraz daha objektif olmanız ön yargınızı yenmeniz görüşünüzü kısıtlamamanız. Mesela benim Serena'ya, Hawlucha'ya, Talonflame'e çöp demem onları benim için çöp yapar, sizin için değil. Yani sanki size çöp diyormuşum gibi algılayıp hemen savunma pozisyonuna geçmenize gerek yok. Dün bir arkadaş sormuştu hangileri hayal kırıklığı değil diye bende Dawn demiştim o arkadaş da hem fikir değiliz Dawn konusunda demişti ve bitti olay. Bana göre değil, o arkadaşa göre hayal kırıklığı. Burada da yukarıda bahsettiğim karakter ve pokémonlar bana göre çöp, size göre değil ve olay bitmeli. Lütfen olaylara çok subjektif çok ön yargılı çok kısıtlı ilkeler ile bakmayın sizden ricam biraz daha objektif olmanız ön yargınızı yenmeniz görüşünüzü kısıtlamamanız. 
ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mesela benim Serena'ya, Hawlucha'ya, Talonflame'e çöp demem onları benim için çöp yapar, sizin için değil. Yani sanki size çöp diyormuşum gibi algılayıp hemen savunma pozisyonuna geçmenize gerek yok. Dün bir arkadaş sormuştu hangileri hayal kırıklığı değil diye bende Dawn demiştim o arkadaş da hem fikir değiliz Dawn konusunda demişti ve bitti olay. Bana göre değil, o arkadaşa göre hayal kırıklığı. Burada da yukarıda bahsettiğim karakter ve pokémonlar bana göre çöp, size göre değil ve olay bitmeli.

Bak işte şimdi biraz daha anlaşılabilir oldu :D sen öncekilerde benim için çöp demiyordun sen direk sanki nesnel bir şeymiş gibi konuşuyordun ama bence o çöp dersen tamam bende o arkadaş gibi derim hem fikir değiliz diye sen direk o çöp bu çöp deyince herkes sanki herkes için çöpmüş gibi algılıyor o yüzden savunmaya geçiyor yazdıklarımıza dikkat edelim lütfen :D Bunu tek senin için söylemiyorum zaten herkes için söylüyorum :D
@RidvanUcarKS daha önceden de söylemiştim her şeye çöp diyor olsaydım sadece kötülemek için sevmiyorum diye o zaman güçlenmeliler lige kadar Greninja kadar olmasa da belirli bir seviyeye ulaşmalılar demezdim zaten. Anlaşılmadığım konu da burası herhalde. Şu anda benim gözümde bir işe yaramıyorlar bu yüzden çöp diyorum. Serena'yı direk sevmediğim için çöp diyorum bu konuda bir şey diyemiyicem. Ama neden Pikachu'ya yada Greninja'ya çöp demiyorum? Çünkü işe yarıyorlar, en azından bana göre. Defalarca Greninja'nın üzerinde gerekenden fazla durulduğunu söyledim. Keşke Hawlucha'nın üzerinde dursalar da o da güçlenip savaşları kazansa. Ama yapmıyorlar işte. Noivern'in üzerinde bile durmadan hareket öğrettiler, ona da razıyım artık, yeter ki işe yarar şeyler yapsın pokémonları. Ve son olarak artık gerçekten sıkıldığım için bu tartışmadan konuyu ünlü bir sözü ile kapatmak istiyorum. Lütfen artık bir şeylere çöp dediğim zaman sanki size hakaret ediyormuşum gibi algılamayın ve bana karşı saldırı pozisyonuna geçmekten vazgeçin.

Abartıyorum, çünkü anlaşılmak istiyorum.
                                           -Franz Kafka
@ColarFX dostum sen "çöp" kelimesini kullanmadan düşüncelerini ifade edemiyor musun? 
@Firebender düşüncelerimlik bir şey yok, çöp olarak gördüğüm için çöp kelimesini kullanıyorum. Gereksiz olarak görseydim gereksiz derdim.