Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(11-07-2016, 02:52 PM)frkyzgc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kalos ligi bittikten sonra büyük ihtimal Greninja ninja köyüne gitcek köyün kurtarıcısı adına eğer attıgım fotorafı görürseniz bizim Greninjayla aynı oldugunu görürüsünüz bence o Greninjayı Ash'in elinden alacaklar.

Ash-Greninja formu zaten ilk olarak ninja köyünde görüldü ve formuda köyden birçok kişi gördü ve kurtarıcı diye bilinen greninja'nın tahminim dönüş nedeni zyagarde olabilir yani kalos felaketi belkide felaket sona erdikten sonra Ash-greninja bir daha gözükmez senaristlerinden goodradan sonra greninjayı'da bıraktırabilme ihtimalleri sıfıra yakın bence. Bir özelliğide ash'in ilk kez tam evrime ulaşmış başlangıç su pokemonu.
Bence Greninja formununun Ash'e benzemesi sadece bir tesadüf. Ninja Köyü'ndeki resim bunun daha önce olduğunu doğruluyor. Yeni gelecek evrim mekaniği doğrudan MegaEvo ile bağlantılı. Daha önce dediğim gibi bazı eğitmenler ve pokémonları arasındaki bağdan dolayı bu tarz evrimler çıktı ve bu evrimler teknolojinin yardımıyla taşlara aktarıldı ve biz buna MegaEvo diyoruz. Hatta MegaEvo'nun taşlara rağmen bazı eğitmenlerde zaman istemesi bağ kurma, enerji vs.vs. gibi olaylardan dolayı olabilir. Ash ve Greninja bu bağı kurdu ve öyle bir şey ortaya çıktı. Yeni gelecek oyunlarda evrime yardımcı taşlar olacak. Bu taşlar eğitmen ve pokémonu arasındaki bağın artmasını sağlayacak şeyler olacak. Oyun mekanikleriyle açıklanamayan şeyleri animenin yardımıyla açıklayabilirler. Bu tarz bir senaryo ile bazı pokémonların neden farklı evrimlere de sahip olduğu da açıklanabilir. Alain'in enerji toplaması da işin başka bir boyutu çünkü MegaEvo tamamen enerji ve bağdan oluşan bir olay. İşin taş kısmı teknoloji... Bana çok mantıklı geldi bu düşündüğüm teori.
Ash vs Alain final maçı olursa Alain 6 pokemonunuda görebilirmiyiz acaba benim tahminim Alain 3 pokemon ile maçı bitirir.
(11-07-2016, 09:49 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash vs Alain final maçı olursa Alain 6 pokemonunuda görebilirmiyiz acaba benim tahminim Alain 3 pokemon ile maçı bitirir.
Kardeş sende bu Alaini Tobias yaptın abartma 6-6 olcak durum ve sonucu bilemezsin Ash kazanabilir Alain kazanabilir.
Ash'in şampiyon olacağına inanan arkadaşlar kaldı mı?
Benim hala umudum var :)
Baya bir düşündüm bence böle olacak Senaryo Ash finalde Alin'e yenilecek. Ve Teamflare bölümleri başlıcak Ash Alaini yencek Teamflareyi bitirecek ve ligdeki intikamını almış olacak ve sezon'da böle bitecek.
TMNK(Ash-Greninja) MCX'e açıkça yenilmez. Yordun olur bişeyler derler. Ama yenilir sonuç olarak. 5-6 bölüme kalmaz Ash Hain Alain'i devirir. Greninja yener ama gereken zamandan sonra ne yazık ki -_-
Yorgun olması için bir neden var Mega sceptile. Ama greninjanın kullandığı Kırmızı dev water shuriken var ve saldırı kime karşı yapıldıysa onun yenilgisine neden olma ihtimali yüksek. ve bir kere yaptılarsa tekrar yapabilirler önemli nokta şu charizard Kırmızı Dev water shuriken'e maruz kalırsa maça devam edebilir mi.
(11-07-2016, 11:58 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yorgun olması için bir neden var Mega sceptile. Ama greninjanın kullandığı Kırmızı dev water shuriken var ve saldırı kime karşı yapıldıysa onun yenilgisine neden olma ihtimali yüksek. ve bir kere yaptılarsa tekrar yapabilirler önemli nokta şu charizard Kırmızı Dev water shuriken'e maruz kalırsa maça devam edebilir mi.
Kırmızı Water Shurikeni ne zaman kullandı veya ne zaman kullanacak bölümlerde hiç dikkatimi çekmedi.