Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
@Torkoal93 çok teşekkürler :) Açıkçası hiç dikkat etmemiştim belirttiğin noktalara.

Beyaz Phantump konusunda aynen katılıyorum.Film sitesinde yoksa ihtimal vermem.Ama gönlümden geçmiyor değil.Türünü, tipini, karakterini falan geçtim benim için shiny olması önemli.Noctowl gibi bir ekleme güzel olurdu.Goodra'dan daha çok istiyorum yani 6. poke olarak.

Bileklik olayı da ilginçmiş.Neden böyle bir şey yaptılar bilemiyorum ama tahmin yürütecek olursam Ash'in ne zaman istiyorsa o zaman form değişikliğini aktiflemesi için olabilir.

(24-03-2016, 03:17 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Önümüzdeki bölümler de aksiyon bekliyordum ancak bu kadar değil sanki 1 kutu hap içmiş gibi oldum aşırı doz etkisi yaptı zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama bölümler mükemmel olacak :D

XYZ'nin en çok bu özelliğini seviyorum.Bölümlerin kendisi o kadar değil belki ama öyle fragmanlar yapıyorlar ki insanı coşturuyorlar :D
Size o mavi şeylerin peri kanadı olduğunu söylemiştim Shout Shout Shout 

Bileklik olayı çok ilginçmiş gerçekten. Ash'in Mega'sı oldu Ash-Greninja.

Benim dikkatimi çeken nokta Serena'nın Ash olacağı bölüm.
[Resim: a3YyaR.png]
Fazla net değil ama en azından arkada Serena'nın Pokémonları seçilebiliyor. Herhalde bu bölüm Pikachu'yu Serena komuta edecek :)

Phantump bölümü olmadı ya bu kadar heyecanın arasında. Sıkıştırmayı verin bu kadar önemli bölümler arasına. Gerçi Serena'nın showcaselerini bir araya toplayan yapımcılardan Greninja VS Sceptile ile Greninja VS Charizard'ı bir kez daha aynı bölüm yapmalarını beklerim ben -_- 

Ve ikinci bir Ash VS Diantha, ikinci bir Ash VS Alain'den daha da heyecanlandırdı beni  Miao Prettiness

Bir de Talonflame ile Hawlucha'ya özel bölüm beklerken Ash onları son GYM'de kullanıyor. Mükemmel bu. Son Pokémon Noivern olur büyük ihtimal ama Talonflame rekor kırdı cidden. Beşinci Salon hariç bütün salonlarda yer almış oldu.
Bence bileklikler Ash ve Greninja'nın formda uzmanlaşması için. Diantha onlara yardımcı oluyor ve işe yaramaz birer bileklik takmalarını söylemiş olabilir , birbirleriyle aralarında bağ olduğunu hissetmeleri için. Yani antrenman bilekliği olmalı onlar ancak bununla uğraşacaklarına direk Mega verselerdi ya :)
O sarı bileklikler Sycamore'un ikisine verdiği o anlık takmaları gereken veri ölçücü? gibi bir şey olabilir. Filmde ne Ash ne Greninja'da yok çünkü. Sceptile ve Charizard ile dövüşürken değil de Diantha ile dövüşürken takıyor gibi geldi bana ayrıca. Diantha da bizimkilerle ilk karşılaşmasında Sycamore yanındaydı. Yine aynı şey olabilir. 
Herkes fragmandaki şu ikinci Pikachu'nun altına Sparky, Ritchie falan demiş Shout Shout 
Bu arada bunu XY&Z Bilgiler'de paylaşma gereği duymadım, Serena'nın gösterisi ayrı olarak alınmış. Merak edenler olursa diye:
Spoiler:
Yalnız bu adamların Ash'e mega vermeye niyeti yok gibi.Normal şartlarda megaring takılması gereken kola gittiler enteresan bir bileklik taktılar.Böyle düşününce beni rahatsız etti açıkçası.Tamam Ash-Greninja varken Ash'ten mega beklemiyordum ama ligden sonra falan bekliyordum yani.
Sarı bilekliklerin Clemont'un icadı olduğunu sölylüyorlar. 13. Bölümde zsten söylemişti bilim araştırmamıza yardım eder falan diye. Büyük olasılıkla da onun içindir.
Serena Ash'in kılığına girip mi savaşacak yoksa ben mi yanlış anladım. Biri beni aydınlatsın :D 
O bileklik hakkında pek fikrim yok ancak greninja ile alakalı olsa gerek.

Belki de Serena büyü yapmıştır. Bağlama büyüsü.

Ben şahsen Pokken ile bağlantılı olmasını istiyorum nedensiz. Pokkene sıcak bakmıyordum başta ama dark mewtwo harika. Bence anime ligden sonra böyle bir şey yapmalı. Birebir olmasın ama lig ve turnuva sistemi olan uzun bir part olabilir çılgın bir adada.
Bilekligi büyük ihtimal o mucit kızla Clemont yapacak gibi