Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
beyler ve bayanlar şu son zamanlarda biraz suskun kaldım yoğunluktan ama Ash için güzel bir senaryo yazılıp çizilmiş bu bölgede. Final de görür şampiyon da olur Tobias gibi biri gelmezse :)
Shota'nın Ash'i yenmesi çok saçma :(
Bu yapacağım yorum kişisel değil daha çok genel bir yorum. Sosyal medyada anime olumlu ve olumsuz yönde ciddi şekilde eleştiriliyor bugünlerde. Çizim kalitesi gelişti, sahneler akıcı oldu, maçlar iyi, Ash daha olgun, olaylar animeye yakışır kalitede, Amerikan çizgi filmleri gibi değil gibi olumlu eleştiriler var. Olumsuzlar da ise aniden gelişim gösterip Şampiyon'u zorlayacak kadar güçlenen Greninja'ya övgüler çok olsa da ona neden detaylı bir altyapı hazırlanmadı (Sinnohdaki gibi piknik sırasında antrenmanlar, rakiplerle 3vs3 maçlar, veya Paul gibi 6vs6 antrenmanlar, BWdeki gibi turnuvalara katılım, yine yolculukta maçlar falan yok veya çok az) nasıl bu kadar gelişiyor bu Pok"mon bir anda? soruları ortalıkta dolanıyor. Bir de diğer Pokémonların çok az da olsa arka planda kalmasına eleştiriler var. Ama asıl ortalığı karıştıran mesele Goodra oldu. Ash ilk kez bıraktığı bir Pokémon'u gidip görecek belki de ligde çağıracak. Bu hem sevindirip hem kızdırıyor milleti. Primeape ve Pidgeot resimleri özellikle dolaşıyor ortalıkta "Ash unutup gidersin böyle Pokémonları ama Goodra'ya dönersin ha, ayrımcı ve yalancısın" gibi yorumlar da var. Hatta dün ağır küfürlü iki üç paylaşım bile gördüm. XY&Z eski hataları ve eksikleri kapatma, telafi etme serisi olabilir gerçi ona lafım yok ama biraz dengesizlik var animede bu da gerçek. 
Ben greninjayı gerçekten çok seviyorum performansı ve gücü tartışılmaz ama animedeki şu durum gerçekten rahatsız edici ash'in diğer pokemonları serideki hawlucha talonflame ve noivern sadece maç olduğu zaman gözüküyor yakalandıkları ve evrim geçirdikleri Bölümler dışında pek aktif olamadılar pikachu bile savaşmıyor artık gym maçları dışında antreman sahnelerinin olmaması büyük bir eksi en belirgin örnek Noivern örneğin ligde noivern büyük bir başarı gösterirse herkesin kafasında mutlaka bir soru işareti oluşur ne ara bu kadar güçlü oldu diye. goodra meselesi belki telafi olabilir.
(09-05-2016, 03:22 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash ilk kez bıraktığı bir Pokémon'u gidip görecek belki de ligde çağıracak. Bu hem sevindirip hem kızdırıyor milleti. Primeape ve Pidgeot resimleri özellikle dolaşıyor ortalıkta "Ash unutup gidersin böyle Pokémonları ama Goodra'ya dönersin ha, ayrımcı ve yalancısın" gibi yorumlar da var. Hatta dün ağır küfürlü iki üç paylaşım bile gördüm.

Hmm, Primape ve Pidgeot ile karşılaştırmışlar, küfür de edenler olmuş...

Genwunners detected :D Zorlarına mı gitmiş, iyi çatlamalar dileriz :D 
Şimdi içimde tartışma başlatmak isteyen insan Amerikan çizgi filmlerinin neyi eksik XD diyor . Ama onun dışında şunu söylemek istiyorum güç ile alakalı. Greninja olarak çok çılgın bir gücü yok. Mistik bir gücü kullanıyor. Ama 5. nesilin en sevdiğim yönüydü , ki çok severim 5. nesili , bu turnuvalar. Aynısını bu sezonda yapmayarak büyük hata yaptılar. Yapsalardı o dört pokemon mükemmel saldırılar öğrenir ve Ash vs Serena bile görebilirdik. Bir İris tadı vermez ama Ash ile karşılaşabilecek güçtü arkadaş lazım XD Gelecek nesilde pokegirl'ün Ash ile aynı hedefe sahip olursa mutlu olurum. En azından öz rakibi kız olsun . Ben Serena'yı sevmiyorum shiplemeyi Ash ile. Rakip olurlarsa ben de deneyebilirim ana karakteri başka bir karakter ile çift olarak görmeyi. Düşünsenize Serena ve Ash hangimiz önce savaşacağız gymle diye. XD Pokeball savaşı ya da saç saça baş başa @_@ Neyse olmayacak şeyler bunlar. Pokemonda klasik roller var. Erkek karakter savaşır ve güce odaklanır , yande duran kız güzellik falan. O yüzden Misty ve özellikle Iris gibi karakterleri . Bir keresinde Misty'ye güzellik sırları falan demişlerdi önce düşünmeden "Hayır" demişti. Sonra kabul etti ama olsun. Iris zaten çok güçlü. Hatta o kadar güçlü ki bazı izleyiciler bu sebeple kendisine karşı karanlık duygular besliyor.
Madem iş genwunnerliğe gelmiş konuşalım. Genwunner değilimdir fakat bu yorumu yapan birisinin genwunner olduğunu nereden çıkardın? Primeape ve Pidgeot zamanlarının güçlü pokemonlarıydı. Goodra da burada öyle gösterildi. Nedir yani Goodra'yı böyle cezbettiren Yarı-Efsanevi olması mı? İyi çatlamalar falan dilemişsin Goodra gittiğinde sen neler yaşadın? Şimdi geri dönecek oluyor olması seni rahatlatmış olabilir ama haksızlık yapıldığı ortada. Pidgeot gelmiş 80 bölüm Ash ile dolaşmış Goodra ne yapmış? Yani buradaki kıyaslama ve haksızlık genwunnerlik mi? Bu genwunnerlikse seninki de 6.nesil seviciliği yapmandır.
@pokefan123 Butterfree , Primeape  , Pidgoet , Lapras çoğu kişi tarafından sevilir zaten. Goodra döndü diğerleri niye yok deyip küfretmek çok ilginç bir durum bence :D Genwunner demek bile iltifat olmuş :) Zamanında Lapras gözükünce de bunları yazdılar mı acaba :) Ayrıca Goodra ligde mücadele etmesi muhtemel olduğu için gösteriliyor diye düşünüyorum. 

Bunun dışında Lapras'ı da geçmişte bir kez daha gördük. Primeape zaten eninde sonunda dönecek bir pokemon . Pidgeot'un ortadan kaybolması saçma ama hemen Pallet kasabasının dibinde diye hatırlıyorum Ash'in yakında onu görecek olması da muhtemel :) 
Bu yorumumu 3 cepheden yazacağım. İlk cephe:

1- Anti-Goodra: Tabi ki bunun haksızlık olduğunu düşünürler. Goodra geri geliyorsa neden primeape ya da pidgeot geri dönmedi? (Goodra sevmeyenlerdenim ve bana göre bu yorum mantıksız değil.) Zaten goodra iyi bir pokemon değil.(Buraya katılmıyorum.)

2- Objektif: Primeape, pidgeto geri gelmedi diye goodra gelmeyecek diye bir şey yok. Değişikliklere açık olmak lazım. Ayrıca yapacak bir şey yok.

3- Goodra sevenler: Tabi ki gelecek primeape'ten bize ne? Ya da pidgeot'dan? Onlar zaten güçsüzdü...(Bu yargı da yanlış.) Tabi ki tüm goodra sevenler böyle düşünüyor demiyorum. Sadece farklı 3 tip düşünceyi ele aldım.
Şimdi aşırıya kaçmamak lazım ama bu sayılanlardan gelme ihtimali olanlar içinde en çok kişiliği olan benim için goomy. Ve tartışmalı olarak en güçlüsü. O yüzden gelmesini istemek doğal. Primeape konusunda eğitmen olarak Ash'i değil şu anda yanında yaşadığı insanı görüyordur. -_-