Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Küçücük kızı ne hallere soktunuz ya :D Esra Erol'a döndü kız neyse Bonnie'nin şu an tek bir amacı var o da Puni-chan'ı korumak.Team Flare savaşlarında baya aktif bir rolü olacak orası kesin, savaşır da belki Dedenne ile :D
Spoiler:
[Resim: 1vJZZB.jpg]
Gerçek hali bu.Göreceksiniz.Hepiniz göreceksiniz bu animenin gerçek ana kötüsü Bonnie Unbound.(neyse konu daha sapmasın :D)
Ben Bonnie'yi seviyorum yapmayın kıza . :D
Bonnie şu ana kadar animeye gelmiş en sevdiğim 3. karakter. =3 Team Rocket ardından tabi ki . Ama bakalım yarın ne yapacak? Belki kazanacakken tam havada uçarken Serena Ash'i seviyor diye bağırır. Bu arada az kaldı. Saat hesabı yapayacağım bu sefer , genelde hatalı oluyor zaten. Ayrıca bu sefer bölümde ne olduğunu okumadan izlemeyi planlıyorum. Güncele yetiştiğim günden beri ilk olacak neredeyse. Bakalım dayanabilecek miyim yoksa pes mi edeceğim -_-

Ama Serena açısından sonuç ne olursa olsun seyircileri ve özellikle ship hayranlarını memnun edeceklerini düşünüyorum. Tabi dediğim gibi anne ben uçuyorum derken düşmezse. Ki hoş olur bence.

Bu arada hala yeni bölümlerin ismi veya gösterecekleri pokemon listesi yok. Normalde bu kadar meraklanmazdım ama bu sefer bir şeyler farklı sanırım.
Kimler burada ? :))
Off, bölümü canlı izleyen var mı? İnanmayacağınız şeyler oldu Startle İzleyen varsa ve bölüm üzerine konuşmak isterse bir özel mesaj uzaklığındayım :)
Bölümü öyle bir yerde açtım ki hemen kapatmak zorunda kaldım :/ Aria vs Serena tam bitmişken... Neyse bölümü izleyeceğiz sonra :D 
Jessie kazandı.

Erdi'nin demesinden bu geldi aklıma. Veya ,Ash Serena'ya evler teklifi etti. Veya Clement Brock'a evrildi. Bilmiyorum inanmayacak çok şey var.

Ama arkadaşlar bence konu açıp dikkatli davranın dalgin bir üye hataya düşebilir.
Şimdilik söylenenlerde spoilerlık bir şey yok. Aria VS Serena fragmanlarda vardı ve biz her zaman üyelere XY&Z'den bilgilere bakmadan anime sohbete bakmamalarını tavsiye ediyoruz. Fragmanlar da XY&Z bilgilerde vardı. Öte yandan inanılmayacak şey deyince senin aklına Jessie gelir, benim aklıma başka bir şey, başkasına aklına başka bir şey. Yani kısaca, şimdilik söylenenlerde spoilerlık bir şey yok bence. Ha ama evet, master class, grand festival, lig gibi büyük olaylarda ağzımızdan bilgi kaçırmamak iyidir. O yüzden hepimizin dikkatli davranması iyi olur. Zaten konu da açılmış :)
Vay vay vay önümüzde ki bölümler efsane neler olacak neler sabırsızlanmaya başladım şimdiden :)