Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ben şu sıralar Balbasaurun geri geleceğini düşünüyorum neden diye soracak olursanız 16.sezonun son bolumunde Balbasaur baya bi gozuktu bu bi isaret olabilir ayrica takimda cimen tip eksikligi var kim bilir donerse belki venasaura evrilir ve mega tasi alır =D
Ben şu anlık tek mega Ash için yeterli diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın Charizard için mega evrimi en çok isteyenlerden biri benim fakat y evrimi pek güçlü görünmüyor x daha kudretli duruyor. Ayrıca bu seride Greninja ön planda olacak bu yüzden Charizard arka planda kalacağına hiç olmasın daha iyidir. Belki gelecek nesilde ona özel şeyler olur mesela yeni evrim gibi veya iki forma da dönüşme özelliği verilir veya sadece mega özelliğini geliştirmeye yönelik seri olur böylece ön planda da olur.
Y'yi bir çırpıda silip atmayın yahu. Halbuki X'den önce çıkmıştı ne kadar da çok sevmiştik. X geldi pabucu dama atıldı. Ayrıca daha hiç Y görmedik nereden biliyoruz güçsüz olacağını? Tamam X daha güzel ama Y de gelse fena olmaz. Ben er yada geç Ash'in iki taşa da sahip olacağını düşünüyorum o ayrı....
(07-01-2016, 03:40 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Y'yi bir çırpıda silip atmayın yahu. Halbuki X'den önce çıkmıştı ne kadar da çok sevmiştik. X geldi pabucu dama atıldı. Ayrıca daha hiç Y görmedik nereden biliyoruz güçsüz olacağını? Tamam X daha güzel ama Y de gelse fena olmaz. Ben er yada geç Ash'in iki taşa da sahip olacağını düşünüyorum o ayrı....

Yani daha iyi duruyor demek daha güçlü demek değil :D Ayrıca bence çok ta kötü gözükmüyor sadece Charmeleon gibi tek boynuzu olması tuhaf geldi.
Kimseyi silip atan yok da genel olarak X Y'den daha karizmatik, bu da bir gerçek.
Y daha havalı ve mantıklı bana göre. Charizard X, Shiny Charizard'a hakarettir. Zaten Shiny'si kara olan bir Pokémon'a Mega olsa da kara vermişler. Y'yi animede bir görelim adam gibi de o zaman karşılaştırırız X ile. İnşallah çizimi animedeki Talonflame gibi olmaz, oyunda daha iyi Talonflame. Bir de sağlam movesetli bir Charizard Y görürsek X'in pek şansı kalmaz, Ejder tip'i kurtarmaz onu.
Y bu saatten sonra gelse ne olacak ki? E4 mi yenecek? Zygarde%50 mi devirecek? İstediği moveset ile kime gelirse gelsin atı alan Üsküdar'ı geçti bir kere :D 

Bir de bir pokemon gerçekten havalıysa anime bu fırsatı karçırmadan gösterir.Mega Lucario ve Mega Blaziken ile tanışalı yıllar oldu.Sizin favori pokenizi anime aynı gözle görmeyebiliyor.
Bu senaristlerin yaptığı bencillik ve haksızlık. Hayranlar teorileri ve fikirleri söyler. Senaristler ne düşünürse onu yapar. Bir de oyunun durumu ne ise onu copy-paste yapmada ustalar. Bu sezon Chesnaught'u adam gibi göremedik. Görmek isterdim. Delphox ve Greninja'yı defalarca gördük. Serena ve Ash'de var zaten ne gerek vardı başka başka eğitmenlerde görmenin? 700'den fazla Pokémon var iken çok ayrımcılar. "Hayır, ille X/Y oyunları tanıtımı olacak ve arada da Omega Ruby ve öteki oyunu da tanıtalım yeter" diyorlar. Çoğu Pokémon harcanıyor hem görsel hem de konu olarak eksik-arka planda kalıyor. Mesela her yerde Charizard X yerine bir yerde Y, bir yerde de Mega Venusaur görebilirdik. Acayip kafaları var orası gerçek.
Havalılık da göreli bir kavramdır :D 
Charizard Y stratejik açıdan çok çok daha iyi aslında. X'in görünümünü herkes çok seviyor da o da bir yere kadar. Ben Y evrimine karşı daha bir sempati besliyorum. (Ama shiny olacak; siyah renk, Charizard'a çok yakışıyor)
Animede Firebender'ın dediği Charizard'ın diğer evriminin de Alain'e gitmesi ve internette dolaşan taşların birleşmesi teorisi bana mantıklı geliyor. Olabilitesi yüksek. Ama Shauna ve Tierno'ya Mega giderse de Trevor öyle üvey evlat gibi kalmaz ona da gelir Mega (Biliyorum Trevor'a Mega Charizard gelip de Ash'e gelmemesinden daha saçma bir şey yok.)

Ama Ash bir gün mega evrim denilen lanetle tanışırsa bu deneyimi Charizard'tan başkasıyla yaşamaz, yaşayamaz bunu da yazın kenara.

Ayrıca Charizard'ın BW'de neden geldiğiyle ilgili kafa yürüten arkadaşlar vardı. Kimlerdi çok hatırlamıyorum, anımsar gibiyim ama herkes kendini bilir zaten. Neyse, o zaman bu XY'deki referansa hazırlık oldu, BW'ye renk katmak için gelseydi daha çok ön plana çıkardı diyen arkadaşlar vardı. Umarım onlar hala buradadır ve bu dediklerini yutup Charizard'ın gelmeyeceğini savunmazlar. Çünkü böyle deyip de sonradan "Aaa BW'ye renk katmak için gelmiş biz yanlış yorumlamışız." demek daha saçma. Ki forumda da buna karşı zıt görüş savunan da olmamıştı yani zaten bir kişi bazında değil de genel olarak böyle bir düşünce hakimdi. Charizard geldiyse ve bunun sebebi BW'ye renk katmak değilse (o kadar çok geri plandaydı ki; katamadı zaten) o zaman er ya da geç referans alması gerekiyor. Ligden sonrası için umudum var benim şimdilik. Alain'le ligden sonra bir kez daha karşılaşırlar bunlar, Alain görür bizimkini :bigsmile: 

Ki o düşünce için de hala aynı şeyi düşünüyorum. Çok mantıklıydı. Charizard'la ilgili onca flashback gösterdiler. Neden? yeni yetmelere eskiden her yerde terör estirip, yakıp kavuran Charizard'ı göstermek, eskilere de hatırlatmak için...
Ash mega olabilen bir pokemonu da yakalayabilir, cuz why not :D

Ama kişisel görüşüm charizard geri dönecek ve mega Y olacak