Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
Mega iyice ele ayağa düştü Angry  
Yeni opening

Spoiler:
Greninja , Greninja , Greninja ! Yeni Opening mükemmel olmuş. Ash'in havalı girişiyle başlıyor. Sonra Greninja ile daha da güzel devam ediyor. Bu hızla giderse Greninja favori pokemonum olacak gibi. Şuanki tablo da gösteriyor ki bu Greninja Ash'i şampiyon yapar.

Edit : Ash'in Greninja'sının Greashinja'ya dönüştüğü sahnede Ash'in megalara karşı Greashinja'ya sahip olduğunu vurgulamışlar. Karşısındaki mega pokemonlar da Charizard ve Sceptile ki en favori starterlardan ikisi. Bu saatten sonra benim için Ash mega alsa da almasa da fark etmez. Greashinja alacağı megadan çok daha ötededir.  
Greninja , Greninja , Greninja ! Yeni Openingi beğenmedim. Ash'in takımı sadece birkez (sn2) gösterildi. Bu saatten sonra Ash'in kazanacağına inanmıyorum ligi. Sanırım greninja dışındakiler gölgede kalacak ve yeterince güçlenemiyecek.

İyi günler
(29-10-2015, 03:51 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Greninja , Greninja , Greninja ! Yeni Openingi beğenmedim. Ash'in takımı sadece birkez (sn2) gösterildi. Bu saatten sonra Ash'in kazanacağına inanmıyorum ligi. Sanırım pgreninja dışındakiler gölgede kalacak ve yeterince güçlenemiyecek.

İyi günler

Her sezonda hem Ash'in hem de rakiplerinin bir favori pokemonu var . Tobias'ın da Darkrai'si vardı mesela :D Bir tek İndigo Ligi'nde Ash'in diğerlerine karşı belirgin üstünlüğü olan bir pokemonu yoktu. Greninja'nın türünden bir pokemon da takımda olmadığı için hiç birini o seviyede gölgede bırakacağını düşünmüyorum. Hem ligden önce yeni bir opening gelecektir. Bunlar sıradaki bölümler için daha Noibat'ın evrimi var.
Görünüşe bakılırsa Noibat evrimleşmeyecek. Ash Greninja ile uğraşmaktan diğer pokemonları ile ilgilenemeyecek gibi duruyor. Noibat keşke evrimleşse ama çok zor...
Daha bu opening son opening değil hemen karalar bağlamayın. Ki opening yüz kez verisyon atlaması yapıyor hepinizin bunu getta ban ban'dan bilmesi gerekiyor. Bir sonraki versiyonda Noibat yerine Noivern koyarlar. Afişte bile Noivern var hem. İlla gelecek. "Herkesin bütün Pokémonları ortaya dökülmüş, bakın ki Ash'in Noibat'ı ortada yok. Ve bir Noivern var. Acaba kimin?" böyle düşünmeyin yani :D
(29-10-2015, 04:23 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha bu opening son opening değil hemen kararlar bağlamayın. Ki opening yüz kez verisyon atlaması yapıyor hepinizin bunu getta ban ban'dan bilmesi gerekiyor. Bir sonraki versiyonda Noibat yerine Noivern koyarlar. Afişte bile Noivern var hem. İlla gelecek. "Herkesin bütün Pokémonları ortaya dökülmüş, bakın ki Ash'in Noibat'ı ortada yok. Ve bir Noivern var. Acaba kimin?" böyle düşünmeyin yani :D

Aynen daha Slyveon da tabloda yok. Greninja yakında evrimleşeceği için daha çok onun üstüne kurulmuş bir opening olmuş.

Bu arada Greninja form değiştirmeden önce normal bir evrim geçiriyor gibi gözüküyor. Çünkü hem Olympia geleceği gördüğünde hem de Opening'de Sceptile ile savaşırken Froagider'den Greninja'ya sonra Greashinja'ya dönüşüyor. 

Bu arada yeni opening sözleri. Bulbapedia'dan alıntı.


Spoiler:
Hey! Like the morning sun shining upon Kalos


(Go on as hot as a Flame Charge)
Come on! Head on as we're always set
(Be a Protean Mold Breaker)

Our overlapping feelings synchronize
Because our bonds will never fade

Become strong no matter where we go
Woh woh woh yeah...

Let'z go!! The fiercely burning battle
Let'z go!! Critical points are chances
Let'z go!! Do a Reversal
We'll never give up

Let'z go!! Holding tight to our dreams
Let'z go!! We're sure to get them
Let'z go!! Stretch out your hands
Up to the heights unknown

Come on! Rise up (MegaVolt)
So! Let's head straight together
Toward our dreams ahead

 Ash'in Greninja'sının yeteneği Protean olabilir mi ?
"OMG!!!" derim işte buna. Greninja derhal Ice Beam öğrenmeli. Ve  Extrasensory ve Grass Knot. Hatta öğrenebildiği kadar çeşitli türlerde saldırı öğrensin Shout İşte Protean olursa bu süper bir haber olur. Miao Mold Breaker da Pancham ya da Hawlucha'nındır ama Hawlucha'nın olacağını düşünüyorum...
İce beam kullanması hileye kaçar. Direk rakibine 4x vuran saldırıyı verirlerse Ash'in işi kolaylaşır.
Opening güzel, ilk bölüm güzel, Mega Evo 4 de güzel ve senaryoyla birlikte çizim de etkileyici olmaya devam ediyor. Greninjaya gelecek olursak bence hile falan olmaz Ice Beam öğrenmesi. En azından sürekli dezavantajlı durumdayken kazanmasından daha mantıklı olur. Ice Beam öğrenecek diye sadece onu kullanacak demek de değil. Son an bitiriş hamlesi olarak Ice Beam kullanır ve rakibini şaşırtarak yenebilir. Bir de bu Protean nasıl birşey? Detaylı açıklayacak biri var mı?