Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yarım saat yorum yazıp sekmeyi kapatmak. -_-

Özetle lig falan çekilsin aradan ekip prof. Oak'ın labına gitsin.Ash'in gerçek ailesi ile tanışsınlar. -_-
Kanto Battle Frontier öncesi, yada Kanto Ligi, Orange Ligi sonrası gibi durumların olacağını zannetmiyorum ama Dawn telefonlada olsa Ash'in annesi ile tanışmıştı ama Iris ve Cilan'ın öyle bir durumu olmadı.

(15-02-2016, 12:25 AM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(14-02-2016, 11:20 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu senaristlere bayılıyorum.Ben de olsan animeye koymazdım. Hatta Ash'in mega charizardın tepesinde resmini paylaşırdım sonra yine vermezdim. -_-

Öyle deme yav Charizardımızı Serena, Bonnie ve Clemont'a göstersek fena mı olur.BW de ne güzel olmuştu :)

Etrafta dönüp duran mega charizard y yapmak sonra alain ile kapıştırmak ardından lige sokmak gibi teoriler aşırı tutarsız.Bunların dışında Charizard'ın lig sonrası falan gelmesi gayet olası bence.

İlla Unova'da olduğu gibi lig sonrası gibi gelsin diye bir şart yok. Hadi Unova Liginden sonra Unova'ya geldi ve o zamana kadar eğitim gördü. Şimdi ligden önce gelmemesi için bir durum yok. Kalos Liginde kullanabilir.
Ash ve kalos bölgesinde tanıştığı arkadaşlarına iris, cilan, brock, misty, may, max, barry, jassie, james, tracey, stefan, bianca ve ash in yanında olan tüm arkadaşlarının katılıp güçlerini birleştirmeleri gerek, çünkü tek rakipleri team flare, alain ve lisandre değil, hatırlarsanız stevende lisandre ile ve başka ne kadar güçlü mega evrimli ve yetenekli elemanları var bilmiyoruz xerosicin plazma takımından daha tehlikeli ve çılgın bir tip olduğuda belli keşke bir eğitmene resmi maç haricinde bütün pokemonları yanında bulundurabilmeye izin verseler iyi olur. çünkü ashin bu mücadelede bütün pokemonlara ihtiyacı var...

Sanki steven denen şu adamı hoenn bölümlerinde gördüğümü hatırlar gibiyim aronların bölümünde!

O steven denen adamı hoenn bölgesindeki aronların olduğu bölümde gördüğüme emin olduğumu söylemiştim işte kanıtı: [Resim: hqdefault.jpg]
Steven biraz şüphelendi Lysandre'den zaten. Yani o Alain gibi gözü kapalı inanmaz Lysandre'nin her dediğine. Ve bizimkiler yalnız olmazlar bence. Ash-Serena-Clemont-Bonnie-Roket Takımı-Steven-Mairin-Meyer (Mega Blaziken'lı adam)-Sycamore-Korrina-Diantha gibi bir kadro bekliyorum Flare karşısında. Flare'in tarafında ise Alain ile E4'ten Malva olacaktır.

Steven'ı doğru hatırlıyorsun bu arada. En çok Ash ile Steven karşılaşmasını bekliyorum :)
Akua, Magma, Galaksi, Plazma ve Ateş takımı hikaye en güçlü en kötü takım Roket takımıdır. Animede gösterilen ilk suç örgütüdür. Her gittiği bölgede öyle yada böyle rakiplerini ber taraf ettiler.
beyler ve bayanlar Steven'lı bölümün ismi,kaçıncı sezon kaçıncı bölüm olduğunu bilen bi babayiğit var mı aranızda :) ?
(17-02-2016, 11:57 PM)tigerman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]beyler ve bayanlar ve bayanlar Steven'lı bölümün ismi,kaçıncı sezon kaçıncı bölüm olduğunu bilen bi babayiğit var mı aranızda :) ?

6. Sezon 22. Bölüm - A Hole Lotta Trouble
İzlemek için tıklayınız.
Alıntı:XY&Z019 – Sylveon

XY&Z020 – Delphox

Alıntı:XY&Z 19 - The Master Class Begins! A Maidens' Fight Where Sparks Fly!!



Braxien Delphox olur mu ?
%90 ihtimalle Delphox geliyor
(18-02-2016, 03:17 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Alıntı:XY&Z019 – Sylveon

XY&Z020 – Delphox

Alıntı:XY&Z 19 - The Master Class Begins! A Maidens' Fight Where Sparks Fly!!



Braxien Delphox olur mu ?

Bence evrimleşecek çünkü anime de yeteri kadar Delphox gördük sıra Serena'da hem başka Delphox neden çıkartsınlar ki gerçi Aria'nın Delphox'u da olabilir ama ben Serena'nın olacağını düşünüyorum.