Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ash'in kaybolacağı bölüm ormanda bir pokemon ile karşılaşacağı söylentiler arasında. Ve oyunda orada Mewtwo var XD
(17-05-2016, 09:25 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in kaybolacağı bölüm ormanda bir pokemon ile karşılaşacağı söylentiler arasında. Ve oyunda orada Mewtwo var  XD

Bence o bölümde en iyi ihtimalle Snorlax görürüz ama inşallah bakalım :D Ho-oh'u görsek çok anlamlı olurdu aslında
Bir Kanto efsanesi mewtwo'yu görmek fena olmazdı :D
Yaz Kampında sis içinde görünen Xerneas bu hafta ormanda Ash ile karşılaşabilir. Ve sanırım şu sıralar Shiny Xerneas hediye olarak dağıtılıyor oyunlarda. Animede de görülebilir diyorlar. 
Animede şimdiye kadar olan kız karakterlerden Dawn ve May'in yarışmalarda göstermiş olduğu başarı ile Ash'in ligde göstermiş olduğu başarı arasında bir tutarlılık vardı. Acaba Serena'nın finale çıkması ile Ash'in kalos liginde gösterebileceği başarıya bir işaret mi.
Aslında Serena'nın başarısı, konum olarak Dawn'la aynı. Dawn Baş Koordinatör olmak istiyordu, son engelde kaybetti, Serena ise Kalos Kraliçesi olmak istiyordu ve son engelde kaybetti. Ash de yarı finallere çıkabilir demek bu. Ama ben daha yüksek bir başarı istiyorum Ash'ten.
(18-05-2016, 06:38 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Animede şimdiye kadar olan kız karakterlerden Dawn ve May'in yarışmalarda göstermiş olduğu başarı ile Ash'in ligde göstermiş olduğu başarı arasında bir tutarlılık vardı. Acaba Serena'nın finale çıkması ile Ash'in kalos liginde gösterebileceği başarıya bir işaret mi.

Dawn'da final oynamıştı ve May'de bir tane final, bir tane de yarı final başarısı var ama Ash o zamanlar Hoenn'de ilk 8, Sinnoh'da ilk 4'e kalmıştı yani Serena'nın final oynayıp oynamaması Ash'i pek etkilemiyor yani bunda bir işaret falan görmüyorum ben.
Sadece öyle bir düşünceye kapıldım özellikle dawn ve serena arasında büyük benzerlik var ilk başta başarısız gidip sonrada finale kadar yükselmeleri gibi ana karakter ash'te umarım yan karakterden daha başarılı olur bu sefer :D
Umarım çünkü bende bu sene Ash'den bir yarı final/final bekliyorum :)
2 Senedir falan forumdayım sadece pokemon bölümlerine bakıp taso arıyodum. Burayı yeni keşfettim sohbet baya ilerlemiş. Daha önce soruldumu veya konusu geçtimi bilmiyorum fakat merak ettiğim bi konu var. Galiba yeni pokemonlar hazırmış buda demek oluyoki yeni sezon farklı bi bölgede geçicek. Serenaya bi teklif gelmişti acaba finale doğru teklifi değerlendirip Ashin yanından ayrılır mı