Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
Mairin sanırım kendi Chespin'ini hastanede bırakıp Alain'in maçı için gelmiş, ben vazgeçtim Alain'i destekliyorum Love
Bir de kırmızı dev shuriken Alain'e karşıymış, gittikçe heyecanlaşıyor bu final maçı.
Hain Alain çok kötü yolda. Kararını değiştirecektir ama artık çok geç bence. Oyun mantığıyla bakarsak kararı sadece önemli bir maç sonunda belli olur. Oyunlarda hep biz yendikten sonra yolunu değiştiriyor kötü . Hadi hayırlısı diyelim XD Yoksa yenerse doğru yoldaymış izlenimi oluşur ve Alain'in iyiye dönmesi Team Flare'e de hainlik yapmak istemesinden kaynaklanıyor gibi olur. Film gibi Çifte Hain Alain =T
Alain'ın yaptığı hainlikler veya kötü bir davranışı yok bence. Animeyi dikkatle ve objektif şekilde izleyen bu adamın ne düşündüğünü, ne yapmaya çalıştığını çok rahat bir şekilde anlar. Ona neden Ash'in en önemli, en güçlü rakibi diyorlar diye düşünün derim. Bunu sadece hayranlar da demiyor. Pokémon senaristleri diyor. Animeye gelmiş en sağlam karakterli karakterdir. Birçok animede güçlü olmasına ve yüreği sevgi dolu olmasına rağmen gerçek yüzünü gösteremeyen ama bir yandan da sevdiklerini ne pahasına olursa olsun korumaya çalışan karakter vardır. Alain bu konuda Pokémonda bir ilktir. Ayrıca kendine ait müthiş bir hedefi de var. "En güçlü olmak". 
21 gün sonra bu saatlerde şampiyonluk gelmiş olacak !!!
yeni bölüm bugünmüydü beyler ve bayanlar 
(28-07-2016, 02:45 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alain'ın yaptığı hainlikler veya kötü bir davranışı yok bence. Animeyi dikkatle ve objektif şekilde izleyen bu adamın ne düşündüğünü, ne yapmaya çalıştığını çok rahat bir şekilde anlar. Ona neden Ash'in en önemli, en güçlü rakibi diyorlar diye düşünün derim. Bunu sadece hayranlar da demiyor. Pokémon senaristleri diyor. Animeye gelmiş en sağlam karakterli karakterdir. Birçok animede güçlü olmasına ve yüreği sevgi dolu olmasına rağmen gerçek yüzünü gösteremeyen ama bir yandan da sevdiklerini ne pahasına olursa olsun korumaya çalışan karakter vardır. Alain bu konuda Pokémonda bir ilktir. Ayrıca kendine ait müthiş bir hedefi de var. "En güçlü olmak". 

Evet ve Pokémon tarihindeki geçmişini birazcık bilmemize rağmen hala gizemini koruyan tek karakter olabilir. Mairin ve Sycamore'u koruma hedefi yüzünden özellikle severim kendisini. Ve bunu gizli yapmaya çalışması onu daha da onurlu yapıyor. Ayrıca gelişimini zamanla gösterdi Pokémon bize. Paul'u çok sevsem de Alain'i tanıdıktan sonra sanırım Ash'in en sevdiğim rakibi sıralamamda ikinci oldu. Ama Paul da Alain gibi zamanla gelişimi gösterilmiş bir karakter bize. Aslında az önceki yorumunda ikisini benzetmen çok doğru bir tespit olmuş.


@aBouT1 evet ve bitti. Birkaç saat sonra internete düşer. Yeni XY&Z Bölümlerinden Bilgiler konusunu takip edin. Youtube'da buldum bir tane ama yayımı izleyenler bilir, laglarla beraber olduğu gibi kaydedilmiş ve izlenilmiyor doğru düzgün.
@_Erdi_  hocam çok sağolun :)
Rica ederim.

XY&Z 35 ile ilgili spoiler, bir video:
Spoiler:
Serena'nın sevincinden bir dal lütfen :D
Ash'in victory anına bakmak isteyenler için:

***Yorumu sildim uzayacak gibi geldi konu yine. Sadece birisini korumak için onları kendisinden uzaklaştırak karakterleri sevmiyorum o kalsın.

Trailerdan spoiler:
Spoiler:
Bebek arabasında espurrlarla gezen kadı harika XD Favori karakterim oldu şimdiden.

Lysandre bu evrimin Alola bölgesine ait bir evrim türüne benzediğini söylüyormuş gibi hissediyorum. Mairin de Chespie'ı bırakmış izlemeye gelmiş kıyamam. Hadi Ash sevdiklerinin önünde yenilmeye alışık da , bu kızcağız kaldıramaz Alain'i. Yenileceğiz gibi duruyor şimdi izleyince tekrar fragmanı
Önümüzdeki bölüm finale hazırlık bölümü, sonraki iki bölüm de final maçı ile geçecek ki bu da bize Paul vs Ash maçı gibi bir maç geliyor demek. Dediğim gibi son pokemonlar Mega Charizard X ve Ash Greninja olacak. Ash yenilir gibi olacak ama son bir efor ile o kırmızı dev water shuriken'i atacak Greninja ve Ash şampiyon olacak