Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba bu forumdaki ilk yorumum bölümü bende izledim bugün ash ve greninjanın taktığı bileklik tam olarak hangi fragman veya sahnede gösterildi??
(24-03-2016, 06:52 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba bu forumdaki ilk yorumum bölümü bende izledim bugün ash ve greninjanın taktığı bileklik tam olarak hangi fragman veya sahnede gösterildi??

Yeni XY&Z bölümlerinden bilgiler kısmına bakabilirsin
Bugünkü bölümde akşam kunuştukları şey neydi ?
Bonnienin gelecek bölümlerde pek mutlu olmadıgını soyleyebilirim :D
Hayat kıza kücükken tekme attı xd 
Yeni nesil yakın anlaşılan. Acaba Ash yeni nesilde nasıl olacak ? yani yeni kıyafeti , yeni pokemonları , yeni arkadaşları vb. çok merak ediyorum.7.nesil de kazanır herhalde. bu nesil kazanamayacağını düşünüyorum.
(24-03-2016, 09:48 PM)teketektr123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gelecek bölumler fragnanında büyük Zygarde'nin olduğu yerde alttaki mavi ışık sanki Olympia.

Yeni gelen bilgileri tartıştığımız yer burası, diğer konu sadece bilgi paylaşımı için :)
Dediğiniz yere baktım ve ben de benzettim ama kesin Olypmpia da diyemiyorum. Ama Zygarde'ı ve felaketi ön gören kişi olduğu için önemli bir role sahip. Tekrar gözükebilir yani :)

Öte yandan Phantump ile ilgili düşüncelerimi buradan genişçe açmak istiyorum.
Shiny olması iyi hoş ama 'benane' demek istiyorum. Şimdi bu gelirse evrimleşmez kesin.
Bitki tabusunu yıkmış bir seri XY, gelmesin bir sefer de bitki türü Pokémon. Hem ligden sonra Goodra'nın geri dönüp tekrar gitmesi ile boş bir kontenjan olacak, bir Sun&Moon Pokémon'u yakalaması daha güzel olur Ash'in. Hemen yeni bölgeye gitmez bence. Yakalamasa da sorun değil, ben takımı bu haliyle seviyorum zaten.
Gözüme tatlı gözükmeyen ağlak Pokémonlara karşı antipatim var.
Takım şuan hız takımı, saldırı takımı. Bunu denge takımı yapmaya gerek yok. Ash zaten Phantump ve Trevenant gibi yavaş Pokémonlarla yapamıyor Grotle ve Torterra'dan iyi biliyoruz.
Çok fiiler kokan bir bölüm. Bölüm adı, resmi vs. Bunun gibi bir sürüsü ile karşılaştık zaten. Her birinde 'Aha kesin Ash bunu yakalar deseydik.' ohoo...

Bunun gibi sebeplerden dolayı istemiyor ve olmayacağını düşünüyorum. Shiny olması ben etkilemedi ne yazıkki. Öte yandan Bulba da ben gibi Ash VS Alain ile Ash VS Sawyer'ın ayrı bölümlerde olacağını düşünüyor. O yüzden bu konuda endişelenmene gerek yok bence Torkoal93. O fragmanda bir bakıyoruz Charizard saldırı yapıyor, bir bakıyoruz Ash-Sawyer maçından bir kesit. Bir bakıyoruz Greninja birisine doğru saldırı yapıyor (Charizard ile savaştığı aynı yerde -belki de Charizard'a-) bir bakıyoruz savunma modundaki Sceptile.
Clemontlu bölüm mükemmel olacak gibi. Bonnie bırakır artık herkese yetişmeyi. olayın benzerini yaşamıştım. İki arkadaşımı birbirine yamamıştım . Bir günde iki arkadaşımı kaybetmiş gibi olmuştu. Hoş değildi. Sonra ayrıldılar gelip bana ağladılar falan şimdi yolda görsem tanımam.  

Pikachulu bölümü anlamadım. Şimdi pikachu vs pikachu yapalım içine heyecan olsun diye yeni bir pikamanyak katalım mı demişler? Yetmemiş biraz da Serena'yı karıştıralım , oldu bu kenarı koy gibi bir şeyler olmuş sanırım. Eğlenceli olacak gibi.

Hain Alain'li bölümün nedendir bilmem yakışıklı profesör Sycamore'un yanında olmasını istiyorum. Bu sefer en kötü berabere bekliyorum. Ve thunder punchtan kaçabiliyorlar bizimkiler. Bu da bir başlangıç. Geçen savaşta pek bir şey yapamadık bari bu sefer olsun. Hem TMNK2 formuna bu bölüm kısa bir süreliğine ulaşacağımızı hissediyorum. En azından istiyorum. Gerçi Şampiyon maçında dark type saldırı öğrenerek bu moda geçmesi daha mantıklı olur. Hem cut animasyonunun siyahı olursa daha etkileyici olur. Gerçi greninka hakkında sayfalarca konuştuk aynı. Zaten sudan kılıcın ve her an rakibinin kafasına atabileceğin kanatların varken niye başka saldırıya ihtiyacın olsun ki? hiiç. Ama illaki bizden yana bir gelişme olur. Hiç yoktan şuan dahaa hııııızlı falan derler. Göstermelik de olsa güçlenmiş olur.

Phantump'lı bölüme gelince. İkinci bir Tyrantrum bölümü olacak gibi. Şuana kadar gaflete düşüp hayal kurdum. Arada yapıyorum böyle çılgınlıklar. Unutmayalım arkadaşlar yakalanacak olsaydı şu ana kadar binlerce shiny Phantump ürünü ve dergi fotosu çıkardı karşımıza. Çok güzel duruyor aslında. Ormanda kaybolup küçük bir fidana tutulup bu dünyaya esir kalmış bir çocuğun bir çocuğun emrime uyup başka bir çocuğun pokemonu ile savaşmasını izlemek aylarca. Ben ne diyorum bilmiyorum ama çok eğlenceli geliyor kulağa ne yalan söyleyeyim. Tabi ki tüm pokedex entrileri gerçek olamaz. Sonuçta animede Honedgei saçlarını(?) koluna sararak dans eden bir kızcağız gördük.

İsimsiz bölümlere gelince gym maçı yakın. Sonrasında lige kadar Aaa Ash we have 3 ayımız until senin lig. Ne yapalım , train on. Aaa bir bölüm şampiyon , bir bölüm Alain , bir iki bölüm tanıdıklara mega arayalım falan sonra sun moon. Artık yeni nesil midir , yoksa devam mıdır karışmam. Ama çok zaman var. Bence ligden sonra Pokken adasına düşecekler . Yani düşmeliler. Ash'i green ligden başlayıp yavaşça yükseldiğini görmek güzel olur. MAY THE SYNERGY BE WITH YOU! Acayip sevdim oyunu. Beyle umutsuzca. Asla oynayamayacağını ve yeteneğe de sahip olmadığını bilerek. Öyle böyle değil. Ben bekliyor olacağım. O gemi bir gün gelecek. Hem Ash üç pokemon ile katılabilir. Oyundaki gibi sınırlamayacakları da belli sınırsız ihtimal falan filan. Özellikler dark mewtwo lafisifısfıs
Şöyle bir şey var.

Spoiler:
[Resim: attachment.php?aid=218]
Sun & Moon'da yer alan elmas-kristal'e? dikkat çekme çabaları

Spoiler:
[Resim: 30kf31j.jpg]
Serena'nın gösterisinin sonundaki çiçek de çılgın AZ'nin çılgın silahına benziyordu. Merak etmeyin Serena AZ'nin torunu olmalı XP
Yani bilemiyorum böyle şeyler basit geliyor bana, gönderme değeri görmüyorum. Veya gönderme var ama öyle dikkat çeksin, altında büyük şeyler var gibi düşündüklerini sanmıyorum. Greninja'nın Cut'ı da Z şeklindeydi. "Bunu böyle böyle yapalım anlayan anlasın, anlamayan da anlamasın, nasıl olsa önemli değil altından bir şey çıkarsak belli ederdik." modundalar daha çok. Belki de amaçları oyunlarda glitch avlayan insanlar gibi animede de bunları avlayan insanlar yaratmak :D hani yapımcıların genelde bilerek koyduğu ve oynayanaın şans eseri bulunca" aha buldum" şeklinde sevinci gibi.