Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Acaba nasıl bir veda bu :) eve de bırakıyor olabilir :)
Maalesef o ihtimali bozan bir gerçek var
Spoiler:
Xerosic'in geri dönüyor olması yani olay Kalos'ta gerçekleşiyor.Umarım Greninjaya değilde özel forma veda durumudur. Goodra'da döneceğine göre Greninja'da giderse Kanto'ya 3 pokemonla döner Ash.
Kalos'un kuşlarını topladım, getirdim der artık Ash Shout 
Steven ile Ash ne birbirini tanıdı, ne tanımadı. İkisinin ortası. Ama tanısaydı Steven, Korrina gibi gelirdi Ash'in yanına. Böyle giderse seride hiç görmediğimiz Delia Ketchum'u da görmeyeceğiz. Direkt Ash Oak'ın laboratuvarına uğrar eski Pokémonlarının haline bakmadan yanındaki üç ya da kaç PokéTopu'ysa artık onları bırakır. Burada Samson Oak'ı görür ve Alola'ya koşar. Geçmişi resmen silmiş adamlar. Oak'ı görmeseydik seri başında bir-iki kez, ondan bile şüphe duyacaktım...
Ash-greninja formu gider muhtemelen.Ash'in elinde böyle bir silah olması sonraki ligleri kaybetmesinin önünde ciddi bir engel zira.Greninjayi bırakmaz.Zaten bölüm adı izel olarak vurguluyor Ash-greninja diye.Xerisic ve malamarina yeterince doyamamistik zaten.Boyle bir darbe vurup çekilmesi çok daha etkileyici bir villain olarak adını yazdirmasini sağlayacak.
Kalbimi sızlatacak bölümler geldi çattı.Hadi hayırlısı XD
Olamaz ya! Ash-Greninja formu gitmemeli. Oak'ın yanında takılsın işte.
Büyük ihtimal ash-greninja özel formu gider. Xerosic enteresan şekilde team flare olayları bittikten sonra geri geliyor. Acaba form nasıl gidecek makine gibi bişey mi yapacak acaba 23emu Hiç sevmedim bu bölüm ismini o form sayesinde ligte final gördük. Zaten Kanto'ya dönünce nereye bırakacağı belli buna hiç gerek yoktu. Ligtede çağırmıyor zaten eskileri hatta unutuyor. Çok gereksiz olmuş bu formu geri almaları.
Bakarsınız ters köşe yaparlar. Form kalıcı hale gelir. Sun&Moon'la alakalı bir formu, Sun&Moon gelmeden kesmezler. Kafamdaki başka bir ihtimal, Ash, Greninja'sını bir yere bırakır.

Öte yandan Jessie, en uyumlu olduğu ortağını bırakacak, bu daha da kötü Cry 
[Resim: tumblr_obu25boTeu1rk11epo4_1280.jpg]
Animede görmek istediğim tek şey psikopat Malamar'ın Xerosic'in Pokemon'u çıkmasıydı ama Clemont ile dövüşürken o psikopat Malamar'ı göremedik şimdi yeni bölüm bilgilerindeki afişe baktım da o Malamar bizim psikopat Malamar olabilir mi acaba yine her zaman ki gibi pis pis bakıyordu. Bu durumda ya Xerosic'de 2 tane Malamar var yada Clemont'la dövüşen de bizim psikopat Malamar'dı ama o olduğunu belli etmediler :/
Sun Moon serisi ortalama kaç yıl veya ay sonra başlıcak internete sızan bir bilgi varmı?

Tamamda Kalosu hani Ash kurtarıcaktı hiçbirşey yapmadı gibi birşey tamam yapmış olabilirde o kadar Kalosu kurtarcak birşey yapmadı bu konuda hayal kırıktlıgı yaşadım gerçekten. Kalosu Ash degil Alain kurtardı ve Gym salon liderleri.