Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aura küresi fighting tip hamleside. :D Kaya, çelik türlerine karşı iyi ama uçan ve zehir türlerine karşı ama uçan ve zehir türlerine kaya, çelik türlerine karşı etkili değil o yüzden ironi yapmak istemiştim. :D
Kusura bakmayın ama bu konuların "anime" ile ne alakası var? Oyun ağırlıklı bir konuşma oluyor anladığım kadarıyla. Özelden veya başka uygun bir konudan devam edebilir misiniz?  
Özür dilerim. Bazen sohbet olunca kaptırıyorum kendimi.
(05-06-2016, 01:11 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Özür dilerim. Bazen sohbet olunca kaptırıyorum kendimi.

Yok abi ne özrü. Sorun değil de sormak istedim sadece yoksa yorumlarında bir problem yok bence. 
(05-06-2016, 01:14 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-06-2016, 01:11 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Özür dilerim. Bazen sohbet olunca kaptırıyorum kendimi.

Yok abi ne özrü. Sorun değil de sormak istedim sadece yoksa yorumlarında bir problem yok bence. 

Konu anime mantığından başladı sonra move setlere kaydı. :D
(03-06-2016, 02:23 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belki Greninja'nın formu SM oyunlarında gözüken kristalle alakalı olabilir , o kristaller yeni bir evrim türü sağlayabilir ama Ash'te o kristal yok. Ayrıca senkron evrim gelse bile Pokemonların yeni formunun görüntüsü tek bir görüntü olacak sahibine benzetemeyecekler ki. Kristallerden benim de beklentim var Greninja'nın dönüşümünde de o kristallerin renginde DNA görüntüsü gördük ama Ash-Greninja gibi bir evrim ya da onun formatında bir evrim oyunlarda yapılamaz. Bence de her şey oyun değil.


Edit : Ayrıca Mega evrim varken bir evrim türü daha çıkmasını istemem. Mega da bir bakıma senkronize evrim zaten.

Mewtwo'nun ne eğitmeni ne de taşı vardı ama mega olabildi.Yani Ash'in kristalinin olup olmaması pek mühim değil.Diğer konuda burakela'nın da yazdığı gibi mega taşı item kullanılmasını engelliyor mesela bu oyun için kötü bir şey.Mega Rayquaza gibi taşsız evrim çok daha makbuldür.Hem aramızda bağ varsa niye pokemonumuza taş takma gibi bir zorunluluk olsun ki? Kulağa çok doğal gelmiyor.Anime için de pokemona kolye, atkı, tasma gibi takıp üstüne mega taşı iliştirmek de görüntü açısından güzel değil bence.Sawyer'ın Sceptile ne öyle mesela Mystery Dungeon'dan fırlamış gibi :D 

Görüntünün eğitmenine benzemesi konusuna gelince onu nasıl yaparlar bilmem ama bir şey bulurlar muhakkak.
İtemsiz Mega evrim olacaksa güzel olur. Gerçi Megaya ekstra avantajı engellemesi de hoşuma gitmiyor değil. Greninja ile bunun mesajı veriliyorsa da çok güzel ama animede reklamını Greninja ile önceden yapacaklarını düşünmüyorum.

Ash-Greninja bence reklam ürünü değil anime için çıkarılan bir şey. İlerde belki Mega Greninja o olur , oyunda belki efsanesi anlatılır falan ama bence tamamen animede Ash'e özel olarak kalacak.

Ayrıca animede olan bir karakterin üzerinden pazarlama yapılması normal. Bu onun reklam üzerine üretildiğini göstermez. Sürekli Game Of Thrones T-shirtleri görüyorum mesela. Dikkat çeken bir şeyden üreticileri her kulvarda yararlanmaya çalışır. O zaman her şey reklam diyelim :)
Taşlarla evrim (Mega Evrim) gelmiş geçmiş en havalı olay olabilir Pokémonda. Biri eğitmende biri Pokémonda olunca aralarındaki bağı algılayan bir dalga ile etrafa ışık saçılıyor ve evrimleşiyor sınırlı süreliğine. Sadece eğitmende duran taş ile veya hiçbir şey ile evrimleşmesi o kadar saçma geliyor ki :/ Sonuçta bu gücü sağlayan Taşlar değil mi? Taşsız nasıl evrimleşsinler? Bağ var tamam hop evrimleş. Mega evrimi normal evrimden ayırdıysalar buna ayrı bir olay katmalılar ki öyle de oldu taşlar ile. Ayrıca bana göre Pokémonlar açısından da çok havalı duruyor tasma, kolye, vb. gibi çok şık ayarlanmış Mega Taşlar animede. Oyun mekaniği pek umrumda değil item tutuyor tutmuyor vb. ama anime açısından çok kötü olur taşsız dümdüz evrim. Mewtwo sadece Mega Evrim'i tanıtacak şekilde filmde yer alan bir Mega Evrimdi ve bence henüz taş olayı tasarımı tamamlanmamıştı. (Taşsız evrimleşse oyunda da taşsız evrimleşirdi Rayquaza gibi). Veya Ash'in Greninja ile olan durumu gibi ne taş var ne bir başka şey ama evrimleşiyor. Bu güç nereden geliyor? Bekliyorum bakalım bunu nasıl açıklayacaklar.  
Spoiler:
[Resim: goVQd2.png]

Spoiler:
[Resim: 1dDR9D.png]

Spoiler:
[Resim: B26km9.png]

Spoiler:
[Resim: Gz2lQ6.png]

Spoiler:
[Resim: bbMW8d.png]

Spoiler:
[Resim: EJ6ZQ8.png]
Pokemonlardaki mega taşların takıldığı aksesuarlar son derece havalı pokemon eğitmenlerinde bulunan en havalı Key stone aksesuarı sawyer'da şüphesiz not defteri mükemmel olmuş.
Astrid'in MegaKüpesi çok hoşuma gidiyor.İnşallah ligde bulunur.