Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İzledikçe bu takıma olan güvenim yavaştan artmaya başladı, hadi hayırlısı bakalım. Ash şeytanın bacağını kırabilecek mi acaba?
Benim de okudukça güvenim arttı XP

Talonflame yine ezilecek, geri planda kalacak Zapdos bölümünde. Ne istediniz şu kuştan hep eziyorsunuz Undecided Bir sky battle yapın da şu kuşu hatırlatın bize.

Resimlerde Ash-Greninja'yı su kalkanı olmadan gördük (animeden bir görselde) bu demektir ki güzel günler, bizi bekler :)

Alain de Puni-chan'ın peşine düşüyor beklenildiği üzere. Lig ve Master Class'ın yaklaşmış olması heyecan verici. Amelia bir bölümlük galiba. Serena master class'ta yine her zamanki elbisesiyle, biri şu kıza elbise alsın lütfen -_- Rhyhorn'lu ilk etab en çok Grace'i mutlu eder herhalde. Serena da yıllardır annesinden aldığı Rhyhorn eğitiminin değerini anlayacaktır. Jessie'nin Serena'nın rakipleri arasında adı geçse de master class'a girebileceğini sanmıyorum anca kaçak köçek yollarla. En önemli rakibi olarak da Shauna'yı görüyorum. Ancak hala Ivysaur'u var. Bir Venusaur bekliyorum ondan master class'ta.

Ash-Greninja'nın rakibi ise Mega Charizard X'miş :D
Bakın, şu yazdığımı bir yere not edin lütfen. Hawlucha büyük işler yapacak, birisi saklasın benim bu Post'umu, ileride haklı çıkınca atarsınız yorum olarak CWM dediydi dersiniz :D
Eheheh öyle bir durum da ilk aklımıza gelen Firebender olur herhalde. Malum herkes umudunu kesti, o savundu :D Eğer Hawlucha beni gerçekten etkileyecek bir şey yaparsa seri içerisinde, bundan sonra Firebender'ın sevdiği her Pokémon'a karşı ekstra bir ılımla yaklaşacağım :) ikinci olarak da sen gelirsin aklımıza artık :)
(20-02-2016, 12:35 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eheheh öyle bir durum da ilk aklımıza gelen Firebender olur herhalde. Malum herkes umudunu kesti, o savundu :D Eğer Hawlucha beni gerçekten etkileyecek bir şey yaparsa seri içerisinde, bundan sonra Firebender'ın sevdiği her Pokémon'a karşı ekstra bir ılımla yaklaşacağım :) ikinci olarak da sen gelirsin aklımıza artık :)

Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim Hawlucha için ki abarttığınız gibi rezil bir durumda olmadığını düşünüyorum, rahatlıkla Talonflame'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. 
Yeni bilgiler ve görseller çok iyi geldi. Detaylı açıklamalar var ama spoiler'ı az buldum yine de. Noivern'in gelmesine çok az kaldı ama hâlâ belli bir görüntüsü yok, hamleleri yok, olay yeri tam belli değil mağara falan biliyoruz sadece. Aşırı detaylı bilgi yok. Spoiler fazla yok kısaca, bu hoşuma gitti.

Ash'in takımı hakkında 5 kişi oldukları ve güçleri konusunda özet geçerek "Şampiyon" kelimesini kullanmaları güzel bir detay. Zaten 16.sezonun son bölümü ve XY'nin filmleri ve animesi olmak üzere birçok yerde şampiyonluk ile ilgili şeyler duyduk. Gidişatı da umut verici. Gelelim altıncı Pokémon'a: 5 Pokémon'u da Ash'in yanında eğitimini dikkatle yaptı denmiş. Demek ki altıncı Pokémon eğitimi hazır (tecrübeli) ve güçlü bir Pokémon olarak gelecek. Eğer bu Goodra olsaydı orada "6" Pokémon'u derlerdi. Demek bu başka bir Pokémon olacak ve eskilerden biri olacak. Zaten dikkatli baktığımızda Ash'in Kalos Bölgesinde yakaladığı Pokémonlar Kalos dex sırasına göre gidiyor ve Noibat dex'in sonunda yer alan Pokémon ise yakalayacağı başka Kalos Pokémon'u da kalmamış demektir. Greninja'nın da şu an en güçlü rakibi Mega Charizard X olduğundan "rakibi mega x" denmiş. Sawyer'ın Mega Sceptile'ı ortaya çıkınca esas rakibi "openingdeki gibi" o olacaktır. Bu arada animede Charizard "X"i pek duymuyorduk, Alain vs Ash bölümünde duyduk ve şimdi de bilgilerde X yazılmış. Y için ayrı bir tanıtım olacağı çok açık. Bakalım ne şekilde karşımıza çıkartacaklar Y'yi, 2016 posterleri, takvimlerinde her yerde görünüyor. 

Serena için söyleyeceğim çok bir şey yok. 3ncü anahtarını alıp Usta Sınıfında başarılı olacaktır (kazanır demiyorum). Final nasıl olur bilemem. Arka arkaya Pokémon Şovu bölümleri göstererek ileriye salon maçı, team flare olayları ve ligi koymayı düşünmüşlerdir. Arada beklemediğimiz bir olay da çıkarsa şaşırmam. 
Fırtına yaklaşıyor beyler ve bayanlar, karışacak ortalık, hissediyorum. 
Bu sefer gerçekten Goodra geliyor mu yoksa?

[Resim: fb_img_1455978239165.jpg]
Tam olarak bir kanıt sayılmaz ama goodra geri gelirse buna dayanarak, Serena ya da Jessie ye de audino geliyor demek. Ben Jessie ye gelmesi taraftarıyım. Serena bu gidişle yeni pokemon yakalamaz aynı üç pokemonla gezinir durur. Biri şu kıza 2-3 yeni pokemon versin. Konuşulduğu gibi forumda absol olur mudkip olur yeterki versinler.
Absol zor ama Audino'nun Serenaya gitmesi taraftariyim Jessi'ye gitse havalarda uçacak garibim