Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(18-03-2016, 01:54 AM)RidvanUcarKS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena'ya da üzülüyorum acaba Ash'in onunla aynı hisleri paylaşmadığını anladığında ne olacak  Cry  kötü bir şey olursa pokemonu bırakırım  Shout

Bence Ash Serena'ya karşı boş değil, sadece gözü Pokémondan başka birşey görmediği için bunun farkında değil ^^
Alain ile Malva'nın sevgili olma ihtimali Ash ile Serena'nın sevgili olma ihtimalinden daha yüsek. :D

Ben şunu çok merak ediyorum Sinnoh ve Unova'da olduğu gibi Looker, Kalos'a gelip Roket Takımı ve Alev Takımı arasındaki çekişmeye müdahale edecek mi?
Serena Master Class'ı kazanacak ama Aria'ya yenilecek ve Goodra ise öyle bir iki maç için geleceğini düşünmüyorum gelirse temelli gelir.
(18-03-2016, 05:23 AM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena Master Class'ı kazanacak ama Aria'ya yenilecek ve Goodra ise öyle bir iki maç için geleceğini düşünmüyorum gelirse temelli gelir.

Bende öyle düşünüyorum sonu Pidgeot, Primeape gibi olmayacak bakalım herşeyi zaman gösterecek.
GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Ash Serena'ya karşı boş değil, sadece gözü Pokémondan başka birşey görmediği için bunun farkında değil ^^

Umarım öyle olur yoksa animede taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmam  Shout


Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Goodra ise öyle bir iki maç için geleceğini düşünmüyorum gelirse temelli gelir.
ve bence Goodra bir iki maç değilde lig başlangıcından bitimine kadar gelecek ve gidecek çünkü o sulak topraklarda boşuna durmuyo, yoksa niye yanımızda olmasın lig bittikten sonra gidecektir diye düşünüyorum
Acaba Goodra alainin Charizardıyla rovans olursa kapısır mı? Belkide mega gibi birsey goruruz :d 
Goodra Gliscor ile Squirtle arası bir performans sergiler bence. Ligin başında da ortasında da gelse birkaç maça çıkacak. Bütün maçlarda göreceğimizi zannetmiyorum ve geldiğinde lig sonuna kadar da kalır. Yıldız adayı ise çok var ama en başta öne çıkan Greninja olacaktır. Johto'nun Charizard'ı, Hoeen'in Sceptile'ı, Sinnoh'un Infernape'i, Kalos'un Krookodile'ı o olacaktır. Hawlucha, Noivern ve Talonflame'i ilk turlarda bolca görürüz. Araya eski Pokémonları da nostalji niyetine serpiştirseler bu lig benden tam puan alır. Ama full Kalos Takımı'yla iki maç oynasın mümkünse =D 
Her ne kadar ligde karma takımlar göreceğimizi düşünsem de bu sezon Kalos altılısı ile katılırsa hoş olur. Tamam eskilere güvenim var da ben böyle daha iyi olacağını... Ash aynı takım ile savaşırsa ki 6 pokemonu var en iyi ihtimalle rakipler bunun ne yapacağını bilecek. Tamam karşısına pikachu ve greninjanın geleceğini bilseler de bir şey değişmeyecek ama olsun XD . Şimdi bir Mega Gallade vs Krookodile , Mega Pidgeot vs Staraptor (Ne yalan söyleyeyim rüzgarda saçları savrulsun iki tarafın yeter.Şimdi takıldı aklıma hangisinin saçlar daha güzel -_- ) gibi mega maçlar olacaksa gelsinler. Yok Charizard , Sceptile falan olacaksa kalsın Hawlucha , Noivern, Talonflame yeter.
Benzerini düşünüyorum. Charizard, Sceptile falan eğer ligi kazanırsa gelsinler E4 ve şampiyona mücadelesinde. Onun dışında diğer Pokémonları görmek daha hoş oluyor. Nostalji ve onlar için farklı bir kendilerini gösterme fırsatı. Mega Pidgeot VS Staraptor maçında sonuna kadar Staraptor'u desteklerim. Hem onun saçı daha marjinal :D Kalos Takımı da full battle olarak bir Sawyer maçında, bir de final maçında boy gösterseler tadından yenmez :D Onun dışında üçlü ve altılı maçlarda araya serpiştirsinler yine.
Bu hafta veya haftaya en az 7 bolumluk bolum bilgileri gelecektir. Beklentim Team Flare olaylari, Alain ve Sawyerdan yine dayak yeme ve spor salonu maci. Bir de Greninja'nin trip atma donemi olabilir. Keske araya hic filler gelmese de bari tadini cikartsak bolumlerin arka arkaya beklesek zevkle izlesek. Ancak 1 hafta aralik olacakmis simdiden zamani mahvediyorlar. Ne ara olaylar, gym, lig vb. olacak. Aciklamalari, gostermeleri gereken onlarca şey varken hala filler izlettirmeleri ve ara vermeleri sacma geliyor. Aslinda bu yuzden Master Class'ı one almis olabilirler. "Bakın bu dans olayları bitti hadi artik macli, olayli, heyecanli seylere yer ayiralim" demis olabilirler. Korrinalar, Profesorler, Alexalar, Goodra falan gorundugune gore ya hepsi gelip olaylarin icinde olacak ya da biz burdayiz iyiyiz sizi takip ediyoruz demek istediler.