Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son yorumlara bakarak "Greninja güzeldir, hojdır amma banena" deme kıvamına geliyoruz  Confused
Lig bencede en önemli faktör olacak kıyaslama yapmak değilde pastayı tamamlayan parçalar gibi düşünmek bence daha mantıklı olur.Fakat bana göre Ash şartlar ne olursa olsun şampiyon olacak diye hissediyorum.Bu çıkarımı ilk Sawyer openingde Ash'in izini takip ederken düşündüm.Zamanla Ash'in yaptığı maçlar ve ekibin lideri duruşu bunu destekler nitelikte oldu.Hatta bu seri tamamen destekler nitelikte oldu.
(10-10-2015, 07:50 PM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lig bencede en önemli faktör olacak kıyaslama yapmak değilde pastayı tamamlayan parçalar gibi düşünmek bence daha mantıklı olur.Fakat bana göre Ash şartlar ne olursa olsun şampiyon olacak diye hissediyorum.Bu çıkarımı ilk Sawyer openingde Ash'in izini takip ederken düşündüm.Zamanla Ash'in yaptığı maçlar ve ekibin lideri duruşu bunu destekler nitelikte oldu.Hatta bu seri tamamen destekler nitelikte oldu.
Ash Unova'nın sonunda annesine de bu sefer şampiyon olacağına dair söz vermişti. İnşallah bakalım ben de umutluyum bu sefer.
Hacı şöyle diyim Torterra gelişince patlamıştı elimizde böyle düşük olasılıklı bir seçenek var. Hadi Greninja güçlü çıktı gelicek sağlam bir rakipte yorulma ihtimali var. Ash'in bu sezon ki sağlam Pokemonlarının olduğuna bakmayın bu sezon bir şey çıkmaz. Mega olayını da artık ummamaya başladım.
Torterra konusunu Victini çok güzel açıklamış. Bir Paul'un Torterra'sına bak, bir de bizimkine. Bunda stat farkı değil yani problem. Ash'in eğitim tarzına çok karşı bu yavaş Pokémon, savunma olayı. Ash için hızlı ve güçlü Pokémonlar lazım. Greninja da bu isteğimizi güzel karşılar herhalde. Bir de ninja Pokémon olması demek, ekstra hız demek. Talonflame umarım sıradaki iki salonda harika işler çıkartır ve şu sonradan gözden düşen kuş Pokémon'u tabusu yıkılmış olur. Hawlucha'da her zamanki gibi top Firebender'da XP Noibat yorumsuz...
Talonflame kuş pokemonları ön yargısını kırar diye düşünüyorum.
Greninja Torterra faciası gibi olmaz hatta Ash'i şampiyon yapacak pokemon olabilir.
Hawlucha ne zaman ne yapacağı belli olmaz.Olumlu düşünüyorum artık onun hakkında umarım yanıltmaz.
Noibat henüz tam göremedik.
Pikachu herkes nasıl güçlü olduğunu biliyor.Yorum gereksiz olur.
Ama Ash'e bu güçlü takımı vermelerinin altında bir bit yeniği var bakalım görcez .d
Aynen bende öyle düşünüyorum.Umarım bu takım ve diğer pokemonlar sayesinde Ash'i lig şampiyonluk merdiveninin en üstünde elinde şampiyonluk kupasıyla görürüz.
Arkadaşlar bu güçlü takım dediğiniz takıma bakıyorum, Hawlucha dengesiz, Talonflame yeter ki kadar iyi sayılmaz, Noivern'e dönüşecek olan Noibat overrated, Pikachu ve Greninja ise nereye kadar taşır bilemiyorum. Goodra gelirse o da baya tecrübe kazanıp gelmiş olacak o zaman farklı konuşabiliriz. Ancak 6. pokemon mega evrim değil de yeni yakalanacak bir pokemon olursa Ash'in takımı hiç de iddialı olmayacak, o nedenle eski jenerasyon takviyesi alabilir, almazsa bu ikili takımı çok bir yere götüremeyecektir...

Pikachu iyi evet ama bakıyoruz yeri geldi 3. Sezonda Çizmeli Meowth'ı yenemedi, 4. sezonda latios ile berabere kaldı, 5. sezonda Lucario karşısında hezimet yaşadı, yani abartmamalıyız, onun da belli bir kapasitesi var, arada aykırı halleri sadece onu efsaneleştirmek için özel durumlar. Kısacası bir efsane takım ne zaman yaratacaklar? Ne zaman Ash'in yüzü gülecek çok merak ediyorum. Infernape, Sceptile, Snorlax, Krookodile, Heracross, Charizard, Leavenny, Gliscor gibi pokemonlardan rotasyon yapacağı günler olsa keşke :)
@delpiero Yalnız Pikachu'nun başarılı olduğu sezonlar genelde gücünün sıfırlanmadığı sezonlar. Yani Hoenn ile Unova'da başarısızdı. Senaristler de o sezonlarda kılıf uydurmak için gücünü sıfırlattılar başlarda (Snivy olayına girmiyorum -_- ). Kalos'ta Sinnoh'ta da olduğu gibi böyle bir problemle karşılaşmadık. Ki Talonflame'in daha maçını mı gördük? 7. GYM Savaşı var daha 8. GYM var ikisi de bu asil kuşumuzun yıldızının parlayacağı yerler hemen ön yargıya varmayalım. Frogadier evrim geçirdi diye Talonflame maçı kaybetti de diyemeyiz. İlla zor durumda evrim geçirmiyorlar Pokémonlar ya da bire karşı iki mücadelelerde (böyle düşünenler vardır diye söyledim) Frogadier'in fragmanda iki Meowstic saldırısından kaçmasını da şöyle açıklarım; Talonflame uçuyor ya, yerde kalan Frogadier olunca direkt hedef o oluyor. Tabi Meowsticlerin hesaba katamadıkları şey Frogadier'in muhteşem hızı. Sleepy 

Talonflame konusunda hep savunmuşumdur onu. Kalos istatistiklerinde biraz hakkı yenmiş bir Pokémon. Çünkü son noktayı koyan Pokémon hiç o olmadı. Hep başkaları oldu. Haliyle onun sahadan çıkması, yenilmesi gerekti. Ama sahadan çıkarken aynı zamanda birilerini de götürmeyi başardı ki bu büyük bir başarı bence. İlk GYM'in birinci denemesinde Surskit, ikinci GYM Ash'in biraz akılsızlığı kayaya kuş türü kullanması yüzünden olmadı derece, üçüncü GYM Machoke, dördüncü GYM Jumpluff, beşinci GYM'de yer almadı, altıncı GYM'de de Sylveon. Gayet iyi istatistiklere sahip bence. Tek eksiği animatörler hiçbir zaman ona son noktayı koydurtmadılar. Zaten Kalos'ta GYM savaşları dışında çok önemli maçlar olmadı ama ek başarılarından da bahsedelim Talonflame'in. Hatırladığım hatrı sayılı kazanımları; vakti zamanında evrimi Talonflame'i yenmesi, Charmeleon'u yenmesi, efsanevi Moltres'le savaşı... Başka aklıma da gelmiyor açıkçası. Kaybettikleri de dahil olabilir unuttuğum varsa hatırlatın yani. Mesela Moltres'e karşı kaybetmişti dahil ettim ben saydığım savaşlara. Ama iyi de mücadele vermişti Moltres'e karşı. Sonuçta efsanevi kavramı animede çok büyütülen bir şey. Bu Pokémon da Charizard gibi vadide eğitim yapamadığı ve savaştığı efsanviye karşı tür avantajına sahip olamadığı için bu çıktı ortaya.

Demem o ki; Talonflame, şimdilik Frogadier'le birlikte Ash'in en iyi istatistiklere sahip Pokémon'u bana göre. Noibat'a gelirsek henüz en ufak savaşını göremedik yanılmıyorsam. Tabi beklentimi çok yüksek tutmuyorum ama bir Noivern'i görelim, erken konuşmayalım bence...