Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(28-03-2016, 06:35 PM)teketektr123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Spoiler:
Ash'nin artık 4 uçan pokemonu oldu. Bunlar: Talonflame(Fiarrow), Noivern(Onvern), Hawlucha(Luchabull) ve   ve kanatlı Greninja(Gekkoga).


Kanatlı ? O.o
@teketektr123 kanatlı ? O.o
Harbi ya özledim Ash'in Pokemon'larını keşke en az 1 bölüm dahi de olsa,onları gösteren bir özel bölüm olsa çok iyi olurdu.Ne yaptıklarını,nasıl olduklarını,kim kiminle kanka oldu,ne gibi şeylerle uğraşıyorlar ve antrenman yapıyorlar mı yani hepsini bir bölümde görsek ne güzel olurdu gerçi hepsi 1 bölüme sığmazdı en az 2-3 bölüm olurdu biz de seve seve izlerdik :)
(28-03-2016, 07:00 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Harbi ya özledim Ash'in Pokemon'larını keşke en az 1 bölüm dahi de olsa,onları gösteren bir özel bölüm olsa çok iyi olurdu.Ne yaptıklarını,nasıl olduklarını,kim kiminle kanka oldu,ne gibi şeylerle uğraşıyorlar ve antrenman yapıyorlar mı yani hepsini bir bölümde görsek ne güzel olurdu gerçi hepsi 1 bölüme sığmazdı en az 2-3 bölüm olurdu biz de seve seve izlerdik :)

Katılıyorum...
Ash hoenndeyken böyle bir bölüm vardı...
Ayrıca goodra Ashe döndüğünde goodrayı seven wooperda ashin pokemonu olsun goodra onu bayleef e alıştırıp kalosta Ashe tekrar katılsın...
Bende merak ediyorum kalos liginde Ash profesör Oak'tan eski pokemonlarını çağırıp sinnohta olduğu gibi karma bir takım yapar mı diye. sceptile ve charizard sawyer ile alain durumundan dönmez ama infarnape, krokadile veya snorlaxı görmek harika olurdu ki bence ligde maça çıkma şansını bulabilirler =)
Aslında Sceptile vs sceptile ya da charizard y vs charizard x de çok hoş olabilirdi.
XY ve XY&Z bazı tabuları yıkan bir seri ve yıkmaya devam ediyor. Ben Ash'in eskileri kullanacağını/kullanması gerektiğini düşünüyorum. Hem Hoenn remake hem de Pokémonun 20. Yılı adına eskileri göreceğizdir. 10. Yılda Battle Frontier'da Brandon'a karşı Bulbasaur, Squirtle ve Charizard'ı çağırmıştı. 20. Yıl için de eskileri görmemiz hoş olur. Ayrıca birilerinde Charizard, Sceptile vb. olması Ash'in kendininkileri çağırmasına engel değil. Örneğin aynı bölümde 3 Greninja gördük bu seride veya XY boyunca 3 ayrı Sylveon, 2 ayrı Delphox ve Braixen gördük. Siebold ve Tierno'da Blastoise gördük. Bunlar aklıma gelen örnekler. 
Evet aynı pokemonun farklı eğitmenlerde olması çok rastlanmış bir durum bakalım gelecek bölümler ne gösterir :D inşallah tüm kadroyu görebiliriz ön eleme maçlarından finale kadar. =)
Belki de bundan sonraki seri sırf eskileri izleriz. Tüm pokémonlarla vakit geçirecektir. Bi Elit Dörtlü falan olabilir. Onun dışında tüm pokémonlarla zaman geçirmesi bencede ziyadesiyle güzel ve özel olur. Lig maçlarından önce Sceptile'i bilmem ama kesinlikle Charizard'ı çağırmalı. Çağırsın hatta, savaştığını görelim.
Ashin Charizardını goreyim yeter bana xd