Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(29-01-2016, 01:09 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Niye 2-2 olmasın da 3-3 olsun anlamadım? 

 Belki 3-3 tür de fragman göstermemiştir.O ihtimal için konuşuyoruz ;) 2şerse şayet olay belli zaten.

Bence Onbatto Akurobatto ile açılış yapar Ash.Sawyer'a ilk eli verip hafiften heyecan katabilirler.Ama ardından Pikachu Honedge'i, Greninja da Sceptile'ı gömer.
@Firebender Fragmana göre ise dediğin gibi olur. Ash Noibat seçerse de Sawyer'ın Shelgon'u (evrimleşmiştir artık) ile çarpışır herhalde. Bu da gelecekteki Noivern ve Salamence rekabeti demek.
Önümüzdeki hafta güzel olacak gibi baya bir kapışma göreceğiz ve kırılma anlarını izleyeceğiz. Ancak beni endişelendiren olay ise Greninja ve Ash arasında bir sorunun başlayacak olması, kırgınlık, güven sorunu gibi bir şey de olabilir, Greninja form değişikliği yaptığında Ash'e zarar verdiğini anlayıp o forma bürünmekten vazgeçmeyi istiyor da olabilir, hatta belkide Alain'in mega charizard x'i blast burn yapınca Ash komaya girer ya da ağır yaralanır, Greninja da çok üzülür, bunlar benim form değişikliği heyecanım yüzünden oldu, Ash benim yüzümden bu halde deyip hem özgüvenini yitirir hem form değişikliği yapmaktan vazgeçer hem de Ash ile aralarında bağ ve güven sarsılır. Kısacası kötü bölümlerin habercisi olacak bu bölüm :(
(28-01-2016, 09:43 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in Sawyer'i ezmesi bana DP serisinde Paul'un Ash'i ezmesini hatırlatıyor. Ligde Sawyer Sceptile ile Ash'i ezerse hiç şaşırmam.

Ben de böyle bir şey düşündüm ama bunu Ash'e yaşatmazlar. Şöyle olur belki, 6vs6 olur Sawyer bam güm Ash'in pokemonlarını alır en sona Greninja kalır, Greninja şov yapar aşırı bir hasar alır ama yıkılmaz ve Electivire vs Infernape gibi bir son olur ancak Ash kazanır. :) 
Bundan sonraki bölüm Pokémon Merkezi'nde geçer bence. Malum Ash ve Greninja kolay kalkamazlar. Zaten Roket vs Flare sonraki bölümün teması. Ama Bonnie'ye de helal olsun, Ash orada toparlanmaya çalışacak, bizimki gidecek, Puni-chan'ına şarkı söyleyecek. Bu kızın tavırları değişti bir son zamanlarda, Puni-chan buna yaramadı. -_- #SendenBeklemezdikBonnie

Blast Burn bitirici hamle olmaz kalkan yıkılır sadece.
Bence de,suyun buharlaşması için derecenin bayağı yüksek olması lazım.

Bu arada bunu emoticon yapalım bence :D

#SendenBeklemezdikBonnie 
[Resim: qPDWZq.jpg]
Sawyer ya olayı çözdü ya da Ash-Greninja formu hakkında bilgisi var.Fragmanda gattai shimashita (gattai suru: birleşmek, tek vücut olmak) diyor.Ash de diyor wakaranai: anlamadım hiçbir şey.

Bu arada şu sahne mükemmel ya yıllardır Ash'ten görmek istediğimiz şeyler:

[Resim: tumblr_o1o3f1o2qC1tf388eo1_540.gif] Prettiness
Tsubasa ve Top ilişkisi = Greninja ve Sceptile ilşkisi denklemini açıklamş o sahne :D
O sahne biraz fazla kaçmış. Paul bile yapmadı o kadarını -_-

Ash bir bölümde hem Sawyer hem Alain'i yenerse fazla olur. O yüzden TMNK yorgun deyip yenilmesini öyle açıklayabilirler. Belki de TMNK formu çok enerji harcadığı için uzun süre kullanılınca geri tepiyor falan =T
Sawyer sayesinde mi anlayacak Ash bu form olayını :D