Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ben ateş pokémonuna pokémon demem Flamethrower öğrenmedikçe! Sky Battle'daki Talonflame kullanmıştı gayet de güzel yakışıyordu. Bence kesin öğrenmeli. Flare Blitz de çok fazla kaçar artık. O yüzden Flamethrower yeterli olur. Flame Charge, Flamethrower ve Flame Body ile Ash'in ateş gücünü kapatır bence. Hava gücü yeterli zaten 3 tane uçan pokémonu var. Ayrıca ateş pokémonları hep önemli roller oynadı. Talonflame bunu karşılayacak kapasitede ve böylece harcanmamış da olur.Hazır MoveSet'lerden konu açılmışken diğer pokémonları da inceleyelim. Bana en çok dokunan Hawlucha. MoveSet'i biraz daha iyileştirilebilir. High Jump Kick çok riskli olduğu için ben pek istemiyorum. karate Chop da çok zayıf kalıyor. X-Scissor ve imza hareketi Flying Press kalsın. Smackdown&Raw izlerken kafa atmalar hep hoşuma giderdi. Zen Headbutt veya Iron Head öğrenmesini isterim. Hem tür çeşitliliği de sağlanmış olur. Bunlar dışında tür Punchlarından birini de öğrenebilir.
Bence Ash'e verilmemeli artık bir yaprak pokemonu.Sceptile dışındaki hiçbiri bugüne kadar ilgimi çekmedi.Torterra avantajlı olduğu pokelerden dayak yedi.Ve çok yavaşlardı.Snivy kaldı öylece.Bence Ash'e hayalet ve buz tipi verilmeli belki toprak tipide olabilir.Ama yaprak vermesinler artık.
Fake, photoshop gibi duruyor ama yine de paylaşmak istedim :D Özellikle resimler arasında sağ üst köşedeki shop gibi duruyor.

Spoiler:
[Resim: tumblr_nwg3beVypn1u4f4cgo1_1280.jpg]

Hawluhca için de;
X-Scissor
Focus Blast/ Brick Break
Sky Attack/ Sky Drop
Flying Press olabilir.

Ayrıca IzzyMemo o Talonflame Flamethrower değil Fire Blast biliyordu. Flare Blitz yerine Flamethrower da olabilir tabi. Steel Wing de kalsın. Brave Bird de iyi. Son saldırı Flame Charge'ı iyi kullanıyor aslında ama Roost gibi can toplayıcı bir saldırı da fena olmaz. 
Serena'nın suradındaki ifade çok komik.

Hawluhca için;
X-Scissor
High Jump kick
Flying Press
Gust


Focus blast sürekli kaçıyor animede ve oyunda. En azından benim için. Sırf bu yüzden victini tutuyorum takımda.vurma ihtimalini 1.1 ile çarpıyor.%90lık saldırı bu sefer %99 olup yine kaçıyor o ayrı.
Yakın mesafe saldırısı olmasın da ne olursa olsun diyorum artık. Focus Blast hakkında yorumu haklı Victini8989'un. Ayrıca animede Korrina'nın Machoke'u kullanırken çok havalıydı (isabet etmedi ama). Tierno'nun Raichu'su ise daha basit kullandı o saldırıyı.
@_Erdi_ Bence de fake bu foto çünkü Serena daha çok cocuksu çıkmış bir imzandakine bak bide Serenaya :)
Ash'in diğer pokelerinin de geleceğini düşünüyorum.Eğer gelirse çok güzel olur.Hepsi 6.nesil hareketlerinden öğrenebilir.Ayrıca elindeki pokelerinin de değişik saldırılar öğrenmesini istiyorum.

Pikachu= thunderbolt - ıron tail - brick break - quick attack

Greninja= water shuriken- dark pulse - aerial ace - night slash

Hawlucha =Karate chop - flying press - rock tomb- steel wing

Talonflame= Brave bird- steel wing - flame charge - solar beam

Noivern= Boomburst - draco meteor - steel wing - dragon tail ( dragon claw ) şimdilik böyle =) daha fazla hareket öğrenirlerse daha iyi olur tabi :chipachipa:
Greninja, Gengar yada Alakazam'dan şamar yerse ne gülerim ama. :D
Bu gün bölümden çok trailer'ı bekliyorum  :chipachipa: 
@tigerman Ben de :D