Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Normalde ben asla takıntı yapmam ancak işte liglerden açılınca konu bende bazı fikirlerimi söyledim yoksa animeye asla lafım yok çok seviyorum sonsuza kadar devam etsin izlerim asla sıkılmam :)
(28-02-2016, 08:00 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tobias'a Arceus verdiler diyelim o zaman nasıl Cynthia'ya yenildi? Maçı görmedik ama Cynthia, Unova bölgesine Sinnoh bölgesi şampiyonu olarak geldi.

Konuya gelecek olursa umarım ligde sırf Ash'i elemek için Tobias tarzlı rakip çıkarmazlar. En azından Cameron yada Tyson gibi bir tipe yenilmesin en azından.

Tobias yenilmez değildi,Ash tarafından yenilemezdi. XD XD XD
beyler ve bayanlar Anime sohbet konusunu iyice Lucario overrated mıdır, değil midir konusuna çevirdiniz.

Gelmişken söyleyeyim hadi ben de. Evet, Lucario gereksiz şişirilen bir Pokemon'dur ancak bunun tek örneği Lucario değildir.
(10-10-2015, 03:11 PM)Black_Prince Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana göre Ashde mega evrim kullanıcak potensiyel yok  Shrug

Sawyer kullanabiliyorsa Ash'de kullanabilir bence.
Yazarlar niyeyse Ash'e pokemon verirken bazı prensiplerden asla taviz vermiyorlar:
1.Ash mutlaka satrter yakalamak zorunda .
2.Ash psişik,çelik,hayalet türü pokemon kullanamaz,yakalayamaz,yakalatmayız...
3.Ash pikachudan sonra taşla evrim geçiren bir pokemon daha yakalamamalı,ne gereği var.
4.Ash'e eeveelutionlar,absol,arcanine,ninetales,lucario,mienshao,zoroark,gardevoir gibi asil duruşlu pokemonlar vermek yasaktır.
5.Ash kuşsuz olmaz.
6.Heracross'tan sonra artık Ash'in yüksek seviyelerde güçlü bir pokemon yakalamasına gerke yok,illa ki daha küçücükken yakalayacak.Öyle yabani salamence,spiritomb,metagross,steelix,aggron falan yakalamak animeyi bitirir,oyun satışları dibe vurur.
Veee bence 6.nesil ile beraber gelen yeni prensibimiz
7.Mega mı ne megası...Biz ona Ash-greninja verdik,nankörlük etmeyin.
(28-02-2016, 06:26 PM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gelmişken söyleyeyim hadi ben de. Evet, Lucario gereksiz şişirilen bir Pokemon'dur ancak bunun tek örneği Lucario değildir.
Anlatmaya çalıştığım nokta süper dedin ;)
Sohbeti yeni okudum Lucario gömülmüş tamam yorumlarda katıldığım yerlerde var. Ancak çizmeli Meowth unutulmamalı en nefret ettiğim üç pokemondan biridir umuyorum Ash ligi kazanacak ve diğer seride şampiyonlar liginde Tyson ile kapışır. Tobias'tan çok Tyson ve kedisinden intikam almasını istiyorum. :D
Lucario'nun Ash'in üç pokemonunu yenmesi normaldi. Snivy Riolu'yu yenecekti ama Riolu evrim geçirdi. Animede evrim geçiren pokemon tüm enerjisini geri topluyor. Normal olmayan Ash'in beş pokemonlu Cameron'a elenmesiydi. O elenmeden sonra Ash'in ne yapıyorum ben deyip depresyona girmesini bekledim ama olmadı.

Lucario'nun göze batılacak şekilde reklamı yapılmış olabilir ama dikkat çekmesinin nedeni biraz da yeni bir pokemon olması. 4. nesilde tanıtıldı , 5. nesilde bir rakibe verildi. 6. nesilde bir de Mega çıkınca yine gösterilmiş oldu. Bir iki yıl sonra bu kadar üstünde durulacağını sanmıyorum. 
Arkadaşlar pidgeot ne zaman dönecek bilen varmı butterfree evlendi gitti o dönmeyebilir ama pidgeot dönecekti diye biliyorum. 16. sezonun jeneriğinde izlediğim kadarıyla primeape ve squirtle bile dönmüş gliscor zaten paul maçında döndü, charizard ashin yanına sık sık geldi, ama pidgeot kayıp ve ashin yakaladığı 2. pokemon asıl harcanan o bence...

(28-02-2016, 12:57 PM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(28-02-2016, 12:52 PM)galaxymercury14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]lucario meselesi benimde dikkatimi çekti ama gördüğüm lucariolar arasında e güçlüsü meylinin lucariosu, cameronun lucariosu ve demir adadaki adamın lucariosu, hatta erdinin profil resmi

Ben Korrina'nınkini de gayet güçlü buluyorum.

ben erdinin resimdeki lucarioyu güçlü buluyorum 2. olarak meylinin 3. olarakta cameronun

(28-02-2016, 01:13 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lucario ilk çıktığından bu yana çok fazla abartılan bir Pokemon yani ben bütün Pokemon'ları çok seviyorum ayrım da yapmıyorum nefret de etmiyorum ama bu Lucario davasının çok abartıldığını düşünüyorum ne zamandır yazmak istiyordum bir türlü fırsatım olmamıştı kısmet bugüneymiş.Şimdi Maylene'in Lucario'su ile Ash berabere kaldı öyle aldı rozeti sonra Cameron'ın Lucario'suna değinmek bile istemiyorum çünkü beni en çok sinir eden Lucario idi sonra sırf Korrina'nın Lucario'suna 5 bölüm yaptılar ne özelliği varsa bu Lucario'nun ve aynı zamanda Lucario'ya ait bir de film var 8.film yani bu Lucario davasını daha ne kadar uzatacaklar çok merak ediyorum hayır bir de Lucario sanki tek atmak önüne geleni dövmek pataklamak yenmek için yaratılmış bir Pokemon gibi öyle bir şişirildi ki sanki Lucario utanmasa Arceus'a tek atacak neyse bunlar benim Lucario hakkında ki görüşlerim katılabilirsiniz de katılmayabilirsiniz de ama ben uzun lafın kısası bu Lucario'nun çok şişirildiğini düşünüyorum en güzel örneği de Cameron.

bana çok sempatik geliyor hem lucario hemde riolu ashe riolu vermelerini bir süre sonrada lucarioya evrimleşmesini isterdim...

(28-02-2016, 01:19 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lucario'nun abartilmasinin tek nedeni ciziminin çok iyi yapılmış olması 700 kusur Pokemon'un içinde en dikkat çeken  Pokemonlardan biri üstüne üstlük birde dovuscu tipi olduğu için üstünde çok duruyolar

sana katılıyorum.

(28-02-2016, 01:25 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(28-02-2016, 01:19 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lucario'nun abartilmasinin tek nedeni ciziminin çok iyi yapılmış olması 800 kusur Pokemon'un içinde en dikkat çeken  Pokemonlardan biri üstüne üstlük birde dovuscu tipi olduğu için üstünde çok duruyolar

Olabilir ona bir şey demiyorum isterse her bölüm Lucario çıksın ama abartılmasın hem ona gelene kadar ilk 3 nesil de ne efsane ne karizma Pokemon'lar vardı hepsini bir anda silip attılar sırf bu Lucario için yani yeteri kadar gösterildiğini düşünüyorum bu Pokemon'un uzunca bir süre görmesek güzel olur.

Not:721 tane Pokemon var ve bir de yeni çıkan Magearna var.

bence ashede versinler bir tane ama önce riolu olarak versinler sonra evrimleşsin.

(28-02-2016, 01:39 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Vay be, ne öfke patlaması imiş böyle. Daha varsa içinde bir şeyler, dök istersen hazır açılmışken konusu.

Riolu'nun/Lucario'nun Ash'in 3 Pokémon'u yenerken aşırı zevk aldığımdan bahsetmiş miydim? :D

Şimdi şöyle bir şey var; oyun dünyası ile animeyi karıştırıyorsunuz. Oyun dünyasında Pikachu vasıfsız elemanın teki, Arceus öyle kafasına göre tür değiştiremez, Lucario da o kadar uber değil. Ancak anime... İstediğini şişirebilir ve buna karışamayız. Latios'u yenen, Snivy'ye yenilen Pikachu olduğu gibi Pikachu'yu yenen ve Pikachu'ya yenilen Lucario da olur. Animede istenildiği gibi şişirilebilir Pokémonlar (özellikle Arceus'tan çok iyi biliyoruz bunu) kriter ise fanların sevgisi ama genel olarak yapımcıların isteği (Blaziken, Charizard, Mewtwo, Greninja, Arceus, Lucario... Bu liste uzar da uzar) sanırım özel olarak antipatin var Lucario'ya. Tipini beğenmemiş olabilirsin XP eminim charizard'ın da şişirildiğini düşünenler vardır (efsane yenmesi, iki mega evrim torpili, 2013'ten -Unova sonu ile X/Y- zamanından beri üç Charizard görmüş olmamız ve Ash'in Pikachu'dan sonra en öndeki Pokemonu, pokemonun da pikachudan sonraki en büyük maskotu vs) ama tipini herkes seviyor ve anime Ash sayesinde bize çok iyi tanıttı onu. Tabii kişisel zevkler olduğu için buna karışmıyoruz ve ben de öyle yapmaya çalışıyorum ;D ama 722 Pokemon içerisinden tek Lucario öndeymiş gibi de davranmayalım. Pokemon'da önce Pikachu, sonra Charizard diye bir şey var.

Şişirilme olayına katılıyorum ama bu Lucario'ya özgü değil.

Sana hak veriyorum üçünüde yenmesindede borçlu olduğu iki özel hamle var 1. çember atış, 2. özenti bu ikisi olmasa kazanamazdı...

(28-02-2016, 01:56 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pikachuyu katmayalım işe.Oyunu da.Mangayı bile.Hatta pokemon origins , filmler ve özel bölümleri de.İşin içinden çıkılmıyor.

Lucario özellikle mega Lucario güçlüdür. Ve filmle tanıtılan bir pokemon olduğu için sabırsızlıkla beklenmiş ve sevgiyle büyütülüp evirilmiş falan filan. Ama daha önce kullandım mı hayır. Planım var mı hala hayır. Peki burada ne ben burada ne yapıyorum , bilmiyorum.Bu gereksiz yorumu niye uzatıyorum, farkında değilim.

bence normal lucario daha güçlü e azından kendini kaybetmiyor ve bana mısır tanrısı anubisi anımsatıyor...

(28-02-2016, 02:00 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lucario önde zaten ama tek o önde değil ve nedeni anlattım. Ayrıca Profesörden yeni alınmış Snivy'nin bir Iron Tail ile gitmesi gerek. Çok örnek var Pikachu ile ilgili. Sayısız hem de. İlk aklıma geleni söyledim. Latios'u yenen bir Pokemon'un basit bir Lucario'ya yenilmesini öne atayım o zaman. Tek şişen Lucario değil demek istediğim Pikachu'nun Latios'u ve Regice'ı vs yenmesi de şişme oluyor. Charizard, Blaziken, Arceus, Mewtwo, Dragonite, Sceptile, Lucario, Greninja anime için çok değerli Pokémonlar ve bu yüzden sık sık karşımıza çıkıyorlar. Kah yeniyorlar kah yeniliyorlar orası ayrı tabii

snivy yenemedi belki ama ligdeki tek maçla pikachu serperior u yendi...

(28-02-2016, 02:32 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(28-02-2016, 02:00 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lucario önde zaten ama tek o önde değil ve nedeni anlattım. Ayrıca Profesörden yeni alınmış Snivy'nin bir Iron Tail ile gitmesi gerek. Çok örnek var Pikachu ile ilgili. Sayısız hem de. İlk aklıma geleni söyledim. Latios'u yenen bir Pokemon'un basit bir Lucario'ya yenilmesini öne atayım o zaman. Tek şişen Lucario değil demek istediğim Pikachu'nun Latios'u ve Regice'ı vs yenmesi de şişme oluyor. Charizard, Blaziken, Arceus, Mewtwo, Dragonite, Sceptile, Lucario, Greninja anime için çok değerli Pokémonlar ve bu yüzden sık sık karşımıza çıkıyorlar. Kah yeniyorlar kah yeniliyorlar orası ayrı tabii

Yok ben diyorum ki Pikachu'nun yenilmesi Zekrom yüzündendi elektriği emilince bitkin düştü ondan kaybetti zaten ben o olayı hiç takıntı yapmadım çünkü Zekrom yüzünden oldu ve kaybetti ondan diyorum Pikachu'dan örnek verecekseniz başka bir yerden verin diye.Şişirilme olayından bahsedeyim örnek olarak Cameron'ı verdim hem Lucario'nun 3 Pokemon'u yenmesi hem de Cameron'ın 5 Pokemon ile tur atlamasıydı olay konu taaa orada başladı buralara geldi.

Zekrom ondan wolt tackle yi alıp elektrik ball' ı verdi...

(28-02-2016, 04:41 PM)poison heal gliscor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(28-02-2016, 08:00 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tobias'a Arceus verdiler diyelim o zaman nasıl Cynthia'ya yenildi? Maçı görmedik ama Cynthia, Unova bölgesine Sinnoh bölgesi şampiyonu olarak geldi.

Konuya gelecek olursa umarım ligde sırf Ash'i elemek için Tobias tarzlı rakip çıkarmazlar. En azından Cameron yada Tyson gibi bir tipe yenilmesin en azından.

Tobias yenilmez değildi,Ash tarafından yenilemezdi. XD  XD  XD

evet cynthia yenmiştir bence onu

(28-02-2016, 07:31 PM)frkyzgc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10-10-2015, 03:11 PM)Black_Prince Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana göre Ashde mega evrim kullanıcak potensiyel yok  Shrug

Sawyer kullanabiliyorsa Ash'de kullanabilir bence.

ashin ihtiyacı yok bence vermeselerde olur ben hep diyorum öncelikle şu çimen tipini versinler yeni nesilden

(28-02-2016, 08:37 PM)poison heal gliscor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yazarlar niyeyse Ash'e pokemon verirken bazı prensiplerden asla taviz vermiyorlar:
1.Ash mutlaka satrter yakalamak zorunda .
2.Ash psişik,çelik,hayalet türü pokemon kullanamaz,yakalayamaz,yakalatmayız...
3.Ash pikachudan sonra taşla evrim geçiren bir pokemon daha yakalamamalı,ne gereği var.
4.Ash'e eeveelutionlar,absol,arcanine,ninetales,lucario,mienshao,zoroark,gardevoir gibi asil duruşlu pokemonlar vermek yasaktır.
5.Ash kuşsuz olmaz.
6.Heracross'tan sonra artık Ash'in yüksek  seviyelerde güçlü bir pokemon yakalamasına gerke yok,illa ki daha küçücükken yakalayacak.Öyle yabani salamence,spiritomb,metagross,steelix,aggron falan yakalamak animeyi bitirir,oyun satışları dibe vurur.
   Veee bence 6.nesil ile beraber gelen yeni prensibimiz
7.Mega mı ne megası...Biz ona Ash-greninja verdik,nankörlük etmeyin.

1 yakalayamadı çünkü şu anda çimen tipi yok
2 orası belli olmaz ejderha ipide bana imkansız gibi geliorken gible yakaladı
3 ilerde yakalar bence
4 o kadar emin olma daha yolun başındayız
5 orası doğru
6 evet
7 bencede gerek yok

(28-02-2016, 11:45 PM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sohbeti yeni okudum Lucario gömülmüş tamam yorumlarda katıldığım yerlerde var. Ancak çizmeli Meowth unutulmamalı en nefret ettiğim üç pokemondan biridir umuyorum Ash ligi kazanacak ve diğer seride şampiyonlar liginde Tyson ile kapışır. Tobias'tan çok Tyson ve kedisinden intikam almasını istiyorum. :D

aynen yıldırım oku saçma oldu ve pikachuyu yenmeside öyle saçma bence o daha fazla abartıldı.

(28-02-2016, 11:53 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lucario'nun Ash'in üç pokemonunu yenmesi normaldi. Snivy Riolu'yu yenecekti ama Riolu evrim geçirdi. Animede evrim geçiren pokemon tüm enerjisini geri topluyor. Normal olmayan Ash'in beş pokemonlu Cameron'a elenmesiydi. O elenmeden sonra Ash'in ne yapıyorum ben deyip depresyona girmesini bekledim ama olmadı.

Lucario'nun göze batılacak şekilde reklamı yapılmış olabilir ama dikkat çekmesinin nedeni biraz da yeni bir pokemon olması. 4. nesilde tanıtıldı , 5. nesilde bir rakibe verildi. 6. nesilde bir de Mega çıkınca yine gösterilmiş oldu. Bir iki yıl sonra bu kadar üstünde durulacağını sanmıyorum. 

ben giblenin üstünde durulmasını istiyorum ashin giblesi önce gabite sonrada garchompa evrimleşmeli
Korrina ve Lucario'su mu? XY&Z ve Flare olaylarında beklediğim karakterlerden ikili.
En eğlendiğim giflerden;
[Resim: tumblr_n6cj3pl3gw1rpn9eno1_500.gif]

Lucario konusu nereden cereyan etti bu arada? Bayağıdır konuşulmamıştı, şuanda önümüzde bir daha Lucario görecekmişiz gibi gözükmüyor. Hani XY&Z Animeden nasıl getirdik muhabbeti Lucario'ya onu merak ettim XD Rahatsızlık duyanlar varsa haklılar yani :D  Ben muhabbetin başını bilmeden direkt daldım öyle sanırım :D