Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Zygarde %50 vs Mega Charizard X

[Resim: aMWVX7.jpg]
(18-12-2015, 01:24 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada sceptile mega evrilmeden bir maç daha olacak galiba. Sonra ona da yeniliriz. leaf storm,blade vs yine cut =T 

Fragmana Sceptile'ın ölüm anını koymuşlar bence :D Ash-Greninja Aerial Ace ile dalıyor.Mega Sceptile olunca yener artık.

(18-12-2015, 12:21 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mega Evo. Act 1'den 4'e kadar değişmeyen Charizard'ın move seti animede görüleceği zaman değişiyor. Thunder Punch ne yahu? :D Senaristlerin kafa pırıl pırıl. Neyse Greninja o su kalkanıyla çok şey yapacak. Boşa değil o.

Ash'e garezleri var :D 

O su örtüsünün bir sebebi de Ash'in ve diğerlerinin olayı anlamaması için sanırım.Yeni form tam olarak seçilemiyor suyun arkasından.Bir de ne hikmetse sırtındaki shuriken eksik.
@Firebender Opening'de Mega Sceptile vs Ash-Greninja sahnesine baktım da Greninja'nın etrafındaki su dalgası elinde toplanıyor. Neredeyse boyu kadar bir Water Shuriken'e dönüştürüp fırlatıyor. Etrafındaki su dalgası kayboluyor sonra. Ayrıca o sırtındaki Shuriken de tam belli değil. Bir var bir yok.
21 Ocak - XY&Z011 - Noibat and Floette! An Encounter in the Wind!! 

Şuanda merakla şu bölümü beklemeye başladım. İçim kıpır kıpır oldu. 1 Ay var daha. Noibat'ı epeydir görmüyoruz. Unuttuldu. Acaba evrim mi verecekler, saldırı biçimlerini mi gösterecekler. Belki de hiç umulmadık anda Ash'e bir peri tipi olan Floette mi vereceklerdir. Merakla bekliyorum.
Savaşacak olsalar vs diyorlar. Saklamıyorlar. Noivern vs Floette olurdu ismi. Bence arkadaş olacaklar. Umudum yok ama yakalamasını isterdim. Animede pokemonun isteğiyle taş yardımıyla evrilmesi hep hoşuma gitmiştir. Yılbaşı özelde ip ucu verirler belki.
Rüzgar ile alakalı bir bölüm olacak anlaşılan. Noibat'ın uçma yeteneği iyi şimdi eskiye göre. Çok kötü bir hava koşulunda (zor bir anda) ya da Floette'nin zor bir anında evrimleşebilir. Güçlü bir Uçan Tip hamlesi de öğrenebilir. Kısa zamanda evrilmesi iyi olur mu olmaz mı diye düşündüm. Bence iyi olur. Ash'in takımında şimdiden güç dengesi tam olur ve yeni hamleler öğrenmesi için de çok faydalı olur. Karakteri zorlu bir tip olursa o ayrı tabi. 
Bir bakmışız Noivern'e evrimleşiyor ama Ash Noivern'i Floette'nin yanına bırakıyor :D
Sıradaki bölümde gust öğrenir bence noibat. Sonra Echoed Voice öğretirler ona . Ardından mart ayında evrilip dragon pulse veya Boomburst öğrenir. Bunlardan biri Draco Meteor ile yer değişir.

Sonrasında gelsin lig maçları.

Evrimleşip orada kalması beni daha mutlu eder. -_-
GYM maçında evrim geçirir diye düşünüyorum ben. Bir de evrim olacaksa genelde bölüm ismi spoiler içeriyor ve bizim bundan çok çok önce haberimiz oluyor. Noivern olacağını biliyoruz da üç bölüm sonra olacaksa bunu önceden öğrenirdik.

Ash'in ilerleyen bölümlerde Noibat'ı daha çok kullanacağını ve Noibat'ın yeni hamleler de öğrenerek kendisini geliştireceğini düşünüyorum. Şimdiye kadarki olan zamanda Ash'in gizli Exp. Share'ı sayesinde level-up yaşadı XP Bundan sonrasında eminim ki açılacaktır. Artık bebeklikten de çıkar herhalde. Tabi Floette'li bölümde duygusallığı ön planda olacaktır Phanpy-Cleffa dostluğu gibi bir şey olabilir.

Noibat evrimi ise GYM'de olsa mükemmel olur. Ashinja'nın son GYM'de kullanılmasını istemem. Hatta mümkünse son GYM'in yıldızları Hawlucha, Noibat olsun. Talonflame'in de yer almasını çok isterim ama Ash 6 GYM kullandı bu Pokémon'u. Gerçi Pikachu göreceğimize Talonflame görmeyi tercih ederim ama bilemedim de yani. Talonflame yıldız şovunu Frogadier ile ortaklaşarak 7. GYM'de yaptı. Yine de hala pasif kaldığını düşünüyorum. Son GYM Hawlucha, Noibat, Talonflame kadrosuyla olsa tadından yenmez doğrusu. Hoenn usulü beşe beş bir maç da olabilir. (İlk raund ikili, daha sonradan saha değişimiyle beraber tekli maçlar -üç tane-)
Haftaya kullanacak noibatı. Bence yeterince zafer izleyip exp aldı. -_-