Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
XY&Z 31'de Pancham gözükeceğini biliyoruz. Ama Serena daha ne ara tam bir eğitmen oldu da Ash gibi elindekileri dağıtmata başladı!? Ancak serbest bırakırsa Pancham'ı, performerlığı bırakacağına ve yeni bölgeye geleceğine kesin gözüyle bakarım. Pancham demek Serena ile ortak Showcase hayali olan bir pokemon demek. Belki de Serena'ya yeni bir yol çizmek için bu adımı atarlar.

Neyse, kesin olmayan bir bilgiye bayağı kafa yordum galiba :D kesin olacağı duyurulursa daha çok şey yazarım artık :D
(25-05-2016, 09:38 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kesin olmamakla birlikte şunlar var  Vsag_vsag

XY&Z31 - Parting with Serena! The Pancham Village!!
XY&Z33 - Siege on Lumiose City! Team Flare Attacks!! (Part 1)
Yine kesin olmamakla birlikte...

XY&32 - Fierce Fight at the Lysandre Labs! Mega Charizard VS Mega Gyarados!
(25-05-2016, 02:11 AM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence Kalos ekibi ayrıldığında duygusallık olmalı ,hüzün dolu vedalar güzel oluyor.DP'de ağlamıştım,BW'de duygusal sahne yoktu o yüzden ağlamadım.Clemont kalsaydı ya onun icat yaparken patlaması çok komik hihihi ^_^

ben de sinnoh ligi biterken çok hüzünlenmiştim benim için her şeyiyle efsanedir gerçi bu lig de fena değil
Ash'in wulfric ile yapmış olduğu ilk maç 3 vs 3 müydü yoksa 3 vs 2 miydi avalugg'dan dolayı pek anlayamadım 3 pokemonu yenince :D
O kadar pokemon varken neden bergmite anlatsanıza biraz -_- Gerçi o kadar da buz tipi pokemon yok ama birazcık abartı olmamış mı ? XP Ben burada diyorum Regice yenmiş pokemon kendisi karşısına tam evrilmemiş pokemon veriyorlar. Tamam daha evrilmemişken de fena diyemeyiz ama olsun. Avalugg'ı Talonflame yenecek muhtemelen . Hoş. Greninja'nın sırtındaki shiruken büyüyor ama çok abartmamak lazım. Sadece regular sized giant shiruken çıktı...

Spoilere girer mi bilmiyorum ama ligin yapılacağı bina mikemmel. Ben çok beğendim . =D Team Rocket'in işi zor o kadar insanı doyurmak ama çok fena para kazanacaklar @_@
@Victini8989 asıl can sıkıcı nokta pikachu yenilirse olur regice yendikten sonra
Spoiler:
Sawyer ve Alain temizleyecek Kanto starter rakiplerini galiba ligde. Kafam karıştı azcık. Arada 4/5 bölüm atlanmış sanırım kesinlerden. Yani önceden elimize kesin değil diye gelenler doğru olabilir.  -_-

Bakalım Charizardların maçıyla başlatıyorlar galiba. Mega Charizard Ash'in değil gibi bakıyor . Yani bu arada sıkıştırlarsa bence iki mega da sıkışır. Raichu ile savaşan da Ash olur  -_-


Açıklamalardan bir satır. Ash ligde 6vs6 maç yapması gereken bir noktaya gelir. Falan filan. Yani benim anladığın sadece bu nesilden yakaladıklarıyla savaşacak.

Ve Greninja lige fazla gelecek diyor aynı yer. Devamını çeviririm bilgilerin..

Lig spoileri. Bundan sonra bölüm bilgileri ve buralar spoiler dolacak dikkatli olmaya çalışacağım şahsen...
Oha şaka mı? Lig nasıl hemen başlıyor? Charizard? Alain lige mi katılıyor yoksa? Tierno vs. Sawyer mı görüceğiz? Ohaaa nasıl başlar bir anda ya...
Spoiler:
[quote pid='156110' dateline='1464422230']
Yeni Bölüm  Başlıkları! !

June 16th : XY&Z031 - "Heatbursts at the Ingenuity Festival!"

June 30th : XY&Z032 - "The Kalos League Begins! Mega Charizard Showdown: X VS Y!!"

July 2nd : XY&Z033 - "Mega Sceptile VS Raichu! I Received Some EXP!!"
[/quote]
Şu an her şey değişti... Team Flare olayları sonraya kaldı demek o tamam. Alain vs Ash ligde olacak anlaşılan ?

Ash veya Alain'i ilk turda harcarlar mı ? Sanmıyorum yani Trevor vs Alain , Sawyer vs Tierno olacak gibi. X vs Y ve Mega Sceptile maçları çok güzel olacak. Raichu'nun ön plana çıkma sebebi Mega Sceptile'ın Lighting Rod yeteneği olacak gibi. Blastoise'u da umarım görürüz. Ön elemeler puan toplamalı olsa çok iyi olurdu. Tierno erken harcanacak gibi geldi.

Bölümler güzel olacak gibi bence önce Sawyer sonra Alain'i eleyeceğiz . Bir yandan Alain finalde çıkar diyorum ama ligin Team Flare'den erken olması şampiyonluk ihtimali hiç bırakmadı gibi geldi bana.
Spoiler:
[Resim: tTnwArx.jpg]
[Resim: o6OIV9I.jpg]
[Resim: JTdgeYA.jpg]

Spoiler:
POKEMON FAN:




Super powerful opponents appear one after another at the Kalos League!

The Kalos League, where people battle powerful opponents that have all won their way through 8 Gyms, now begins! Who will Ash's opponents be!? Who will his rivals be!? Let us present the battles worth paying attention to!

We'll attack them with all our might!!




A massive gathering of mega evolved Pokémon!!
Mega Evolution is a mysterious force only the exceptional people that are emotionally connected to their Pokémon can use! The battles fought by the competitors that have mastered this power... are likely to be enormously fierce!!

Shota's Sceptile mega evolves as well!!
Shota gathered 8 badges before Ash, and won against him in battle once as well. His partner Sceptile is now able to mega evolve as well!
*Since its typing is Grass/Dragon, this increases the power of "Dragon Claw" as well!

There are other mega evolved Pokémon as well!!
There are other competitors with mega evolved Pokémon in addition to Alan and Shota! Which of them will Ash go up against...?
Mega Absol: Its speed and attack power serve as its weapons! Ayaka's partner!
Mega Garchomp: The partner of Louis, who also battled Alan once.




Aim for league victory!

"I will definitely win my way through!!"

What is Ash's strategies!?

No matter who he battles, Ash always has a firm attitude! As always, he pushes forward with all his might! His strategies for winning the league are none other than these:

Strategy 1: Ash Greninja guarantees victory!!
Ash Greninja can easily pin down the opponent, the limit of its super power being not yet known! Are there really no Pokémon out there that that win against it!?
*The giant "Water Shuriken" on its back roars for action!

Strategy 2: His 6th partner arrives!!
As Ash wins his way through the Kalos League, he reaches the point where he has to fight a 6-on-6 full battle. Ash currently has 5 Pokémon on hand. By adding one more Pokémon, his ultimate team is complete!


***Ve Sawyer'ın mega defteri var =D