Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şimdi ne mükemmel olurdu biliyor musunuz?
Serena Dragonair yakalamalı. Çok elegant duruyor. Serena'nın diğer pokemonu hep zıp-zıp hop-hop.

Dawn'ın Togekiss'i gibi.
Henüz görsel olarak hiç ipucu yokken o kesin bunu yakalar, şu bunu yakalar, bu kesin evrimleşmez diyemeyiz. Sadece olasılıklar konuşuluyor. Ancak postere bakılırsa Eevee var, Noivern var. İkisi de evrimleşmeyecek mi? Eevee'yi neden Sylveon olarak koymadılar postere de Noibat'ı Noivern olarak koydular? Kafa karıştırma ve yenilikler için. Yani başka pokémonlar yakalanabilir, evrimleşebilir. XY&Z çok farklı gidiyor-gidecek XY'ye göre. Bölüm sıralamasına baktığımda fillerler de bile önemli olayların olabilieceğini düşünüyorum. Zapdos, Dragonair falan diyoruz yani bunlar boş boş görünmeyecek. Binacle ve Buneary bile bir nedenle görünecek dediğim gibi. Animede evrim sahneleri arka arkaya bölümlerde oluyor bu seride. O yüzden (Sylveon'u biliyoruz onun dışında) yakalama ve evrim sahneleri yakın diyorum. Alain vs Ash sonrası da neler olur tam bilemiyorum ama büyük ihtimal Greninja triplere girer ve Ash diğer Pokémonlarıyla takılma ve maç ile antrenman yapacaktır. Bknz: Evrimleşirse Noivern ile uğraşacak. Hawlucha abilik yapıyordu ama şimdi iki katı büyüyecek ve Noivern'e kanka der en fazla. Drasna sahneye çıkarsa işte burada bir Mega Evrim ve maç görebiliriz ki onunla maç yapacak en büyük aday yine Noivern olur. Gelsin Draco Meteor veya Dragon Pulse.
(19-01-2016, 12:40 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Wartortle isterim ama Squirtle Wartortle rekabetini o kadar abarttılar ki Squirtle evrimleşirse bile süblimleşme gibi doğrudan Blastoise olur :D

Bu bilimsel benzetmeye bayıldım öncelikle onu belirteyim. :D 

Bölümlerde çıkacak olan pokémonları görünce çok fazla heyecanlanmadığımı söyleyebilirim. Zapdos için heyecanlanmak doğal bir olay olsa gerek. Moltres bölümü kadar olamazsa da güzel ve seyir zevki yüksek bir bölüm bekliyorum. Noibat'ın ne zaman evrimleşeceği hiç belli değil. Elimizdeki bilgilerden de herhangi bir çıkarım yapamıyorum. Ama daha önce de belirttiğim gibi Gym'de ultra zayıf türüne karşı evrimleşeceğini düşünüyorum. En azından Gym'den önce evrimleşip Gym'in yıldızı olma olasılığı yüksek. Diğer pokémonlara gelecek olursak;  Chesnaught herhangi bir trainera ait olacak bir pokémon gibi duruyor. Belki daha önceki Quilladin evrimleşmiş bir şekilde geri döner. Delphox'un Serena'ya ait olduğunu düşünmüyorum çünkü Sylveon evrimi henüz gerçekleşmişken Braixen ile uyum içerisindeyken bu evrimi göremeyeceğimizi düşünüyorum. Bunun en iyi ihtimali ise Aria'nın gelmesi. Dragonair'dan belki bir şeyler çıkar. Dizaynını en çok beğendiğim pokémonlardandır kendisi. Sylveon'un olacağını haftalar öncesinden biliyorduk zaten. Buneary'nin de Dawn'a ait olmadığına eminim. Geriye kalan pokémon: Binacle! Kimsede gram heyecan uyandırmayan bu pokémon ben de heyecan uyandırdı.(!) Çünkü aradan çıkmış olacak ve ben de güle güle bir daha görüşmemek üzere diyeceğim. Şayet Ash yakalarsa Oshawott'u geride bırakarak açık ara farkla en sevmediğim pokémonu olur. Ama yakalamayacak. James yakalarsa sürekli pataklandığını görmek beni mutlu eder ama başta belirttiğim gibi hiç görmemeyi daha çok isterim.

Son olarak: 
Noivern, Draco Meteor, Hell Yeah!
Eevee evrimi konusunda; Eevee her ne kadar en başından beri Sylveon diye bağırsa da, yapımcılar için gizli (?) gibi gözüken ama açık olan spoilerlar arada verilmiş olsa da, 2016 fragmanında artık neye evrileceği kesinleşse de hala bu evrim yapımcılar için çok gizli (!) bir sır gibi. Hala her yerde Eevee ok soru işareti var. Eevee'nin sekiz evrimi olmasından yola çıkarak insanları meraklandırdıklarını düşünüyorlar (zannediyorlar) o yüzden posterde Eevee haliyle idi.

Bir de şu karakter fixleşme olayı var. Tabi hiçbirimiz geleceği göremeyiz ama ihtimallere, olanlara bakarak konuşuyoruz. Braixen evrimi için umudunuzu hemen terk edin demek olmaz ama evrim geçirmeyip böyle kalacağı ihtimaline kafanızda %50 yer verin bence.

Buneary bölümünün altından da bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Snowbelle'de gözükecek sıradan bir Pokemon falandır. Binacle da aslan kral, Quilladin, Joy'un mega deneyimi gibi bu serinin filler bölümleri arasında kalacaktır.

Delphox VS Greninja maçı için ise AG'deki durumun olması zor biraz. Braixen'ın evrimleştiğini varsayıyorum ve Ash kızların yarıştığı resmi olmayan bir Showcase'e giremez diyorum. Tabi 1. Sezon'da Erika'ya karşı yaptığı gibi kız kılığına girerse orası başka :D
dışarda kar yağıyor. Dodgy


The Lion King bölümü hoştu. Hatta bu sezonun şu ana kadar ki en sevdiğim bölümüdür o. Aklımda bikaç soru vardı cevapladı. Ben animelerde fillerlardan daha çok zevk alıyorum.

Braixen bence Delphox'dan daha güzel .


Hakuna Matata gençler. Senaristler kimi evireceklerini biliyorlar.Erdi'nin dediği gibi kişiliğe göre evirmedikleri var. Ben noibat'ın da evrilmemesi taraftarıydım bi ara.
@Victini8989 Lion King filleri iyiydi aynen. Ayrıca Noibat'ı Noivern hali ile gördükten sonra senden bir değerlendirme yorumu bekliyorum. 
Noivern'ü sadece evrildikten sonra ağlarsa sevmeyi planlıyorum.
Daha 6. nesil başlamadan huysuz Noivern gördük sonuçta.
@Victini8989

Spoiler:
[Resim: CZCKKzQUsAAqkrW.jpg:large]







Serinin açık ara farkla en kötü bölümü Rotom bölümüydü. Onun dışında fillerları ben de sevdim. Aslan kral da Quilladin de güzeldi. BW gibi suyunu çıkarmadıkları sürece arada koymalarında sakınca yok. Noibat evrimleşince çok güzel olacak. Daha önce birkaç kez yaptığım MoveSet'leri hatırlarsınız. Sürekli onaları düşünmekten kendimi alamıyorum. Son zamanlarda aklıma ne zaman Pokémon gelirse Noivern de ardından geliyor. İnşallah güzel bir misyonu olur. Seyir keyfi yüksek bölümler yaşatır bize. MoveSet'i de üç aşağı beş yukarı tahmin ettiğim gibi olursa tadından yenmez.
Bill bitti Ahmed kaldı.

Ben sahil kasabasından geldim. Kar yağması çılgın bir olay yani. XP

Noivern'ün moveseti: gust , supersonic , draco meteor , boomburst olacak.
Son ikisi kesin olsun da... Diğerleri olmasa da olur. XP