Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Zoey mi kötü ya ^^ Zoey gibi iyi güzel rakip mi vardı kendisi en sevdiğim karakterler arasındadır :)  En iyi rivaller DP serisindeydi bence en vasatta BW
Yalnız bir saniye. Zoey erkek miydi kız mıydı ya :D Hep karıştırmışımdır.
(30-11-2015, 01:52 AM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız bir saniye. Zoey erkek miydi kız mıydı ya :D Hep karıştırmışımdır.

DP11. sezonda erkek seslendiriyordu Türkçe dublajda gerçekten :D Ama kendisi kızdır. Dawn ve May'le aynı odada kalmıştı Wallace Kupası'nda oradan aklında kalabilir. Ama tavırları falan çok erkeksi. DP12. Sezon'da bir bölümde Paul'u dövecek sanmıştım neredeyse :D 

Bir dakika ya yoksa şakayla karışık mı söyledin bunu ve ben sazan gibi atladım mı öyle her zamanki gibi. -_-

@Firebender kafiyeye gel :D şair ruhlu adam (.D 
@_Erdi_

Şaka ile karışıktı, geçmiş olsun dostum :D
Bence XY serisi pokemon adına devrimdir. İlk seri gönlümde grafik sıkıntıları ve birçok sıkıntıya rağmen hep ilk sıradaydı bu demek değil ki diğerleri kötüydü yanlış anlaşılmasın ancak ilk serinin yeri farklıydı fakat XY tahtı sallandıran ilk seri oldu. Bu gidişle tahtı devirecek ve ele geçirecek. Rival konusunda hep aynı tarz rakiplerden vazgeçilmesi benim için olumlu bir durumdur en azından karakterlerin hepsi özgün karakterler.
Animenin eski rival (rakip) veya rivale yakın duran kişileri hep ya gıcık, havalı, gösteriş meraklısı vb. kişilerdi. XYde bu olay kalktı biraz. Miette belki birazcık sıkıntı yaşadı Serena ile ama o da tatlıya bağlandı (tatlı yarışmasına gönderme :P ) XYde sempatik, dürüst, yardımsever ve akıllı çocuklar gördük hep. Kız-erkek fark etmeksizin güzel bir dostluk kurularak ve birbirine gıcık olmadan da nasıl rival olunabileceğini gösteriyorlar. Çok örnek verilir de şimdi demek istediklerimi anlamıştır animeyi bilenler.
(30-11-2015, 12:04 AM)tigerman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir de Sanpei'nin olayına değinelim.Şu an inanın hayranlığım tuttu.Pokemonda sadece güncel olarak Bw'nin son kısmını ve XY'yi seyrettiğimden midir nedir XY başından beri çok iyi planlanmış gibi geliyor.Mesela Froakie'nin nasıl evrimleşeceği falan.Sanpei'nin daha ilk gözüktüğü bölümde kardeşşlerinden bahsetmesi.Şimdi onların gözükmesi sonra Nini ve Miette'nin sonradan Serena'ya rakip olması falan.Gerçekten ince düşünülmüş şeyler gibi geliyor bana.Bilmem bana mı öyle geliyor? 

Bu konuda cevaplarınız beklerim :)

Kesinlikle çok haklısın, bir plan var.Bana ilginç gelen kısmı ise bu planın pek çaktırmadan ilerlemesi.Ben Miette'yi ilk gördüğümde tek günlük bir karakter sanmıştım mesela.Aynı şekilde değil abilerini Sanpei'nin kendisini dahi bir daha göreceğimizden şüpheliydim.Bu karakterler ikinci kez gözükünce taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı.Bir yandan Sycamore ve Meyer ile pişirdikleri bir mega senaryosu var ayrıca.İşlerin böyle hesaplı kitaplı gittiğini görmek hoşuma gidiyor.

Belki kenarda köşede kalmış şeyler daha büyük anlamlar ifade ediyordur.Belki Ash gerçekten Diantha ile maç yapacaktır (Ash-Greninja vs Mega Gardevoir tadından yenmez valla :P) Amourun güzel bir yere bağlanacağına zaten kesin gözüyle bakıyorum.
Pikachu bu nesilde yeni saldırı öğrenmedi. Quick attack yerine yeni bir saldırı gelmesini beklemek uçuk olur ama volt tackle bile kalıcı olması. İrin rail ve Ash'in favori saldırısı thundrrbolt kalıcı kesin ama ben pikachuda yenilik taraftarıyım. Çoktandır pikachuyu ciddi anlamda savaşırken de görmedik. Gördüğümüz pikachulu maçlarda odak hep başkalarindaydı. Sanırım artık sadece efsanevi ve mega evrilmiş pokemonlarla savaşırken tam güç gitme kararı aldı.
Pikachu'ya yeni oyunda Extreme Speed gelse bizim Pikachu da öğrence çok güzel olur da imkansız gibi :)
Ash greninja bu hafta değil de haftaya sanırım :(