Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ligde çeyrek final dışında adam akıllı maç izleyemedik. Kalos seyahati boyunca adam akıllı antrenman, güçlenme vb. göremedik. Hiç olmadık karakterleri lig'e soktular, zevki tadı tuzu kalmadı, Alain'ı son dakika lig'e sokup finalde rakip yaptılar. Finale kadar 2 Pokémonla rahatça çıkan adam finalde neredeyse dağıldı. O kadar dengesiz ki senaryo, belli bir yaş kitlesine hitap ettiği çok açık. Biz belki eskiden sevdiğimiz için kimi duygusal kimi ciddi anlamda destekliyor ama "ben" bu ligi beğenmedim ve sonuç ne olursa olsun bana saçma gelecek. Ligle alakası olmayan, hedefi bambaşka olan Alain mı, yoksa ligde nasıl mücadeleler verdiğini bile göremediğimiz, sadece 2 maçını gördüğümüz, Pikachu'su yarı efsaneviler deviren, Greninja'sı abartının abartısı olan Ash mi? 
Çok heyecanlıyım ya Ash'e yürekten başarılar!
Beni de bayaa heyecanlardı bu bölüm ne kadar zamandır bekliyorum bu bölümü bol şanslar Ash Ketchum Şampiyonluk kupasını kaldırman dileklerimle :santapika:
umarım jessie ve james karışıklıktan faydalanarak insanların pokemonlarını çalabilirler 32. bölümden beri bunu bekliyorum onlarca kişiyle röpörtaj yapmak zorunda kaldılar yoruldular ama buna değecek alain'in charizard'ını ash'in pikachu'sunu ve greninja'sını çalmaları bence yeterli olacaktır ama fazla mal göz çıkarmaz team flaire sadece kağıt üstünde başarılıdır roket takımı ise her daim başarılıdır

bu arada bence asıl bombayı roket takımı patlatacak demedi demeyin
(18-08-2016, 12:05 PM)team rocket blast off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bölümün afişine bakarsanız ligin bölünmeyeceğini görürsünüz ligin bölündüğüne dair bir resim göremedim ben afişte basbayağı goodra pikachu falan savaşıyormuş gibi gözüküyor hem neden lig bölünsün ki zaten team flaire'ın amacı ligdeki mega evrim gücünü kullanmak değilmi ligi bölerse daha fazla mega evrim enerjisi toplayamazlar alain maçı %85 ihtimalle kazanacak beraberlik olması mümkün değil iki taraftan biri kesinlikle kazanacak eğer iki kişiyede şampiyonluk verirlerse ne anlamı kalır ki ?

Gerekli enerji toplandı, adamlarına haber verdi Lysandre ve benim iki önceki sayfadaki yorumuma bakmanızı öneririm. Lysandre bir önceki bölüm herkesin (Kalos'un hatta bütün dünyanın) kendisini görmesini istediğini söyledi. Bölünme ihtimali bu yüzden var, zaten sadece ihtimal (küçük ya da büyük ama ihtimal %1'de olsa ihtimal). Hem bölünürse son Pokémonların maçında bölünür Goodra VS Bisharp'ta değil.



Bölüm havasına girmeye çalışıyorum şuan. XY&Z Song (birkaç dil ve versiyonda) açık, birkaç Ash-Greninja savaşı izleyeceğim ve Charizard VS Greninja maçlarına ağırlık vereceğim izlerken :D 

Ve aklıma ne takıldı? Ash Blast Burn'e karşı strateji geliştirdi mi? İlk maçlarında bu saldırı yüzünden kaybetmişti ve eğer buna karşı bir taktik geliştirmediysen yazıklar olsun Ash Ketchum! (Ama tam gaz destekleyeceğim seni XP Üzgünüm Alain ama lige girmeni hala gereksiz buluyorum, başka bir dal olsaydı seni tutabilirdim)

Edit: Gerçi artık su kalkanı yok, Blast Burn önceki kadar tehlikeli olmayabilir ama yine de riskli bir saldırı, Ash önceden tecrübe ettiğine önleminin de olması gerekir.
Umarım maç bölünmez ve Ash'i şampiyon olarak görürüz
(18-08-2016, 11:43 AM)ezioauditore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-08-2016, 11:41 AM)creriksen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugünkü bölüm saat kaçta ve link atabilecek olan varmı

12:55 

https://mov3.co/en/tvtokyo/

buradan izleyebilirsiniz. 
 
"Channel closed by Copyright Holder"


Bölüm saati açılacak mı yoksa ölü mü? İlk defa canlı yayınla izleyeceğim için yolunu yordamını bilmiyorum. Başka alternatif var mı?
Başarılar Alain...
(18-08-2016, 01:22 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-08-2016, 11:43 AM)ezioauditore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]12:55 

https://mov3.co/en/tvtokyo/

buradan izleyebilirsiniz. 
 
"Channel closed by Copyright Holder"


Bölüm saati açılacak mı yoksa ölü mü? İlk defa canlı yayınla izleyeceğim için yolunu yordamını bilmiyorum. Başka alternatif var mı?

sanırsam bu var
Canlı yayın sitesi kullanım dışı galiba tam da final maçı olacağı zaman O.O