Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(19-05-2016, 06:15 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@batuhans o zaman ilk dediğime gelmiş oluyoruz tekrar. Çöpleri saymazsak(ki anladığım kadarıyla saymıyorsun) 1 galibiyet almış olur ki bu onu hala çöp yapar.

Çöp olmayan kaç pokemonla karşılaştı diye sorayım o zaman ?
Ligde çöp pokemon olur mu deyip can alıcı bir soru sorayım.
@ColarFX Hawluchayı çöp saymak bana pek mantıklı gelmiyor ash'in 1 maç kazanmış pokemonları bile varken hawlucha ash'in 41 pokemonu arasında 16 veya 18. sıradadır.

@Firebender Hoenn liginde swellow veya corpishin gösterdiği başarıyla aynı veya biraz daha başarılı olur.
@batuhans 1 işte. Abomasnow'u yendi. Abomasnow'u yenmesi beni çok şaşırttı kabul ediyorum, fakat bunun dışında bir meziyeti yok. En azından ben görmedim diyeyim. Açık kapı bırakmış olurum.

@Firebender Ash'in diğer pokémonları da Greninja muamelesi görürse(en azından birazcık, ucundan falan) lige kadar güçleneceklerdir diye düşünüyorum. Ash'in karşılaşacağı rakipler arasında çöp pokémon olmayacağını umut ediyorum, bu yüzden Ash'in pokémonları da ligde çöp olmaktan kurtulacaklardır(gerçekten çöp olmaktan kurtulmalarını istediğim için).

Noivern haybiyeden Dragon Claw öğrendi, bu durumun ne kadar vahim olduğunu gösterir. Animenin ismini değiştirip Pokémon: Greninjash yapsalar daha iyi olur. Noivern'in Dragon Claw'ı nasıl öğrendiğini bile göstermediler. Çoğu kişinin tepkisini çeken Greninja ve Ash bağının işlenmemesi gibi. Bence bunun tartışması bile olamaz çünkü pokémon'un hedef kitlesi 8-10 yaşındaki koniçiva bebeler, böyle ayrıntılı şeyleri düşünmeyen kitle. Mantık aramamak lazım yani. İşte bu yüzden, yani Greninja hedef kitlenin kahramanı haline gelmişken, diğer pokémonlar benden çöp muamelesi görmeye devam edecekler, ta ki güçlenişlerini anlatan, yeni hareketler öğrendikleri bir kaç bölüm görene kadar.

@Achilles Ash'in pokémonları arasında kaçıncı olduğu önemli değil. Yakalandığı günden bu yana kadar gösterdiği şeyler önemli bence. Yani bu seriye damga vuracak, en azından adından söz ettirecek bir hareket beklediğim için, yani beklentim yüksek olduğu için, bu beklentimi karşılayamayınca gayet doğal bir şekilde benim için çöp pokémon kategorisine giriyor. Şimdilik Abomasnow galibiyet benim için ufak bir umut ışığı.
O zaman sana göre %100 başarılı demek bu. Helal sana koca yürekli Hawlucha

Greninja Ash bağını göremiyormuşuz. Önümüzdeki bölüm bunu düşünenleri tam tersini düşündürmeye itecektir diye düşünüyorum. Bu arada opening'deki sözleri Türkçe alt yazıdan okumanı öneririm. Greninja ile Ash'i daha ne kadar izledik ki hemen bağlarını göremedik diyoruz. Bence şu ana kadar alt yapısı en iyi hazırlanan pokemonuydu Ash'in.

Pikachu şovunu yaptı arada bir görüyoruz. ( Bu aralar pek göremesek de...)
Talonflame şovunu yaptı 7. GYM de buna dahil arada bir görüyoruz.
Noivern Zapdos karşısında evrimleşti. Yeni gelişiyor şovunu ligde göreceğiz. 
Hawlucha bir çok galibiyet alıyor ( çöplere karşı veya değil ama çoğu zaman kurtarıcı oluyor.) Zapdos'a da sağlam darbe vurdu. 

Ben durumdan memnunum. Şampiyonluk geliyor :D
@batuhans Hawlucha'ya çöp dememe rağmen bana göre %100 başarılı, hmm.. Bağlarını görememe konusunu yanlış anladın sanırım. Buradaki bahsedilen şey "Ash ve Greninja arasında ne oldu, neler yaşandı ki aralarında bir bağ oluştu? Yani neden Hawlucha değil, Goodra değil, Taloflame değil de Greninja? Pikachu varken neden Greninja?" Greninja ile Ash arasında bu kadar kuvvetli bir bağa sebep olabilecek hiç bir olay gösterilmedi maalesef. Ki artık gösterilmesi de mümkün değil çünkü olay işleniyor. Opening sözleri de bu konuda kifayetsiz kalıyor. 

Bende durumdan umutluyum, Ash'in pokémonlarına kök söktüren Clawitzer'in eğitmeni Sawyer'in Ash'i ligde yeneceği durumundan.

Çöp Hawlucha, son maçta görüldüğü gibi Poşetflame.. Noivern'den bahsetmeye gerek bile yok, Ash'in ellerinde rezil edilen bir pokémon. Umarım 5. günün şafağında doğuya bakmak zorunda kalmayız.
Hawlucha mı, çöp mü? Garbodor falan gücenir, yapmayın.
Hiçbir olay olmadı diyemeyiz daha önceden fazlasıyla yazdım bunu. Zaten sadece bağ ile açıklanacağını sanmıyorum. Diantha bölümde bu gücün bir nedeni olmalı falan diyor. Görmediklerimiz var , göreceğiz ve ben hiçbir söylediğimden pişman olmayacağımı düşünüyorum. Yapılan hiç birşeyin içinin boş olmadığını ilerde tamamen anlayacağız. Sonradan yapılınca olmaz diye düşünüyor olabilirsiniz ama sonradan yapılanlarla da önceki olayların içi doldurulabilir.

Sen çöp olarak düşünüyorsan çöp olsun takım diyecek bir şey yok. Ben de Tobias'ın Darkrai'sine diyebilirim çöp diye mesela. İsteyen istediğine diyebiliyor. 
Ash-greninja olayı zyagarde ile alakalı değil zaten ninja köyünde 100 yıl öncede görülmüş eğitmen ve greninja arasında görülen belirli şartlara bağlı olarak ortaya çıkacak ve o şartlar ortadan kalktığında tekrar gözükmeyecek bir evrimdir büyük olasılıkla. Hawluchaya çöp lafı biraz ağır ama herkesin kendi düşüncesidir :D
(19-05-2016, 07:11 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@batuhans Hawlucha'ya çöp dememe rağmen bana göre %100 başarılı, hmm.. Bağlarını görememe konusunu yanlış anladın sanırım. Buradaki bahsedilen şey "Ash ve Greninja arasında ne oldu, neler yaşandı ki aralarında bir bağ oluştu? Yani neden Hawlucha değil, Goodra değil, Taloflame değil de Greninja? Pikachu varken neden Greninja?" Greninja ile Ash arasında bu kadar kuvvetli bir bağa sebep olabilecek hiç bir olay gösterilmedi maalesef. Ki artık gösterilmesi de mümkün değil çünkü olay işleniyor. Opening sözleri de bu konuda kifayetsiz kalıyor. 

Bende durumdan umutluyum, Ash'in pokémonlarına kök söktüren Clawitzer'in eğitmeni Sawyer'in Ash'i ligde yeneceği durumundan.

Çöp Hawlucha, son maçta görüldüğü gibi Poşetflame.. Noivern'den bahsetmeye gerek bile yok, Ash'in ellerinde rezil edilen bir pokémon. Umarım 5. günün şafağında doğuya bakmak zorunda kalmayız.

Sanırım ilk bölümü hatırlamıyosun. Greninja ilk evrimindeyken yani froakie halindeyken terk edilmiş bir pokemondu. Ash roket takımıyla karşılaşırken onların azmini gördü pikachu yu kurtardı daha sonrada çok kötü yaralandı ash onun hayatını kurtardı bundan daha önemli bağ olabilir mi sence ? İlerleyen bölümlerdede bir birlerine bağlı kaldılar. Neden Pikachu değil çünkü evrimleşmemiş bir pokemon ve zaten raichununda mega evrimi yok