Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
22. Bölümde Serena`nın yanakları kızarmış ve gözleri dolu olduğu sahnede Ash ona kızacakmış diyorlar. "Benim yerime mücadele etsen de kazanamadın" tarzında sert konuşup kızı üzüyor. Gerci başka bir görüş ise Serena Ash hasta diye ağlıyor, sonra da Ash "üzülme, iyiyim yanımdasın" vb. şeyler deyince yanakları kızarıyor.

23. Bölümde ise Alain ve Ash`in uzun soluklu konuşması iyi olabilir. Yine maç odaklı giderse sadece Ash-Greninja olayında analiz makinesinden biraz bilgi alırız o kadar. Keşke oturup konuşsalar ve bir şekilde Mairin`in ona anlattığı Prism Towerdan atlayan çocuk olduğunu anlasa. "O sen miydin?" Diyerek Alain şaşırsa. Onu da Mairinin görüneceği bir sahneye saklıyor olabilirler. Alain-san dediği birine samimi ve ciddi olabilir. Gerçi Alain desen yeterli demişti Alain ama Ash bu.
Hay şu 500 level Pikachu kaybetmesin artık ya. Snivy'e kaybederken bir Quick Attack'la tek atması gereken pokémona kaybetmişti. Şimdi Serena kötü falan yönetir, kaybeder ama bu bir bahane değil. Belki kaybettikten sonra üzüntüden ağlamıştır. Ash de teselli edip sen elinden geleni yaptın diyince kızarmış olabilir. Ash iyileşir ve artist Pikachu eğitmenine gününü gösterir. Belli mi olur...
Bende Serenanın Ash'i gördüğü için ash'in ondan destek istediği yüzünün kızardığını düşünüyorum. Bu arada ben pokemonların sesleri ve isimleri konusunda hep ingilizce dublajdakiler daha çok hoşuma gitmişir. Ancak 19 sezon 6. bölümü ingilizce izledikten sonra :D Greninjanın sesini ilk kez bu kadar net duydum ve 7. bölümde ash greninja dönüşümde ayrı bir şok artık frogadierın karizmatik sesinden sonra insan bir üzülüyor birde gülüyor :D
(06-04-2016, 02:52 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]22. Bölümde Serena`nın yanakları kızarmış ve gözleri dolu olduğu sahnede Ash ona kızacakmış diyorlar. "Benim yerime mücadele etsen de kazanamadın" tarzında sert konuşup kızı üzüyor. Gerci başka bir görüş ise Serena Ash hasta diye ağlıyor, sonra da Ash "üzülme, iyiyim yanımdasın" vb. şeyler deyince yanakları kızarıyor.

Bunu Ash mi diyormuş ?  Anger Kesinlikle yanlış Ash'i kaç senedir tanıyoruz ''benim yerime mücadele etsen de kazanamadın '' bunu deyip Serena'ya kızacak bir de ???  ikinci görüş doğrudur.
XY&Z Anime posterinde değişiklik olmuş. Eevee Sylveon olarak görülüyor. Demek ki posterde değişiklikler göreceğiz daha.

Spoiler:
[Resim: 34hgizc.png]
Yok ya daha değişiklik görmeyiz bence.Pancham, Braixen, Chespin veya Bunnelby'nin evrimleşeceğini sanmam.Eevee özel bir poke olduğu için sadece ona has bir durumdur.
Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bunu Ash mi diyormuş ?  Anger Kesinlikle yanlış Ash'i kaç senedir tanıyoruz ''benim yerime mücadele etsen de kazanamadın '' bunu deyip Serena'ya kızacak bir de ???  ikinci görüş doğrudur.

Bencede @Torkoal93 Ash'i çok yanlış tanımış ama söyleseydi güzel olmazmıydı Shout
@RidvanUcarKS Onu ben demiyorum başka bir yerde gördüm :D Ash'in öyle bir şey diyeceğini ben de sanmıyorum hem. 
Ritchie'nin Sparkysiden sonra bu rock style pikachu bu farklı tarzlar daha eğlenceli yapıyor pokemonu :D
(06-04-2016, 08:35 PM)RidvanUcarKS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bunu Ash mi diyormuş ?  Anger Kesinlikle yanlış Ash'i kaç senedir tanıyoruz ''benim yerime mücadele etsen de kazanamadın '' bunu deyip Serena'ya kızacak bir de ???  ikinci görüş doğrudur.

Bencede @Torkoal93 Ash'i çok yanlış tanımış ama söyleseydi güzel olmazmıydı Shout

Benim yüzümden yanlış anlaşılma mı oldu ? Yok Torkoal arkadaşımız demiyor onu bir fandan duymuş galiba tam tersi @Torkoal93 Ash'e değer veren nadir fanlardandır ( :

Bu arada gerçekte söyleseydi de güzel olmazdı :p